Banner for Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Zwolle

Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Zwolle Reviews 14

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

Nervistraat 3, 8013 RS Zwolle, Overijssel, NL

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en vriendelijke mensen. Zoals afgesproken zo is het ook afgeleverd. De schade is goed en snel herstel. Mooi bedrijf.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle service, mooi resultaat, alsof de auto nooit schade heeft gehad, heel vriendelijk personeel

Company details

1. Auto Body Shop

Written by the company

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Contact info

• Nervistraat 3, 8013 RS, Zwolle, Overijssel, Netherlands

• 038 426 88 00
Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep - High Tech Zwolle

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

4.5

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Alles prima verlopen en goed werk…

Alles prima verlopen en goed werk geleverd

7 March 2026

Beste Renato,

Fijn om te horen dat alles goed is verlopen en dat u tevreden bent met ons werk. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Snelle service!

27 October 2025

Beste Marielle,

Wat fijn dat onze snelle service en het mooie resultaat u bevallen is. We zijn blij te horen dat u tevreden bent over onze vriendelijke medewerkers. Dank voor uw feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Schade goed gerepareerd met echt vakmanschap en een menselijke insteek

Schade door een ongelukje gekregen, deels door de verzekering vergoed. Er was nog wat oude schade die ik door gebrek aan bewijs helaas op niemand kon verhalen. De factuur van de niet vergoedde schade bleek (voor mij) wat tegen te vallen (hoewel ik duidelijk en eerlijk overzicht kreeg van de kosten die gemaakt zouden worden). Dit dus even laten zitten, bij aankomst hadden ze toch de oude schade ook meegenomen omdat de kleur van mijn auto een speciale techniek vereiste en ze ‘toch al bezig waren’. Enorm goede service en super vriendelijk personeel met verstand van zaken en een menselijke blik!

9 October 2025

Beste Sifra,

Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, en dat je de extra aandacht voor de oude schade hebt gewaardeerd. We proberen altijd mee te denken en nét dat beetje extra te doen als het kan, helemaal als we toch al bezig zijn.

Transparantie en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel, dus het doet ons goed dat je dat hebt opgemerkt. We geven je graag een eerlijk en helder overzicht van de kosten, maar begrijpen ook dat het soms even slikken kan zijn als schade buiten de verzekering valt.

Nogmaals dank voor je vertrouwen en mooie woorden. Je bent altijd welkom als we je weer ergens mee kunnen helpen!

Vriendelijk en hulpzaam

Vriendelijk en hulpzaam. Probleem snel en kundig verholpen

16 September 2025

Beste Robert,

Fijn om te horen dat we uw probleem snel en vakkundig hebben kunnen oplossen. Bedankt voor uw vriendelijke woorden en de positieve feedback!

Nette service,

Nette service,

16 September 2025

Beste Jermaine,

Bedankt voor je 5 sterren review, fijn dat je onze service positief hebt ervaren.

Rated 5 out of 5 stars

Mijn Alfa Romeo Mito is super hersteld…

Mijn Alfa Romeo Mito is super hersteld en erg goed geholpen!

1 August 2025

Beste Iris,

Wat fijn dat we uw Alfa Romeo goed hebben kunnen herstellen! We zijn blij met uw positieve feedback en danken u hartelijk.

Prima voorlichting

Prima voorlichting
Aan te bevelen

28 August 2025

Beste heer/mevrouw Broekhuisen,

We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de voorlichting en service. Bedankt voor uw aanbeveling en positieve feedback!

Rated 5 out of 5 stars

Netjes en ziet er weer nieuw uit

20 August 2025

Beste Aslihan

Fijn dat alles er weer netjes en als nieuw uitziet! We waarderen uw positieve feedback enorm. Mochten we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen horen we het heel graag.

Perfecte service

20 August 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor de 5 sterren review, fijn om te zien dat je tevreden bent met onze service. Mochten we in de toekomst nog iets voor je kunnen betekenen, horen we het heel graag.

Rated 5 out of 5 stars

Snelle service en fijne leenauto en…

Snelle service en fijne leenauto en vriendelijke service.

18 August 2025

Beste mevrouw van der Bend,

Bedankt voor uw mooie review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent over de snelle service, leenauto en vriendelijke behandeling.

Vriendelijk en vakkundig

Vriendelijk personeel en vakkundige schade afhandeling. Erg blij mee!

14 March 2025

Beste Pim,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de vriendelijkheid van ons personeel en de vakkundige afhandeling van uw schade.

Mvrgr,

Rated 5 out of 5 stars

Prima service en vriendelijke mensen

Prima service en vriendelijke mensen.
Zoals afgesproken zo is het ook afgeleverd.
De schade is goed en snel herstel.
Mooi bedrijf.

5 February 2025

Beste Faizel

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service, vriendelijkheid en de snelle afhandeling van de schade. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Irfan Sayim

Mooi en netjes bedrijf

Mooi en netjes bedrijf. Mijn complimenten

29 November 2024

Beste Rick,

Hartelijk dank voor uw complimenten! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service.

Irfan Sayim

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look