Kon er snel terecht. Reparatie duurde wat langer dan aanvankelijk verwacht, want toch blijkbaar iets gecompliceerder en een expert moest de schade bekijken. Maar het resultaat mag er zijn! Telefonisc... See more

Company replied
Tijdens onze vakantie in Westkapelle een vervelend ongeluk gehad waardoor rijden met de auto niet meer mogelijk was,in ons geval alleen mechanische schade.Gelukkig werd alles zo snel als mogelijk her... See more
Company replied
Twee keer in korte tijd schade aan de auto ook twee keer vakkundig geholpen bij van Mossel Autoschade Groep. Steeds binnen redelijk snelle termijn ingepland eigenlijk niks dan lof voor de hele gang va... See more
Company replied
Na het oplopen van een forse schade terechtgekomen bij Van Mossel autoschade in Goes. Zeer vriendelijk ontvangen door Coen Kolijn, tijdens herstel een nette leenauto meegekregen. Nadat de aut... See more
Company replied
Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.
Scottweg 2, 4462 GS, Goes, Zeeland, Netherlands

How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Makkelijk contact, deskundig personeel met duidelijke informatie over wat er gedaan moet worden. En mogelijkheden over vervangend vervoer.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Telefonische bereikbaarheid soms moeilijk.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Keurig gerepareerd en afgehandeld met de verzekeraar.

plussen en minnen
reparatie is zeer netjes gedaan.
communicatie naar de klant kan wel beter. telefonische bereikbaarheid met alleen een centrale telefoon functioneert matig

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Ik ben zeer tevreden om de manier hoe alles gegaan is klantvriendelijkheid ,de behandeling van de schade snelle afspraak om de schade te herstellen netjes alles afgeleverd auto schoon .

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Vlotte afspraak via internet.
Schade is keurig hersteld.
Vriendelijke medewerkers.
1 minpuntje en daarom 4 sterren en geen 5 was het moment van ophalen van de auto.
Ik moest 20 minmuten wachten voordat er iemand tijd had om de sleutel van de auto te geven.
Verder een positieve ervaring.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Afspraak was snel gemaakt na de schadeopname en binnen een week was de auto weer als nieuw .

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Helaas een botsing gehad met een zwaan. Mijn auto hiernaartoe gebracht na hier eerder geweest te zijn & ik zou het zo weer doen. Communicatie is top, zorgen goed voor de auto & hebben de auto als nieuw afgeleverd. Zie de foto’s voor het resultaat. Auto was overigens ook 3 dagen later al klaar.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Correcte en vriendelijke bediening Netjes gemaakt

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
netjes en schoon afgeleverd. Een minpuntje, er was nog een plastic zakje om de achterruitenwisser achtergebleven.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Ze hebben me heel proffecioneel geholpen. Ook hebben zo oog voor jou persoonlijk na je ongeval. Zeer tevreden.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Snelle en duidelijke intake mbt de schade aan de auto.
Afspraak voor reparatie binnen korte tijd gerealiseerd en de schade was snel gerepareerd, binnen 2 dagen:

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
goeie communicatie, daar draait alles om in het bedrijfsleven, van mossel autoschade Goes begrijpt dit.

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Herstelwerkzaamheden zijn gewoon onzichtbaar. Dus heel goed werk verricht!

Reply from Van Mossel Autoschade Groep - Goes
Learn more about other kinds of reviews.