Carrosserie lijm besteld. Ander product gekregen wat ook nog eens was uitgedroogd. Moeizaam contact te krijgen. Voel me opgelicht.
See what reviewers are saying
Net een maxton bodykit besteld voor een audi a7 c8. Waarom hier? Het is hier goedkoper dan op de andere sites. Ik moest echter wel 3 keer mijn gegevens invullen voordat ik kon bestellen (op de telefoo... See more
Voor het kopen via WhatsApp contact gehad zodat we zeker wisten of het zou passen ( een nieuwe radio in mijn oude VW touran) het WhatsApp contact was snel vriendelijk en zelfs buiten werkuren. Toe... See more
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Goede en duidelijke communicatie
Goede en duidelijke communicatie. Product netjes geleverd.
Geleverd wat is besteld
Geleverd wat is besteld. Duurde iets langer dan gehoopt.
Perfecte Bluetooth Kit voor mijn Prius – snelle levering en betrouwbaar!
Ik heb een Bluetooth kit gekocht voor mijn Toyota Prius 2e generatie (2006) en ik ben er ontzettend blij mee. Het product werkt perfect en precies zoals beschreven. De installatie was eenvoudig en de verbinding is stabiel en duidelijk. Daarnaast kwam de bestelling heel snel binnen en de service was erg betrouwbaar. Echt een aanrader voor iedereen die zijn auto moderner en gebruiksvriendelijker wil maken.
Top bedrijf
Prijs is prima en kabel werkt perfect
5 sterren voor uwautoondeel.nl
Scherpe prijs, snelle levering
Was een tijdje op zoek naar H&R verlagingsveren voor mijn Cupra Formentor. Uiteindelijk bij uwautoonderdeel het product kunnen vinden voor een scherpe prijs.
Ze hadden mij nog heel netjes een mail gestuurd met vragen over mijn auto om zeker te weten dat ik het juiste product had besteld. Vervolgens werden de verlagingsveren verstuurd en kreeg ik ze heel snel binnen.
Zal in de toekomst zeker weer op hun website een kijkje nemen wanneer ik weer iets nodig heb voor mijn auto.
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Netjes geleverd. Ze checkte nog even of ik het juiste model had besteld. Erg fijn
Perfect geleverd en product
Na wat gestuurd de gevraagde y splitter en bleutooth adapter kit voor de Volvo s60 besteld dit was binnen 2 dagen in huis is in 15-20 min geïnstalleerd en werk perfect top service.
Perfect
Perfect ! Sérieuse verkoper ! Snel levering en alles was perfect. High kwaliteit. Dema.
Na online bestellen van een voorspoiler/splitter
Na online bestellen van een frontspoiler/splitter, werd door Automotive Parts netjes geïnformeerd of ik bewust was van het feit dat de spoiler alleen past op één uitvoering van het model auto. Om teleurstelling te voorkomen.
Na bevestiging van mijn kant, werd de bestelling in behandeling genomen.
Spoiler werd keurig royaal binnen de beoogde levertijd, aan huis bezorgd.
Goede service en een goed product
Ik heb na contact te hebben gehad met een medewerker via WhatsApp, de juiste adapter ( om via bleuthooth muziek af te kunnen spelen op een oudere radio) met extra stekker die benodigd was vanwege navigatie kunnen bestellen. Het werkt perfect en het
was simpel te installeren.
Bij verschillende bedrijven gekeken en…
Bij verschillende bedrijven gekeken en uwautoonderdeel.nl was de goedkoopste. Bestellen ging makkelijk, bedrijf heeft nog navraag gedaan vóór bestelling. Levering duurde 5 weken maar dat was vooraf bekend. Ik ben tevreden met het artikel. Staat mooi onder mijn auto!
De Bluetooth adapter doet precies wat…
De Bluetooth adapter doet precies wat ie moet doen, je telefoon koppelen aan de audio installatie van de auto. Simpel inbouwen en alles keurig weggewerkt achter het dashboard.
Dit alles voor een keurig prijs.
Je voegt een stukje nieuwe techniek toe aan de originaliteit van toen.
Tot 3 maal toe schadowlines besteld…
Tot 3 maal toe schadowlines besteld voor mijn x5! Eerste maal allemaal beschadigd toegekomen door slecht te verpakken! 2 de maal om onverklaarbare redenen terug gestuurd! En nu derde maal opnieuw beschadigd geleverd en dit na aandringen om deze fragile onderdelen degelijk te verpakken en niet zomaar los in een doos te smijten zonder bubbelfolie of isomo of wat dan eender! 320€ kwijt voor beschadigde onderdelen en hun antwoord is dat ik terug moet sturen! NOOIT MAAR DAN NOOIT koop of bestel ik nog bij hun!
Een kind van 5 kan beter inpakken dan jullie bende prutsers!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen – geen reactie van Automotive Parts Woerden, uwautoonderdelen.nl
Op 30 april heb ik een bestelling geplaatst bij Automotive Parts Woerden, uwautoonderdelen.nl. Inmiddels zijn we twee maanden verder en heb ik nog steeds niets ontvangen. Er is geen enkel teken van levering en op mijn herhaalde berichten via e-mail en andere kanalen wordt totaal niet gereageerd.
Er lijkt geen enkele intentie te zijn om het product alsnog te leveren of mijn geld terug te storten. Voor mij voelt dit als pure oplichting.
Ik raad iedereen sterk af om hier iets te bestellen. Spijtig dat dit soort bedrijven klanten zo behandelen.
Snelle verzending! Mooi product.
Voor mijn bmw 3 Serie een mooie set zwarte evo spiegelkappen besteld. De bestelling verliep soepel en de spiegels waren snel in huis.
Super service en erg behulpzaam
Ik heb bij uwautoonderdeel.nl een bluetooth adapter gekocht voor het muziek streamen in mijn Volvo.
Ik wist totaal niet welke ik nodig had.
Na een belletje met de heren gelijk een goed advies gekregen en welke ik diende aanteschaffen .
Ook werd ik netjes geholpen met hoe ik het moest installeren en zit er een zeer duidelijke beschrijving bij.
De bestelling is verlopen zoals verwacht. Snel in huis en goede kwaliteit.
Ik heb er zeer veel plezier van en het werkt perfect. Aanrader ga zo door!
Onderdeel besteld op uwautoonderdeel
Onderdeel besteld op uwautoonderdeel
Staat op 'nieuw' sinds 09-07-2024
Nooit geleverd, 2 maanden geleden annuleringverzoek gestuurd, word niet op gereageerd.
Lijkt een scam/oplichtings-site.
Waarschijnlijk is de volgende stap aangifte doen.
Goede ervaring
Ik had 2 maxton lippen sets besteld. Vriendelijk contact en erg behulpzaam. Binnen de gemelde levertijd daadwerkelijk geleverd. Ik snap niet dat er zoveel negatieve recensies zijn. Mijn ervaring is in iedergeval top.
The Trustpilot Experience