Virkelig dårlig service
Virkelig dårlig service , sendte vores zodiac gummibåd til en garanti reparation hos dem d.2/1-2019 hvor agterspejlet var revnet oppe i kanten . Jeg spørg ind til båden flere gange om de har kigget på den . D.4/4-2019 får jeg svar at nu har de kigget på den og d.11/4-2019 bestiller de maling hjem til den .det tager dem 4 mdr at pakke båden ud og se hvad der skal laves 😳😳
Det tager dem så en mdr at male et område på 2*3 cm . De skriver d.6/5-2019 at nu kan vi hente båden . Og får at vide at vi kan vælge en ting til vores båd fra zodiac fordi farven ikke er den samme som bådens 😳
Da jeg så henter båden er den bare smidt udenfor på en alt for lille vogn så der er slidt hul i posen rundt om gummibåden , det opdager jeg først da jeg kommer hjem , så jeg skriver til dem at jeg synes det er en mærkelig måde at behandle folks ting på . Eneste svar var bare send adresse og vi sender en anden pose .
Vi hil aldrig nogen sinde sende noget til uni safe på Amager igen og få lavet , fremover bliver den sendt til Tyskland hvor den er købt .
Ham fra undsagde syntes også at det var noget underligt noget at vi havde købt båden i Tyskland når de også havde de både, men man kan spare flere tusind kroner ved at køre til Hamborg og købe båden !