STOP med at ringe omgående… det er simpelthen chikane at genere gamle mennesker på den måde. I har ringet 2 x dagligt de sidste 4 dage. Accepter vi er nogle der ikke ønsker jeres opkald og spørgeskem... See more
See what reviewers are saying
Det er simpelthen så irriterende at blive ringet op gang på gang selvom man tydeligvis har frabedt sig alt kontakt fra dette firma. Det er også direkte ulovligt. Jeg mener det er direkte chik... See more
Utallige emails med ligegyldige og direkte dumme spørgeskemaer. Hvis jeg svare at jeg ikke bruger et produkt, hvorfor så spørge hvor tit jeg bruger det, eller hvornår jeg sidst har brugt det? Kom... See more
No history of asking for reviews
Gallups opkald kl 20:42!!
Gallups opkald kl 20:42!!
Opkald via deres server således medarbejdes nummer er hemmeligt: Gallup Få nu bare en nummerviser på!!
Dernæst er det sikkert og vist at de borger der bliver kontaktet på sådan en stalker/svindelagtig måde nok ikke vil være neutralt stemt overfor undersøgelse - hvilket sikkert ikke var målet
Ring kl. 22
Ring med skjult nummer kl. 22 om aften på en hverdag..
Siger det jeg ikke int. i og lægge på
Han ringer så igen 5 gang i streg stadig med skjult nummer
Ville gerne frabede mig om at blive…
Ville gerne frabede mig om at blive kontaktet af jeres medarbejder kl 19.30 om aften på en hverdag.
Hun kunne tydeligvis ikke give mig et svar på hvad det gik ud på før hun fik min alder..
synes det er rigtig irreterne og hun nærmest ikke forståede jeg ville vide hvad det gik ud, jo at det var en undersøgelse.. utroligt at man skal blive ringet op af hemmeligt nr og hun lød ret så “ ligeglad “ i tonen.
Og hun spørger mig gudhjælpene om hun må ringe på et andet tidspunkt og forklarede nej tak, men at i gemmer mine oplysninger i 5 år, Det er da godt nok skræmmende
kom til at tage tlf en gang de…
kom til at tage tlf en gang de ringende, og nu vælter tlf opkaldt ind fra dem hver eneste dag. total mangel på på respekt, for sagde højt og tydeligt jeg ikke ville snakke med dem. Sjovt nok gemmer de sig bag hemmelig nummer. Gid man kunne melde dem for chikane.
Jeg har deltaget flere gange og dermed…
Jeg har deltaget flere gange og dermed følt jeg har gjort min borgerpligt. Jeg har frabedt mig yderlig kontakt. Dette respekteres ikke. Det er fuldstændig uforskammet !!!!!!!
Deltog i et telefoninterview for 1½ md…
Deltog i et telefoninterview for 1½ md siden, tænkte at han skulle jo også have en chance for at udfører sit arbejde, en uge efter startede det og bliver nu ringet op flere gange dagligt, senest i dag kl. 21.27, forrige uge skulle jeg meget tidligt op og var derfor gået tidligt i seng, var næsten faldet i søvn da telefonen ringer 21.17, tager den det er Gallup, siger kort at jeg er gået i seng, hvortil der bliver svaret, jamen det tager kun lige et minut. Nu må det altså stoppe
Nu er det nok.
Nu er det nok.
Er blevet ringet op 2 gange mellem jul og nytår - begge gange efter kl. 21.15 om aftenen.
Det er bare ikke i orden.
Man kan spørge sig selv om “hvem er I i lommen på? når det er nødvendigt at være så aggressive.
Det lader heller ikke til, at I selv benytter jer af den kritik i får på trustpilot - 93% giver kun 1 stjerne.
Nu må det gerne stoppe, hvis det skal være proffesionelt!
Ringer på de mest sindssyge tidspunkter…
Ringer på de mest sindssyge tidspunkter og så med ukendt nummer...
Samme oplevelse
Samme oplevelse som de andre. De ringede ikke ofte til mig, men efter jeg har skrevet til dem, at jeg ikke ønsker at deltage mere, har de ringet næsten hver dag. Med skjult nummer. Og hver gang har de lovet at notere det, så det ikke sker igen. Det er alt sammen løgn, og grænser sig til chikane.
Uforskammethed i topklasse
Største fejl at melde sig til deres undersøgelser. De tager 100 år telefonisk og på nettet, og de ringer konstant.
Bad dem på en meget pæn måde at stoppe med at ringe, og da vedkommende så spørger "må jeg høre hvorfor?" Så lagde personen røret på da jeg begyndte at forklare 😅
Det skete kl. 19:10 i dag d. 09/09 2022 hvis en af cheferne kigger med 🤪
Sig ALDRIG Ja til at deltage
Sig ALDRIG Ja til at deltage. Du slipper aldrig af med dem igen. Uforskammede i deres måde at tiltale folk på. Og smækker røret på når der er noget der ikke passer dem.
Uforskammet kvinde i røret
Ringer med privat nummer og da jeg afviser af deltage i samtalen, er personen i den anden ende af røret meget uforskammet og smider faktisk røret på, lige inden hun siger " du skulle faktisk ikke deltage i en undersøgelse, med ville få en invitation".
Det er helt sikkert at jeg vil afvise igen næste gang. Jeg har ellers været med før i sådan en samtale, men aldrig igen.
Ukendt nummer
Ukendt nummer, og når jeg siger st det er ubehageligt med skjult nummer, især efter det er sket flere dage i træk, smækker damen blot røret på 😵💫
Der burde laves en lov om dette, der sikrer gennemsigtighed
Grænsende til CHIKANE
De ringer på alle tider af døgbet og gerne flere dage i træk - Altid med hemmeligt nr...Det gør tlf.sælgere ikke engang...
Jeg har følt mig nødsaget til at blokere alle hemmelige- og private numre
Decideret uhøflige telefonsvindlere
Bliver ringet op med skjult nummer og spørger om jeg vil være med i en undersøgelse, hvor jeg svare “hvad handler det om?” for så at hun siger “det skal jeg nok fortælle dig om lidt, men jeg skal først vide din alder”
Jeg siger så min alder og hun forsætter med interviewet. Jeg stopper hende så igen og spørger “NU VED DU MIN ALDER, HVAD HANDLER DET OM?”
Hvor hun så siger hun finder en anden at ringe til i stedet… Hold nu kæft en klam kvindelig medarbejder i har.
Tydeligt at høre medarbejder bliver betalt pr interview og virksomheden skider kvaliteten af deres undersøgelser..
Håber i mister jeres kontrakter. Hvilken virksomhed/offentlig instans gider betale jer for elendig kvalitets af data
Chikane…
Deltog i en undersøgelse og blevet lovet et det var den eneste. Nu ringer de hver dag! Det er ikke okay!
Kontakter en hele tiden
Kontakter en hele tiden! Og nu de mødt personligt op også!
Fatter ikke det lovligt
ingen ord griner hele vejen med mobilen i hånden
Så skete det sørme igen at de de kære gallup folk ringer ang. spørgeskema tilbage fra 11 marts 2021 som de havde fået svar på, men nu kan de bare ringe alt det de vil de bliver bare blokket selv om de er privat numre.
held og lykke fremover
Ta jer dog sammen Gallup
Det er fanme ikke ok at ringe kl 20.57 med skjult nummer man er jo nød til at ta den der kunne jo være sket en ulykke. Det er fanme bare ikke ok.
Jeg er træt af at blive ringet op fra…
Jeg er træt af at blive ringet op fra Gallup for at udfylde endnu et skema, på trods af, at jeg har fået at vide, at det var det sidste skema, jeg skulle udfylde. Jeg synes det er utrolig dårlig opførsel, at man ikke respekterer et “nej tak” til flere undersøgelser. Jeg håber virkelig det er allersidste gang jeg er blevet kontaktet af Gallup. Og Gallup skal heller ikke reagerer på min anmeldelse her. Jeg vil overhovedet ikke tale med dem mere.