Trinevissing Reviews 8

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Meget bedre forståelse af mig selv efter et forløb hos Trine.

Jeg har været på et 12 ugers forløb hos Trine, hvilket har rykket så mange ting indeni mig.
Jeg kan varmt anbefale at tage et forløb hvis man har brug for støtte evt i forbindelse med overgangsalderen og de udfordringer der følger med det. Det har hjulpet mig med en større forståelse så jeg bedre kan tackle de ting.

Hun er en meget behageligt, omsorgsfuld og støttende person som lytter og vejleder på en skøn måde. Fik mig til at føle mig set og forstået på en dejlig måde.

4 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

Tag ansvar for dit eget liv ! Trine er den bedste til at guide dig på vej

Jeg tilmeldte mig forløbet ved Trine, da jeg var kommet alvorligt til skade med mit knæ på en skiferie. Jeg ville gerne have noget godt ud af den periode, hvor jeg sygemeldt og stilleliggende, så jeg ikke bare kom til at ligge og have ondt af mig selv og spise en masse “krap-mad”.

Forløbet ved Trine gav mig så meget mere end dette! Jeg er blevet godt klædt på til hvad jeg kan gøre nu og her som gavner mig selv i fremtiden!

Jeg har lært vigtigheden af søvn, hård styrketræning og få nok proteiner/grønt.

Det er ikke tallet på badevægten, der er vigtigt,men hvordan jeg tænker om mig selv, har det i min krop og hvad jeg kan med min krop nu og gerne vil i fremtiden, der har betydning 💪

Trine har en rigtig god måde at guide på. Hun tænker altid positivt og realistisk (hvilket smitter) intet er forbudt eller forkert.
Hun hjælper med at skabe gode vedvarende vaner og er og er altid klar til at hjælpe, du kan spørge og alt, også alt det der ikke omhandler kost og træning.

Gør dig selv den tjeneste at tilmelde et forløb ved Trine, du lærer så meget om dig selv og får så meget med i rygsækken også ting som ikke kun handler om vægttab, men at blive en bedre version af dig selv🥰🤩

2 April 2026

Jeg har fået madro

Jeg tilmeldte mig
Forløbet hos Trine da jeg gerne ville tabe 7 kg, og finde en måde at holde det på. Jeg har gennem livet, tabt min egen kropsvægt mere end en gang, med diverse kure, men taget på igen. Jeg har lidt af spiseforstyrrelse som yngre, og har som voksen haft en masse konflikter med mig selv omkring hvad jeg skulle spise.
Jeg har på forløbet tabt mig 4 kg, og fået en del mere muskelmasse. Men det vigtigste for mig er at jeg har fået en masse info, jeg har fundet ud af at jeg ikke skal sulte mig selv - og jeg har fået MADRO, nærmeste første gang nogen sinde.
Jeg har også haft fornøjelsen af at kunne træne sammen med Trine, og det er så inspirerende. Trine tilpasser træningen til ens situation, og hun er fantastisk god
Til at give en motivation til at kæmpe videre….
Jeg tror nu som 54 årig for første gang at jeg kan finde den krop og kost jeg kan være tilfreds med 🌺

28 March 2026

Coachforløb hos Trine

Jeg startede i Trines forløb for at investere i mig selv og få forståelsen af hvad overgangsalderen gør ved os.

Trine har lært mig om hvor meget det rigtige mad og proteiner gør ved kroppen, at få nok søvn, og få trænet rigtigt.
Trine er altid klar med sparring og hjælp til hvordan jeg får bygget min hverdag op.

Resultatet for mig er en kæmpe ro i min krop, spiser det rigtige mad, men der er også stadig plads til hygge. For så finder vi bare “tandbørsten” frem og så er jeg på sporet igen. Jeg står ikke og laver mad i flere timer, keep it simpel på den sunde og proteinrige måde.
Min træning viser resultater og jeg har smidt fedt og fået opbygget muskler.

Vil klart anbefale Trine til et forløb hvis man vil finde ro og investere i sig selv. Husk på vi har kun et liv og det gode liv venter lige om hjørnet. Trine står og griber dig når det bliver svært.

28 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Overgangsalder, coaching og personlig træning

Jeg startede i forløb hos Trine med fokus på overgangsalder. Jeg havde en masse gener primært i form af humørsvingninger. Med Trines hjælp fik jeg lavet en masse gode tilpasninger af kost og motion i hverdagen, der gjorde en verden til forskel og som var mulige for mig.

Vi fortsatte coaching med fokus på træning, hvor især mine arbejdstider var en stor mental begrænsning for mig. Med Trines hjælp fik jeg lavet systemer og træningsprogrammer, der passer ind i lige mit liv.

Nu får jeg personlig træning af Trine en gang om ugen samt et træningsprogram, jeg skal udføre selv.

I min tid sammen med Trine, har jeg rykket MARKANT på min fysiske formåen. Min krop har det bedre og er stærkere. Men vigtigere er mit sind! Takket være Trine, er mit mentale overskud blevet MARKANT forbedret, og humørsvingningerne er stort set forsvundet.

Trine er et utroligt behageligt menneske, der ved, hvad hun snakker om. Hun rummer og tilpasser, når min psyke ikke helt er med. Hun presser mig uden at presse mig for meget. Og så har hun en evne til altid at vælge det HELT rigtige musik :)

At starte et forløb hos Trine, er det bedste, jeg har gjort for mig selv i meget lang tid. Og det er langt fra slut. Jeg glæder mig til at se, hvor Trine kan føre mig hen fremadrettet.

Kæmpe kæmpe anbefaling af Trine som personlig træner og coach.

13 December 2025

Coachforløb hos Trine

Købte forløb hos Trine og det er noget af det bedste jeg har gjort for mig i årevis.

Trines måde at anskue og forstå sundhed på er en gamechanger. Det handler ikke bare om kost, vægt og træning, bl.a. også om søvn, hormoner, stress mm. Det giver så meget mening.

Jeg elsker Trines tilgang, der er let og enkelt, bl.a. behøver jeg ikke stå i køkkenet i timer med kompliceret opskrifter eller fancy ingredienser eller træner timer i et træningscenter. Hun er god til at komme med overskuelige ideer og løsninger der vil fungere i de fleste menneskers liv, både til hverdage, når det skal gå hurtigt og når man spiser ude.

Trine inspirer og empower, aldrig løftede pegefingre. Eminent til tips, tricks og eksempler der skaber refleksion og nye tilgange og vaner.

Jeg er kommet i gang med at træne… og være glad for det😊. Skønt at mærke at jeg stille og roligt bliver stærkere, gladere, sover bedre og trives bedre fysisk og mentalt.

Dejligt fortsat at kunne spare med Trine og have hende som wingwoman

11 December 2025

Stærkt samarbejde

Jeg har haft Trine som coach i næsten 5 år - jeg startede ud med hjælp til træning og senere har jeg også fået hjælp ifht vaner og kost.

I årevis havde jeg forsøgt kur efter kur, forsøgt diverse kosttilskud og søgt med lys og lygte efter vejen til vægttab. Kæmpet og tabt - og taget det hele på igen og mere til.

Sammen med Trine har jeg fundet den vej der virker for mig - skridt for skridt, vane for vane. Jeg har opnået en bevidsthed og sikkerhed omkring mig og min proces, som gør at jeg hurtigt finder tilbage til ‘min vej’, uanset at livet indimellem presser sig på og sender mig på en detour.

Træningsmæssigt står jeg stærkere end nogensinde før - jeg er det stærkere jeg nogensinde har været - i en alder af 54.

Sikkert og roligt har vi bygget mere og mere på - øget fra 2 pas om ugen til nu 3 pas. Hele tiden med respekt for mig og min krop, og mens vi har håndteret mine skavanker.

For første gang i mit voksenliv har jeg ro med min vægt og med min krop. Jeg elsker den fysiske styrke jeg har opbygget.

Jeg bruger fortsat Trine til coaching, når livet presser sig på og når jeg har brug for at få konstruktiv sparring på en udfordring.

Trine har fra første møde mødt mig der hvor jeg er, og hun har altid respekteret mig og mine behov.

11 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Svindler

Svindler: Havde læst om hende på FB og havde ikke lige set at alle hendes anbefalinger var fra 2018, skrev mig op på et forløb uden at tjekke trustpilotkr skulle betale kr6400kr over 8 gange. Forløbet er en app på engelsk- fik opskrifterne senere på dansk men ikke appen og kopi materiale og da jeg eks. Spurgte om hvilke protein pulver hun ville anbefale. Fik jeg et svar: du skal læse bagpå posen- Som om, jeg ikke ved det. Jeg skrev, at jeg var utilfreds med forløbet efter en 2 uger ingen undervisning om træning, hvad man skal spise - jo man bliver tilføjet en app, hvor du selv skal finde ud af hvad og hvordan ikke meget struktur. Dette skrev jeg til hende og fik af vide at der er masse af struktur mm.. Lidt træls svar. Ugen efter skrev jeg at jeg gerne ville ud af forløbet- først kunne jeg ikke selvom hun havde sagt at man kunne- vi blev enig om at jeg skulle betale for det halve (dyre lærepenge) og om hun så ikke selvom pengene var sendt over til hende- sender en mail om at hun ikke havde modtaget pengene. Min bank fortælle at hun har modtaget- fusker

3 June 2025

Take a closer look