Toft Administration Reviews 17

Company details

1. Property Management Company
  2. Property Administrator

Written by the company

Toft Administration - Ejendomsadministration med tilpassede løsninger til den enkelte forening. Vi tilbyder tæt samarbejde og brugervenlig og let Web-løsning til vores kunder. Ejendomsadministration når det skal være let.

3.0

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 1 out of 5 stars

Advarsel: Hold Jer langt væk!

Generelle henvendelser fra beboere i ejerforeningens boliger bliver ikke besvaret, henvendelser fra medlemmer af ejerforeningen bliver ikke besvaret, generalforsamling i ejerforeningen bliver ikke afholdt, medlemmer af ejerforeningen bliver ikke orienteret, udover opkrævninger for ydelser, der ikke leveres (trods 5-cifrede tilgodehavender), projektledelse er ineffektiv og utilfredsstillende og en række forhold vedr. administration af ejerforeningen er i øvrigt mistænkelige.

17 June 2025

Kære Michael Nielsen,

Jeg har via Trustpilot anmodet om yderligere informationer om dit tilhørsforhold, men du har ikke ønsket at uddybe. Jeg vil dog alligevel forsøge at svare efter bedste evne, da jeg har en formodning om, at din anmeldelse vedrører en ejerforening, som vi overtog administrationen af i 2024.

Vi anerkender, at denne ejerforening har været meget udfordret på blandt andet manglende generalforsamlinger, men er ellers ikke enige i din udlægning. Siden overtagelsen har vores fokus været at skabe ro og gennemsigtighed i foreningens drift. I 2024 sørgede vi derfor også for afholdelse af en generalforsamling hvor ejerforeningens regnskaber for de seneste syv år blev fremlagt og godkendt.

Vi besvarer altid vores mails og tilstræber en åben og ærlig dialog med både bestyrelser og beboere.

Der blev som tidligere angivet afholdt en omfattende generalforsamling i 2024 og på nuværende tidspunkt afventer vi den endelige dato for 2025-generalforsamlingen. Planlægningen er i gang, og information udsendes, så snart datoen er bekræftet.

Vi opkræver ikke betaling for ydelser, der ikke leveres og eventuelle tilgodehavender udbetales altid hurtigst muligt efter modtagelse af kontooplysninger.

Vi arbejder målrettet på at gennemføre de nødvendige vedligeholdelsesopgaver. Mange års forfald har efterladt en større opgavemængde, som vi prioriterer at løse grundigt og forsvarligt, så resultaterne bliver holdbare.

Slutteligt vil vi understrege, at vi på det kraftigste tager afstand fra injurierende påstande og må afvise antydninger om “mistænkelige forhold”. Vores arbejde bygger på ordentlighed, dokumentation og klare beslutningsspor.

Hvis du har konkrete forhold, som du ønsker gennemgået, tager vi meget gerne en direkte dialog, så vi kan få afklaret tingene hurtigt og sagligt.

Du ønskes alt det bedste.

Rated 1 out of 5 stars

Opkræver konstant mere end de skal.

Jeg vil ærligt talt ikke være overrasket hvis dette firma laver underslæb.

Over en periode på næsten 4 år har de nu måtte give over 10.000 kr. tilbage
Og det meget sjovt at opkrævningen ændre sig hvert måned næsten med en lille smule.
Ps. tog dem 6 måneder efter at blive opmærksom på dette at give mig pengene tilbage (i de 5 måneder forsat de med at opkræve forkert beløb)

Hvis man er bor til leje og udlejeren bruger dette firma så hold jer væk. Enten kan de ikke finde ud af deres arbejde eller også er der noget andet galt!

Købt hus og er endelig væk og behøver ikke at kræve penge tilbage årligt.

1 November 2023

Kære Fallen Saint,

Tak for at vende tilbage med oplysninger, som gjorde det muligt for os at finde dig i vores system.

Indledningsvist må vi på det kraftigste tage afstand fra enhver beskyldning om underslæb. Vi vil naturligvis ikke acceptere sådanne – i øvrigt strafbare - beskyldninger.

Vi kan godt se, at der i 2023 skete en fejl i forbindelse med din huslejeregulering pr. 1. januar som medførte, at du endte med et større tilgodehavende. Det er meget beklageligt, men fejlen blev rettet og pengene blev tilbageført til dig og huslejereguleringerne i øvrigt har været retvisende.

Reguleringerne sker i henhold til gældende regler om nettoprisindeksreguleringer og lejelovens regler om opkrævning til GI.

Depositum reguleres sammen med huslejen således at det altid modsvarer tre måneders huslejeopkrævninger. Forudbetalt leje reguleres således at det altid modsvarer én måneds huslejeopkrævning. Dette er i overensstemmelse med den indgåede lejekontrakt mellem dig og udlejer.

Depositum reguleres løbende over tre måneder hvorfor det kan se ud som om, at ”opkrævningen ændrer sig hver måned” – selvom det ikke er tilfældet. Du afregnes også for vand og varme i en måned – og det ændrer således også den måneds samlede opkrævning.

Huslejereguleringer er komplicerede og derfor står vi også altid til rådighed ved spørgsmål. Her kunne vi have forklaret dig hvorfor reguleringen af depositum blev pålagt din opkrævning på årets tre første måneder.

Vi ønsker dig alt godt i dit nye hus.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god vejledning og rådgivning fra…

Rigtig god vejledning og rådgivning fra Malou ifm salg af andelsbolig.

7 May 2024

Kære Johanne,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget, at du har haft en god oplevelse ifm. salget af din andelsbolig.

Vi sender dine roser videre til Malou og ønsker dig alt det bedste fremadrettet.

Rated 5 out of 5 stars

Helt igennem god kommunikation og hjælp…

Helt igennem god kommunikation og hjælp til løsning af mit problem

1 April 2024

Kære Betina,

Tak for din flotte anmeldelse.

Hvor er det dejligt at læse, at du har oplevet en god kommunikation og problemløsning, når du har været i kontakt med os.

Mette var fantastisk

Mette var fantastisk

4 April 2024

Kære Mikkel,

Tak for at du har taget dig tid til at anmelde Toft Administration.

Jeg giver dig helt ret - Mette er helt fantastisk.

Puljesøgning

Man kan mærke der er styr på det, og Nicki har hjulpet os med at blive godkendt til en renoveringspulje, vi ikke vidste eksisterede. Det kommer til at kunne mærkes kraftigt i foreningens økonomi.

26 February 2024

Kære Frej,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi ser det som en af vores vigtigste opgaver som administrator at viderebringe vores viden og erfaring til bestyrelserne - og samtidig gøre jeres funktion så let og spændende som muligt.

Fantastisk at Nickis indspark kunne bidrage positivt i forhold til foreningens økonomi.

Rated 5 out of 5 stars

Vi bruger firmaet som administrator i ejerforening

Vi bruger firmaet som administrator i vores ejerforening og er meget godt tilfredse med deres service. De er mere end bare et administrativ led, som holder øje med at vores regninger bliver betalt til tiden: de er også en sparingspartner som bruges ifm. beslutninger som skal traffes om f.eks. vores forsikringer, når forsikringsselskaber ændrer deres vilkår ( skal de skiftes eller beholdes). Sidste gang hjalp de os lige med det og det gik meget hurtigt.

1 November 2023

Kære Snezana,
mange tak for de rosende ord. Vi prøver altid at være sparringspartner med vores kunder og hjælpe jer, hvor vi kan. Dejligt at I har haft den gode oplevelse og fået hjælp i jeres beslutningsproces.
Mange hilsner
Helle

Rated 5 out of 5 stars

Høj faglighed, hurtig og god service

Vi har kun været tilfredse med sammenarbejde mellem Toft og vores andelsforening
Altid hurtige svar, meget hjælpsomme og undersøgende på hvad der kunne være godt for vores forening feks låneomlægning.
Toft taler i et sprog som vi “alm” mennesker forstår og forklare gerne hvis der skulle snige sig nogle fagudtryk ind
Særligt på generalforsamling er dette et kæmpe plus, da alle andelshavere kan følge med og forstå regnskabet
Tak til Nicki, Helle og Malou

A/B venslev Søpark

27 April 2023

Reply from Toft Administration

Kære A/B Venslev Søpark mange tak for jeres rosende ord. Vi er meget glade for samarbejdet med jer og det luner altid med positiv feedback. Det er en dejlig forening I har og dejligt at besøge jer.
Mange hilsener

Roser til Toft Adm

Vi i vores andelsboligforening har kun været yderst tilfredse med vort samarbejde med Toft Adm. Det er lige fra låneomlægninger, som har medført en stabil og sund forening, til det daglige arbejde, hvor vi samarbejder på bedste vis. Der skal lyde stor ros til Nicki for hans evne til at være "på forkant" når det er nødvendigt. Vi kan klart anbefale dem som administrator.
AB Asalunden

13 December 2022

Reply from Toft Administration

Kære A/B Asalunden mange tak tilbagemelding på samarbejdet med os.
Vi er meget glade for samarbejdet med jer og dejligt med jeres ros til Nicki.
Mange hilsener

Rated 4 out of 5 stars

Vi er en andelsforening der har haft…

Vi er en andelsforening der har haft flere administratorer vi fik Toft administration da de gerne ville hjælpe os hvider efter at vores forening var økonomisk meget trængt.
Toft har nu gjort at vi har en sund økonomi og vores boliger er igen blevet attraktive stor ros til Helle og Co.

31 December 2022

Reply from Toft Administration

Mange tak for din melding Jesper. Det luner.

Rated 5 out of 5 stars

God service og høj faglighed

Vi har for nyligt skiftet til Toft Administration efter mange år med samme administrator. Indtil videre er vi meget positivt overrasket. Man kan tydeligt mærke at Nicki besidder en stor faglighed - og så formår han at dele ud af den i et sprog, som alle forstår. Ting der førhen var besværlige hos vores gamle administrator foregår nu gnidningsfrit og ofte uden ekstra gebyrer - alt i alt er vi meget positive overfor for vores skifte til Toft Administration!

22 December 2022

Kære Mikkel
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at I har en god oplevelse med faglighed fra Nickie og et godt skifte til vores administration.
Mvh
Toft Administation

Aftalerne fortrænges

Er din udlejer en del af Toft administration, så hold dig væk.

31 December 2021

Reply from Toft Administration

Kære Lars, jeg ved ikke helt hvad du har oplevet, men kan kun beklage det. Du er velkommen til at kontakte os på info@toftadm.dk, hvis vi kan hjælpe. Generelt er det ikke os, der udfører aftaler med lejere, men det er os, der udfører arbejdet. Hvis du har været utilfreds hermed, så kontakt mig gerne.

Rated 1 out of 5 stars

Laver masser fejl og ved salg kommer…

Laver masser fejl og ved salg kommer der gebyrer frem som ikke er beskrevet i vedtægter.
Selv om bestyrelsen i Andelsforeningen opfinder egne regler, er der ingen hjælp at hente, man må tage fat i advokat, man skulle jo mene et profesionelt firma som Toft kan fortælle en andelsforening, at man ikke kan eller må true med eksklusion, når ingen vedtægter eller husorden er brudt.
Helt igennem et værre gedemarked.

1 September 2022

Kære Ruth
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. I har tidligere været selvadministrerende og vi blev jeres administrator bl.a. for at hjælpe jeres bestyrelse. Vi er stadig jeres administrator og prøver at hjælpe både bestyrelse og beboere.

Toft Administration

Dyr, skuffende service

Vi var ikke tilfredse med Toft. Nu bruger vi dem heldigvis ikke mere.
Der boede en farlig, voldsom mand i vores forening og vi ville gerne få ham ekskluderet. Men Toft admin gjorde ingenting for at hjælpe os med dette. De sagde bare at det ikke var muligt.
Så fik vi nogle problemer med salg af vores andel, og igen var det svært at få hjælp fra dem. Det svarede ikke mine emails når de ikke havde lyst til det. Når vores køber endelig betalte købssummen, afleverede vi nøglerne straks til dem. Men Toft glemte at fortælle os at de ikke havde betalt løsøre.

19 May 2022

Reply from Toft Administration

Kære Maija, vi beklager din oplevelse, hvor jeg dog kan tilføje, at vi forsøgte at hjælpe jer. Det er bare ikke altid let at få folk smidt på gaden og slet ikke hurtigt. Dejligt hvis I er blevet tilfredse med jeres nye administrator.

Dyr og virkelig dårlig…

Dyr og virkelig dårlig ejendomsadministration!
Tager ikke punkter op til Generalforsamlingen selv om de er fremsendt til tide. Opkræver rykkergebyr uden at have sendt rykkere og når der laves indsigelser bliver de truende. Uetiske og usympatiske. Har klaget over dem til Ejendom Danmark. Der ud over er de alt for dyre. Vælge en anden ejendomsadministrator til din ejer- eller andelsforening!

31 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

God servie og styr på tingene

Vi har brugt Toft Administration som administrator i flere år i vores Andelsboligforening og der har næsten ikke været noget at sætte en finger på, de enkelte gange der har, har de været super søde samt hurtige til at rette op på det med det samme :)

De får min anbefaling som ejendomsadministrator af andelsboligforeninger.

22 July 2018

Take a closer look