Tinyplay Reviews 101

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

De tablet van mijn zoontje ging opeens niet meer aan ( tablet was 18 maanden oud) na contact met tinyplay kon ik de tablet opsturen,de laadpoort zou kapot zijn en kon tegen betaling gemaakt worden.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Wij hebben de TinyPlay walkie talkies gekocht voor onze kinderen en ze zijn echt een groot succes! Ze zijn licht, compact en perfect voor kleine kinderhanden. Zelfs onze jongste had meteen door ho... See more

Rated 5 out of 5 stars

Deze kindercamera is echt een hit! Hij is speciaal gemaakt voor kleine handjes, super makkelijk te gebruiken en kan tegen een stootje. Wat hem extra leuk maakt: kinderen kunnen hun foto’s direct... See more

Rated 5 out of 5 stars

Heb de Tinyplay Giga (rainbow) besteld voor mijn nichtje voor de kerst. Heb een flinke zoektocht geopend, maar dit leek me de beste keuze voor haar. Goede prijs/kwaliteit verhouding, batterij gaat lan... See more

Company details

1. Toy Store

Written by the company

Voor ouders die meer dan alleen een scherm willen voor hun kinderen. Bij TinyPlay zetten we ons dagelijks in met het doel om de beste, leukste en meest kindvriendelijke tablets te ontwikkelen voor kinderen en ouders. Onze tablets zijn betrouwbaar, veilig én betaalbaar, zowel bij aanschaf als in gebruik. Inmiddels zijn er enorm veel blije kinderen en tevreden ouders die dagelijks genieten van onze producten. Onze kindertablets zijn speciaal ontworpen met het oog op educatie en vermaak, zonder onnodige afleiding. Dus geen toegang tot social media, maar wel vol met leerzame apps, creatieve spellen en veilige internetopties. We willen dat kinderen op een verantwoorde manier plezier hebben met hun tablet, zonder dat het ten koste gaat van hun tijd om buiten te spelen of om creatief bezig te zijn. Samen maken we schermtijd leuk, leerzaam én verantwoord!

Contact info

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

De TinyPlay Maxi V2 tablet is een goede aankoop voor kinderen

De TinyPlay Maxi V2 tablet is een uitstekende keuze voor zowel jonge als oudere kinderen.

De tablet is eenvoudig te bedienen, wat het voor jonge gebruikers erg toegankelijk maakt. Oudere kinderen kunnen zelf apps en spelletjes installeren of verwijderen waardoor de tablet bruikbaar blijft naarmate het kind ouder wordt.

De meegeleverde beschermhoes zorgt ervoor dat de tablet tegen een stootje kan, ideaal voor intensief kindergebruik.

Het scherm is helder en de batterij gaat lang mee, zodat er urenlang gespeeld kan worden zonder tussendoor op te laden.

Dit is echt een aankoop die zijn geld waard is en blijft en zowel kinderen als ouders blij zal maken. Een aanrader voor dit geld!

24 May 2025

Geweldige service

Geweldige service. Helaas deed de tablet van onze dochter het niet meer. Contact opgenomen via whatsapp. Reageren snel. Tablet opgestuurd binnen twee dagen een reactie en tablet wordt omgeruild.

22 May 2025

Supersnel in huis

Supersnel in huis, super! Ik heb een 3D-pen voor mijn nichtje besteld, ik had het de volgende dag al binnen, terwijl ik best laat had besteld. Drie pubers zijn er meteen erg druk mee geweest, eenvoudige proefdrukjes werden in elkaar gefabriceerd en de volgende dag was het eerste 3D-exemplaar door de nieuwe eigenaresse gemaakt. Vrij simpel dus. Mooi setje met veel kleurtjes meegeleverd.

7 May 2025

Goede service.

Na ongeveer 3 weken ging de tablet helaas stuk. Tinyplay reageerde vlot op mijn vraag of hij geruild kon worden. Binnen een paar dagen had ik kosteloos een nieuwe tablet in huis en kan m'n zoontje weer lekker kijken, spelen en leren.

24 March 2025
Rated 5 out of 5 stars

Leuke maar vooral leerzame apps

Mijn kinderen kozen zelf de kleur uit en ze kozen voor lila. Helemaal blij toen het binnen kwam! De tablet is zo makkelijk in gebruik en heel veel leuke maar vooral leerzame apps. Wat ik zelf fijn vind is dat er ouderlijk toezicht op zit. Ik kan het fijn in de gaten houden. Mocht je twijfelen, niet doen. Deze tablet is echt een aanrader!

28 March 2025

Perfect voor kids

Mijn dochter mocht zelf de kleur kiezen en was mega enthousiast toen hij binnenkwam! De tablet is stevig, makkelijk in gebruik en heeft genoeg leuke en leerzame apps. Ouderlijk toezicht werkt goed, dus ik laat haar met een gerust hart spelen. Echt een aanrader!

22 March 2025

Hele fijne kindertablet

Hele fijne kindertablet, eenvoudig geïnstalleerd als je je eigen wachtwoorden gereed hebt.
Het downloaden van nieuwe apps gaat goed en handig dat je ook andere apps kan downloaden met je ouders wachtwoord.

Glas erop zetten moet zeer nauwkeurig maar werkt prima!

26 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geen aanrader

Geen aanrader, valt steeds uit, is verschrikkelijk traag. Zonde van het geld

9 February 2025
Tinyplay logo

Reply from Tinyplay

Hoi, wat vervelend om te lezen dat u problemen heeft met de tablet. Heeft u al contact met ons opgenomen? We willen u graag helpen.

Joyce

Fantastisch en complete kindertablet

Gekocht omdat deze als beste uit de rest komt, ook een fatsoenlijke accu er wat ook belangrijk is. Mijn dochter is er gruwelijk blij mee(2 jaar) en weet al precies hoe het werkt. Ook omdat de tablet heel makkelijk werkt. Je krijgt er mega veel bij. Prijs-kwaliteit klopt niet vind ik, hij is namelijk erg goed en had gesnapt als hier meer voor gevraagd zou worden haha!

1 March 2025
Rated 4 out of 5 stars

Een blije dochter

Mijn dochter is er erg blij mee en wij als ouders ook. Zij heeft de vrijheid om van alles te doen, ook qua downloaden etc maar achter de schermen hebben wij de regie in handen.
De standaard spellen die er op staan zijn al erg leuk en de tablet werkt snel en gemakkelijk.

24 February 2025

Uitstekende service

Uitstekende service! Tablet werkte had blijkbaar een foutje in het scherm. kon hem direct opsturen voor reparatie of vervanging. Vervangende tablet ontvangen, helaas werkte deze nirt naar behoren. Uiteindelijk mochten wij een kosteloos nieuwe tablet bestellen. Deze is nu onderweg naar ons

Vriendelijk en snel te woord gestaan, alles opgelost en naar wens!

18 February 2025

Top artikelen!

Voor beide dochters een kindertablet gekocht met hoes die erg in de smaak valt!
Ook hebben we de 3D pen aangeschaft en dit is een mega leuk ding.
Top artikelen en een goede service!

12 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

Tinyplay de moeite waard en zeer kindvriendelijk!

Voor mijn dochter (roze) en zoon (blauwe) een 10 inch tablet besteld. Me dochter gebruikte altijd onze ipad en was de strijd zat dus besloten op zoek te gaan naar een kind vriendelijke tablet voor beidde! De zoektocht wordt je niet makelijk gemaakt maar uiteindelijk voor de Tinyplay gekozen omdat deze als beste uit de test komen. Ik heb nu al geen spijt ervan, ze waren een dag na bestellen al in huis, zijn zeer gemakkelijk in gebruik downloaden etc. Voor de kinderen is het nog even een verassing voor in het vliegtuig. Maar ik weet zeker dat ik twee blije kinderen heb papa en mama zijn zeer tevreden over deze aankoop. Je doet maar 1 keer een uitgave maar deze is het zeker waard!!

4 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look