The Mental Captain Reviews 86

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Kan en ung mand coache en ældre mand? - Svaret er JA, hvis man er åben og “coachable”. I 2024 trængte jeg til at finde noget ny energi i hverdagen, og havde heldigvis mødt Mikkel perso... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bare TAK! Mikkel var usædvanlig dygtig, dyb, lyttende, rolig og konstruktiv! Han hjalp ikke kun min teenage søn, som ændrede MÆRKBAR sindtilstand og adfærd efter deres sessioner, hvilket var en kæm... See more

Rated 5 out of 5 stars

Verdens bedste Coach.🥇💫 Mikkel giver dig 100% forståelsen af dig selv, hvilket er essentielt før du kan rykke med konstante og store skridt med dine mål og drømme. Dit tankemønster er altaf... See more

Rated 5 out of 5 stars

Workshop med Mikkel føltes som et flere dages seminar når det udmåles på value for money. Mikkels unikke forståelse for mindset, udvikling og perfomance er med til at skabe en værktøjskasse, s... See more

1. Life Coach
  2. Career Coach

Written by the company

The Mental Captain's hovedformål er at motivere, inspirerer, løfte og udvikle unge mænd til at få succes i livet - og specielt i deres virksomhed. Derudover holdes der foredrag på skoler og virksomheder, og personlig lederskab, motivation og mentaltræning. Besøg sitet, og se de fantastiske cases der er lavet hos unge mænd igennem årene. Skriv gerne en privat besked, hvis du vil give feedback, eller har spørgsmål.

4.7

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop lige afsluttet mit første…

Jeg har netop lige afsluttet mit første intense 1on1 coaching-forløb hos Mikkel. Jeg har formået at udvikle mig selv til en 2.0 udgave af mig selv på blot disse 8 uger. Det betyder dog ikke, at udviklingen stopper her. Mikkel har givet mig alle de nødvendige værktøjer og teorier med i tasken, som jeg kan bruge resten af livet. Du bliver spændt i rem og seler og bliver guidet gennem fokusområder som time management, salgspsykologi, fokus & koncentration osv.

Det har helt klart været en af de bedste investeringer i mig selv, og jeg vil derfor også anbefale forløbet til andre unge konsulenter.

4 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den bedste mental coach!!

Dette har været det bedste mentale forløb, som jeg først er blevet introduceret til, men også taget.

Mikkel sørger for, at tage dig fra 0 til 100, på ingen tid, så du kan gå ud og udvikle dig så maksimalt som muligt. Du får ikke bare viden, du får psykiske og fysiske værktøjer, som du prøver på dig selv, som ændrer dit syn på alt 180 grader.

Det er umuligt, ikke at blive til en mere proaktiv person efter at tage dette forløb.

Mikkel sørger for at sætte fokus på alle aspekter i dit liv, så det ikke kun omhandler arbejde, men også berører dine connections til andre - Mikkel går ind og hjælper dig med at få hele dit liv, til at blive bedre, mere effektivt og mere værdifuldt.

Jeg kan med 120% sige at pengene er det værd, og at Mikkel har mine varmeste anbefalinger

3 October 2021

Verdens bedste Coach.🥇💫

Verdens bedste Coach.🥇💫

Dit tankemønster er altafgørende for din succes og velvære i livet. Mikkel´s viden og energi giver et boost på ALLE parametre, som kan bruges resten af livet.

Prisen er møghamrende billigt vs det du får for livet.
Klart en kæmpe anbefaling herfra 💫

2 October 2021
Rated 5 out of 5 stars

Mikkel tager dit liv op i et helikopterperspektiv, og hjælper dig med, at udvikle dig, i alle afdelinger! 🌎

Jeg er netop blevet færdig med Mikkels 8 ugers intense, men vanvittigt LÆRERIGE mental coaching forløb!

Den mængde af værktøjer, samt guidance, som Mikkel har givet, indenfor områder, såsom Time management, forskellen på fokus og koncentration, salgspsykologi, menneskelig psykologi, kognitive biases indenfor menneskelig adfærd, det at være herre over sin egen psykiske, følelsesmæssige, samt fysiske tilstand, samt meget meget mere!

Det er værktøjer, som er en fast del af en hver dag, samt er noget, som jeg vil kunne tage med videre i resten af mit liv, samt kunne give videre til mine kære og børn!

Derudover invitere Mikkel dig ind i et univers, hvor det er okay at fejle, så længe man lære af det. For hver handling, får du dertil en tilhørende feedback, som du kan tage med videre i dit liv! Det er en stor lektie!

2 October 2021

Hvis du har drøm

Hvis du har drøm, arbejder hårdt, men stadig ikke helt er der hvor du gerne vil være, så er Mikkel højst sandsynligt det sidste krydderi du mangler for at opnå dine drømme. Efter at være gået i gennem forløbet, kan jeg klart anbefale det, hvis man er seriøs omkring sine mål.

30 September 2021

KOM NU, Bedste coach i DK

Er igang med et 1:1 coaching forløb ved Mikkel, og har allerede rykket mig sygt meget.
Mikkel forstår at formidle alting super godt og han gør det spændende og interessant at have coaching sessions.
Der er altid fantastisk energi og Mikkel sørger for man har lyst til at give den max gas på alle aspekter i sit liv.
Mikkel er super skarp på teorien, og kombineret med hans helt unikke energi, gør det ham til one of a kind, og klart en af de bedste i hans felt!

Hvis man går med en drøm om at tage sin virksomhed til det næste niveau, så burde helt klart tage fat i Mikkel, for han vil 110% kunne hjælpe en.

KOM NUUUUU!!!

29 September 2021