Önskar oxå att jag hade läst här innan. Det är riktigt lurendrejeri. Jag ville reklamera min vara vilket dom sa ja till och fick mejl om att jag skulle få fraktsedel så jag kunde skicka tillbaka. Me... See more
See what reviewers are saying
Köpte trimmern från Tassarna. Min hund accepterade den och den fungerade bra. När det var dags för byte av skäret skruvade vi bort skruvarna. Tyvärr föll allt av innan vi hann se hur det skulle sitta.... See more
Paket försvann och hamnade i Asien och de skyllde på mig. Efter mycket om och men och kontakt med Klarna så skickade Tassarna om varorna och paketet kom fram men inte med alla varor. Otrevliga på mail... See more
Fick, efter lång väntetid, en trimmer som bara fungerar om man inte rör vid den🤨. Reklamerade och fick till svar ”vill du att vi skickar en ny”? Svarade ja och undrade hur jag skulle gå till väga med... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Nermailad, ej samtyckande kund
La saker i kundkorg till senare. Blir totalt nermailad av "personlig rabatt" och "glöm inte din beställning". Skitläskigt. Jag angav förvisso mailadressen när jag TÄNKTE köpa- sen fick jag dålig magkänsla och lämnade sidan. Det räckte för att de ska använda mina uppgifter. Trodde man behövde genomföra ett köp och räknas som kund för att juridiskt ha medgett samtycke till email? Och få valet att få email dessutom. Obehagligt. Kommer absolut INTE gå in där igen!
Beställt flera produkter vid olika…
Beställt flera produkter vid olika tillfällen och varit nöjd MEN så beställde jag ett dubbelkoppel som INTE HÖLL MÅTTET alls och inte heller låste det ena kopplet. Reklamerade direkt, men fick inget svar.
Efter diverse påstötningar kom ett erbjudande om hälften av pengarna tillbaka men jag ville ju ha ett fungerande dubbelkoppel. 😀
Åtskilliga mejl senare och obs kvällstid då jag letat upp bolagets ägare fick jag begäran att skicka in bilder kl 11 på kvällen. (borde säga allt om detta drop-shipping- bolag)
Men gjorde som jag blev ombedd och slutligen kom efter ytterligare förfrågan besked om att de bett leverantören skicka ett nytt koppel gratis🙃
Borde förstått att det inte skulle ske eller fungera. Nya försök till kontakt med företaget meningslösa.
Önskar också att jag kollat med Trustpilot före köp
Handla inte av detta oseriösa företag.
Det är min rekommendation.
De bryr sig inte om några kunder, bara sina pengar.
Det är nu 4 månader sedan och jag har varken fått ersättningskoppel (500kr) eller kontakt/svar med tassarna.se
Högljudd
De som skriver att den är tyst förstår jag inte, måste vara olika beroende på vilket exemplar man får för min låter lika högt som biltemas hundtrimmer.
Laddaren var avklippt i två delar
Laddaren var avklippt i två delar, alltså blev trimmern obrukbar. Har mailat ca 10 mail till deras kundservice. Men inget svar.
Besviken
Önskar att jag läste här först, har då inte gjort en beställning. Beställde 2, fick en trasig och en som fungerar. Har skrivit till kundtjänst och inte fått något svar, skrev 1:a gången 12/8. Är så besviken! Det framgår inte heller att varan skickas från Kina.
Dålig Kinaprodult
Dålig kinaprodukt som endast fungerar när det vill. Fick hem den första som fungerade en halv tassarna innan den slutade klippa. Mejlade och fick hem en ny efter en månads lång mejlkonversation och både filmer och kort skickade. Den nya fungerade första gången vi startade den bara för att prova om den funkade. Nästa gång vi skulle klippa så lyste bara lampan men klippte inte. Blir att kolla runt på andra alternativ än denna produkt tyvärr...
Bra kvalitet och så enkel att använda
Bra kvalitet och så enkel att använda
Samma vara finns på Temu och Fyndiq för betydligt billigare
Dropship företag, slå på bolaget på Allabolag.se först "Lager Ecom&Media AB" inte ett särskilt trovärdigt bolag även om reklamen är väldigt trovärdig. Du hittar likadana produkter på Temu och Fyndiq för 100-lappen.
Gå inte på detta!
Kinakvalite
Lång leveranstid. Trimmern håller inte måttet och den utlovade boken har jag inte fått. Vanlig Kinakvalite.
Oseriöst företag
Jag va inte nöjd med produkten. Blev då erbjuden 30% rabatt som jag avböjde. Blev då erbjuden 50% rabatt. Jag tog det erbjudandet men dom gav mej 30% iaf. När jag sen inte fick svar på ett mail, väntade 5 dagar skickade jag tillbaka varan och informerade dom om det. Nu anser dom att jag ska betala trots att dom fått varan tillbaka.
Kommer ALDRIG rekommendera någon att handla från det här oseriösa företaget.
Gammalt hår i trimmern
Fick hem en begagnad trimmer med hår i! Kundtjänst beklagade och lovade att skicka en ny vilket de inte har gjort. Köp inte härifrån.
Lång leveranstid och den är inte…
Lång leveranstid och den är inte tystare än en vanlig trimmer. Absolut inte värt pengarna!
Lång leverans men fungerar bra
Lång leverans men fungerar bra, finns flera ställen att köpa den billigare, den tillverkas i Kina där den skickas från.
Den utlovade boken har jag inte sett skymten av.
Gå inte på reklamen
Gå inte på reklamen! Det här är dropshipping i sin fulaste form, och för att tycka att trimmern är bra måste man nog vara mycket oerfaren. Det är billigt skräp som knappt funkar. Jag hade läst i några grupper att trimmern skulle vara bra mellan trampdynorna, men den är så liten och klen att det går fortare och lättare med en sax. Lägg pengarna på en riktig trimmer i stället.
Pinsamt dåligt. Usla produkter, falsk marknadsföring och reklamationshantering under all kritik.
Tassarna.se är inte alls seriösa och säljer varor med undermålig kvalitet.
Känner mig rätt korkad som inte kollade upp recensionerna innan utan gick på reklamen.
Trimmern tar knappt ett hårstrå och helt enkelt värdelös.
Jag kontaktar företaget och förklarar att produkten är värdelös och ber om en retursedel. Då börjar hustlandet från företaget.
Tassarna: Önskar du att jag ger dig 30% återbetalning och 30% på nästa köp.
Jag: nej tack, jag vill inte betala 70% för en vara som inte fungerar och vill inte köpa något av dig i framtiden.
Tassarna: om jag ger dig 50% tillbaka så slipper du och jag returgantering och kostnad.
Jag: nej, jag vill inte betala 50% för en vara som inte fungerar och kostnaden står du för då det är en reklamation och inte ånger.
Tassarna: jag ger dig 60% rabatt. Om du inte vill ha det så kan du skicka till denna adress.
Jag: nej, du får skicka mig en retursedel eller frankerat kuvert.
Jag hänvisar även till konsumentverkets hemsida och frågar om han önskar en länk och påtalar vilka alternativ han har med ny vara som stämmer överens med marknadsföringingen, ta tillbaka varan och laga den om han tror att det är mitt exemplar som är dåligt eller att häva köpet. Jag påtalar också att jag inte ska ha några kostnader när det gäller en reklamation.
Tassarna svarar att jag kan ta trimmern till elskroten då jag inte är nöjd och att de häver köpet.
Det kändes väldigt pinsamt och inte alls ok att leverantören försöker att förhandla om att jag ska betala för en vara som inte fungerar.
Jag är glad att jag tog köpet på klarna så att de inte fick pengarna i förväg.
Jag hoppas att informationen hjälper någon att spara tid och arbete med att diskutera med företaget genom att inte handla där.
Super nöjd med denna fina trimmer
Super nöjd med denna fina trimmer! Kom max 10 dagar efter beställning vilket är fine by me. Fungerar super bra på min hund och hon är inte alls lika obekväm som tidigare.
Varning för bedräglig verksamhet/ Tassarna.se
Varning för bedräglig verksamhet.
Har inte fått rätt information om spårning (som fungerar) eller en bekräftad leverans.
Återbetalning nekas om jag inte hämtar ut en vara som inte skickats eller som jag kan spåra.
Rekommenderar absolut inte detta…
Rekommenderar absolut inte detta företag. Efter 3 v har jag fortfarande inte fått någon produkt. Har skickat 3 mail utan att fått något svar. Står att försändelsen är spårbarhet men det går inte spåra. // Åsa
Liten tyst klippare utan större vibrationer
Skrev ett omdöme tidigare då klipparen inte kom på en dryg månad.. Nu har den kommit och produkten är bra! Sammantaget blir det 3/5 pga leveranstiden (Tips till Tassarna.se ändra leveranstidens information). Vår ena hund är oerhört rädd om sina tassar och jag kan absolut inte klippa just tassarna med vår vanliga fina Andis AGCB. Med denna lilla klippare gick det jättefint så är det inte så noga med leveransen kan jag absolut rekommendera denna produkt!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.