Company details

1. Marketing Agency
  2. Promotional Item Store

Written by the company

Hos TapNFC.dk hjælper vi virksomheder med at gøre det nemt for kunder at finde, følge og interagere med dem digitalt. Vores NFC- og QR-baserede produkter fungerer som enkle redskaber til at forbinde den fysiske og digitale verden. Et hurtigt tap eller scan sender kunden direkte til din hjemmeside, dine sociale medier eller anmeldelsesside – uden besvær. Alle produkter, som fx bordstandere, kort og selvklæbende pads, kan tilpasses med virksomhedens eget logo og tekst, så løsningen passer til din forretning og dit formål. Vores produkter leveres færdigopsatte og klar til brug, så du kan komme i gang med det samme. TapNFC.dk holder til i Roskilde, hvor vi har både lager og eget trykkeri. Det sikrer hurtig levering, fleksible løsninger og personlig support. Vi tilbyder engangsbetaling uden abonnementer, så du ejer produktet og undgår løbende omkostninger. Vores mål er at give virksomheder et enkelt og effektivt redskab til at skabe flere digitale interaktioner, øge synligheden og gøre kunderejsen mere smidig – på en måde, der er nem at implementere i den daglige drift.

4.1

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Rated 1 out of 5 stars

Ikke godt

Ikke godt. Man kan ikke fange nfc koden ordlig på mobilen man skal bevæge mobilen alle steder på standern før det virker og den gør det ikke med det samme som der bliver vist øv. 😕

12 February 2026
Unprompted review

Hej Lucas
Jeg beklager, at du har en dårlig oplevelse med dit købte produkt. Vi plejer at være gode til at teste produktet af inden afsendelse, så vi er sikre på at NFC-taggen fungerer optimalt. Det lyder ikke til at det er tilfældet her, så jeg sender en ny afsted til dig i dag.
Jeg håber du er tilfreds med denne løsning.

Nemt og godt

Fungere og gør det meget nemt at få anmeldelser

20 February 2026

Hej Mathias
Tak for anmeldelsen! Dejligt at du er tilfreds med dit køb:)

God service og kommunikation

God service og kommunikation, Høj detalje arbejde og hurtig levering.

15 January 2026

Hej Hernan
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Det betyder meget.

Rated 4 out of 5 stars

Den var meget mindre end jeg troede

Den var meget mindre end jeg troede, så til 400kr er det en meget lille QR kode man får.

Fik en ny QR. Tak for det

7 January 2026

Hej Ali

Vi skriver størrelserne i cm. på alle produkterne.

Det lyder som om varianten "Stor bordstander med eget logo" havde passet bedre til dit behov. Du er velkommen til at sende mig en mail på support@tapnfc.dk, så skal jeg se, om vi ikke kan hjælpe dig med at få tilsendt en "Stor bordstander med eget logo" i en fart. :)

Bedste hilsner

Virkelig god service

Virkelig god service, mine svar blev besvaret prompte og skiltene fungere bare, mannge anbefalinger herfra

27 December 2025

Hej Rasmus
Dejligt at høre at du er glad for dit køb! Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌
Hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god kundeservice

Godt produkt og god kundeservice. Alt levede fint op til vores forventninger.

1 December 2025

Hej Mathilde
Skønt at høre at I er tilfredse med jeres køb! Tak for din anmeldelse :)

Hurtig levering trods travlhed

Hurtig levering trods travlhed, som blev oplyst, og det fungerer rigtig godt - flot med logo på 👍

17 November 2025

Hej Christian,
Vi er meget glade for at høre, at du er tilfreds med dit køb!
Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os.
Hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Det er et super fint produkt

Det er et super fint produkt, som mindsker barrieren en smule ved at skaffe anmeldelser. Men ingen ting kommer af sig selv, så det kræver stadig en indsats at få kunden til at gøre det. Men det er ikke produktets skyld, for det er svært at se, hvordan det skal blive nemmere. Så kan helt sikkert anbefales.

30 August 2025
Unprompted review

Hej Kristoffer,
Tusind tak for din anmeldelse! Det sætter vi virkelig pris på 🙌

Take a closer look