Snabbt svar på frågorna jag hade innan köpet. De har ett bra utbud med tapeter jag bara hittat i nederländska butiker. Mycket trevliga och snabb leverans. Rekommenderar varmt.
See what reviewers are saying
vilket enastående sortiment. Försök dock att be om annan speditör än UPS. De strulade. Men Tapetforum hjälpte till
Gjorde en order i dagen före Black friday, fick varorna utkörda tisdagen efter! Mycket snabbt ordhantering!
Superbra leverans och toppenprodukter! Vårt kök blev kanonfint med dem nya stukatur vägglisterna!
Smidiga och tillmötesgående
Toppentapet
Bra service snabb lev..
Produkter levererade snabbt och de var…
Produkter levererade snabbt och de var exakt som beskrivningen på webbsidan. Jättenöjd!
Jättelång leveranstid och dessutom var…
Jättelång leveranstid och dessutom var paketet helt förstörd när vi fick det
Superbra leverans och toppenprodukter
Trevliga och snabb leverans
Vart är min beställning?
Tredje uppmaningen om att bedöma en produkt som fortfarande inte har kommit fram..
Bra produkter bra priser
Bra pris och bra leverans till Sverige.
Så lättarbetad
Kanon snabb leverans fina lister
vilket enastående sortiment
Snabb leverans och hög kvalitet
Snabb leverans, bra kvalitet och lätt att sätta upp! Tack! Mycket nöjd!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.