Tandlægehuset Linde Alle  Reviews 8

Company details

1. Dentist
  2. Dental Clinic

Written by the company

Som lokal tandlæge i Ballerup ønsker vi at kunne servicere dig optimalt og fra en og samme adresse, også når det handler om ekstraordinære indgreb. Vores udgangspunkt er en personlig tilgang til den enkelte kunde, og vi vægter tryghed højt. Derfor vil du opleve en imødekommende atmosfære i afslappede rammer. Derfor kan du altid slappe af, selv hvis du skal have foretaget et større indgreb. Vi har stor erfaring med patienter med tandlægeskræk. Og vi har mange patienter, der kommer udenbys fra, netop fordi det er vigtigt for dem at kunne føle sig trygge under behandlingerne. Vores professionelle 20 personers store team består af kirurger, tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vores erfarne klinikassistenter deltager aktivt i alle behandlinger. Vi er derfor i stand til, at levere behandlinger af høj kvalitet, helt tilpasset dine konkrete ønsker og behov. Vi prioriterer efteruddannelse højt, og rådgiver dig grundigt, både når det gælder en konkret behandling eller forebyggelse.

3.8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hurtig og god hjælp

Jeg fik hurtig og god hjælp, da jeg knækkede et stykke af en tand i sidste.
Har siden 2016 gået hos tandlæge her, og de har fra start af, hjulpet mig med at få rette op på mine tænder, som ikke var behandlet korrekt fra min forrige tandlæge :-(
Nu fungere mine tænder og tyggeflader rigtig godt, og jeg har kun behov for at komme til kontrol 1 gang om året, hvor jeg før gik hver halve år.

17 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Råberi i receptionen

Jeg har desværre haft gentagne dårlige oplevelser hos Tandlægehuset Linde Allé gennem årene. En bestemt sekretær i receptionen råber ofte ad mig og jeg har også bemærket at hun hæver stemmen overfor andre patienter, når der blot bliver stilt simple spørgsmål. Tandlægerne taler nedladende om mine tænder, hvilket føles både ydmygende og uprofessionelt. Derudover dukker der næsten altid uforklarlige ekstraudgifter op for behandlinger, som jeg aldrig er blevet informeret om eller givet samtykke til.

For nylig havde jeg en oplevelse, hvor jeg blot ønskede information om en specifik tand fra min journal. Jeg ønskede blot information, men blev alligevel sat på tandlægestolen for et kig. Efterfølgende blev jeg opkrævet fuld pris for en forundersøgelse, selvom jeg aldrig havde bedt om dette eller modtaget nogen egentlig information.

Jeg kan desværre ikke anbefale Tandlægehuset Linde Allé til nogen på baggrund af deres manglende respekt og kommunikation samt deres uprofessionelle tilgang til patienter.

26 November 2024
Tandlægehuset Linde Alle  logo

Reply from Tandlægehuset Linde Alle

Kære Houda.

Vi beklager, at vi ikke har levet op til dine forventninger.

Dit ønske om, at du blot ville have en information, var ikke mulig uden, at du blev tilset af en behandler. Da de oplysninger, vi havde om dine tænder, ikke længere var tidssvarende - hvilket vi indledningsvis informerede dig om - var en undersøgelse nødvendig.

Du indvilligede i at få en tid, hvor vi gennemgik dit aktuelle problem, og du fik en objektiv og tydelig forklaring på, hvad du har af muligheder for din tand.

En behandling udløser en ydelse, der er bestemt af sygesikringen. Denne kan vi som klinik ikke komme udenom, da vores observationer skal journaliseres. Dette ville have gjort sig gældende, uanset hvilken klinik, du havde valgt at konsultere.

Vi stiller os lidt uforstående overfor din udmelding vedr. vores sekretær, da vi ikke tidligere har fået klager, men vi vil naturligvis følge op på dette.

Vi håber, vi med denne forklaring kan ændre din holdning til os og vores klinik.

Tryghed

Jeg har gennem flere regelmæssigt gået til behandling på tandlægehuset Linde Allé.

Jeg har altid følt mig tryg under behandlingerne både hos tandplejere og tandlæger.
Og tænderne - de har det rigtig godt.
H.M. Pedersen

6 December 2023

Fantastisk!

Jeg meldte uanmeldt op og blev betjent af en super sød sekretær der gav mig en tid senere på dagen.

Derudover blev jeg tilset, fik taget røntgenbilleder, renset tænderne, og fik hevet en visdomstand ud som forårsagede smerterne. Helt igennem en professionel oplevelse, og super søde medarbejdere, kan klart anbefale dem. Kommunikationen var tip top, og havde flere hyggelige samtaler med alle der tog sig af mig.

15 March 2017
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kommunikation

Jeg må indrømme jeg blev rystet over hvor dårlige de er til at kommunikere med patienterne.

1. startede ud med et prisoverslag på en behandling som var over dobbelt så dyr som flere andre tandlæger ( en tandlæge i Lyngby kunne lave samme arbejde for helt ned til 1/3 af prisen ). Jeg brokkede mig over dette og pludselig kunne de gøre det billigere - men stadig ikke billigt nok selvfølgelig.

2. I forbindelse med behandlingen jeg modtog ( i forbindelse med ovenstående prisoverslag på noget andet arbejde) så klokkede de i regningen til mig som patient da de manglede at påføre en række udgifter. I forbindelse med behandling skal man betale efter endt arbejde og derfor forventer jeg som patient at få en færdig regning - da jeg fire ( FIRE ) måneder senere modtog en regning på de ting som man havde glemt at opkræve for brokkede jeg mig over det og fik at vide at jeg som patient selv skulle sikre mig at regningen er korrekt - nu er jeg ikke uddannet tandlæge og aner nada om hvordan og hvorledes man opkræves - umiddelbart lød de 2.000 de havde opkrævet for at lappe et hul som en god sum penge - selvom at det var en kindtand )

Enden på det blev at jeg kunne slippe for regningen men så ville jeg ikke få lov til at komme der mere og min journal ville blive tilbageholdt - eller jeg kunne betale og få min journal ( hvilket jeg så valgte at gøre ).

Tandlægehuset Linde Alle Ballerup

23 February 2016