Tømrerne Reviews 15

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Kvalitet udover det sædvanlige,

Tømrerne har gjort vores drøm til virkelighed, da vi overtog den fineste Anton Rosen villa, som krævede mere end en kærlig hånd for at blive restaureret tilbage til det oprindelige udtryk. Vi er blevet holdt i hånden fra start til slut, alle spørgsmål blev besvaret tålmodigt, og de dygtigste tømrere bragte deres egne, kreative ideer i spil- det var med til at gøre vores hus til et drømmehjem.

20 December 2025

Top professionelt arbejde!

Vi hyrede Tømrerne.dk til at skifte vinduer i vores hus. Vi oplevede en stor imødekommenhed og hjælpsomhed, alle aftaler blev holdt til punkt og prikke, arbejdet blev udført i super kvalitet, og der var altid godt humør. Top professionelt arbejde! Tømrerne.dk får vores varmeste anbefalinger.

20 May 2025

Meget professionelle håndværkere

Vi havde en fantastisk oplevelse med tømrerne.dk.

Fra start til slut har de udvist professionalisme og omhyggelighed i alt, hvad de gør. Deres dygtige medarbejdere sørgede for, at arbejdet blev udført til tiden og alle aftaler blev overholdt. Kvaliteten af deres arbejde var virkelig tilfredsstillende og vi har været trygge hele vejen igennem. Kommunikation undervejs var klar og tydelig og alle aftaler blev overholdt, hvilket vi tidligere har haft udfordringer med hos andre håndværkere.

Hvis vi kun skulle fremhæve en ting der kendetegner tømrerne.dk så er det professionalisme. Vi vil både anbefale og ikke mindst benytte dem fremover.

Stor anbefaling herfra

7 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk arbejde udført af…

Fantastisk arbejde udført af tømrerne.dk! Jeg kunne ikke være mere tilfreds med deres evne til at jævne vores betongulv og lægge nyt trægulv. De var hurtige og præcise i deres arbejde, og resultatet er simpelthen fantastisk. Kan varmt anbefales!

22 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Godt produkt og god service

Vi benyttede Tømrerne.dk til en næsten totalrenovering af det indvendige af et parcelhus.

Lige fra start til slut har både Kristian og Tobias, og alle ansat i virksomheden været der ved de mindste småting, og har givet gode råd og sparing og ikke bare for at kunne "sælge" noget mere.

De har koordineret med andre faggrupper og styret det hele uden at vi skulle gøre særligt meget.

Så alt i alt, en rigtig god service til en skarp pris.

14 December 2023

Fremragende service

Ingen opgave er for stor eller lille. Har benyttet mig af tømrerne.dk til 2 opgaver. Nye dører incl. udskiftning af karme. Samt mindre opgave med udbedring af gulv. Bedste service i Odense. Aftaler bliver overholdt til tiden. Koordinerer selv med andre håndværkere hvis der skal flere ekspertiser ind over opgaven. De sødeste og venligste “drenge” som altid udfører opgaverne med godt humør og et smil. Kan varmt anbefales.😊

8 September 2023

Fremragende håndværker oplevelse

Ualmindelig god service og udførelse. Tømrerne.dk er jordnære, ærlige og meget grundige.
Vi har med stor tilfredshedshed overladt en større renovering til Tømrerne.dk og deres pålidelige samarbejdspartnere.
Stor anbefaling!

2 January 2023

Største anbefaling herfra!

Mit gamle hus trængte til en kærlig hånd, hvilket var et større projekt end lige forventet. Tømrerne.dk klarede alle aspekter, var professionelle hele forløbet igennem og holdte mig opdateret på hver eneste trin i processen. De tog sig også af organisation af murerfirma, tagmænd, elektriker osv til alle de andre småopgaver der var med i et kæmpe renovation af alt det ydre på mit gamle hus. Det er blevet så flot, og med deres udviste professionalisme og venlighed kan jeg kun give mine største anbefalinger til dem.
Jeg har tænkt mig at bruge dem fremover til flere projekter på huset.

25 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

De kan også lave vinduer!

Vi brugte Tømrerne til at få skiftet vinduer i vores hus og har kun stor ros til overs! Lige fra første snak til det færdige resultat har vi følt, at der har været styr på alting. Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, alle mand har været venlige og professionelle og slutresultatet er blevet endnu bedre end forventet. At prisen endda var det absolut skarpeste tilbud vi fik, gør heller ikke sagen ringere :-)
Vi planlægger en snarlig udskiftning af taget også, og der er ingen tvivl om, at vi igen vil vælge Tobias og Kristian til denne opgave!

6 April 2022
Rated 5 out of 5 stars

Tømrerne.dk er garant for ro i maven og høj kvalitet

Vi har brugt Tømrerne.dk til totalrenovering af vores lejlighed. Vi er et ungt par, der skulle renovere for første gang og var lidt nervøse for at begive os ud i håndværker-verdenen. Heldigvis valgte vi Tømrerne.dk. På intet tidspunkt har vi været nervøse, usikre eller i tvivl om processen. Tobias og Kristian har været ærlige og hjælpsomme, hvis der opstod noget undervejs. Desuden er deres samarbejdspartnere (murer, maler, VVS'er osv.) dygtige og hjælpsomme alle sammen. De har overholdt alle aftaler og givet os unge mennesker ro i maven hele projektet igennem. Desuden har de leveret et fantastisk stykke arbejde, med sans for finish og detaljer hele vejen igennem. Vi er ikke i tvivl om, hvem vi anbefaler til renovering og diverse fremover.

23 November 2021
Rated 5 out of 5 stars

Den største anbefaling herfra!

Vi har gennemgået en totalrenovering af vores stueetage sammen med Tømrerne.dk, og vi vil til enhver tid give de drenge den største anbefaling! Hele deres arbejde har er super godt udført, og vigtigst af alt er de nogle virkelig søde og behagelige mennesker, som har givet os en stor tryghed undervejs i et projekt, som flere gange steg os over hovedet og fik os til at miste overblikket. Kommunikationen har været så god hele vejen igennem, både mellem os og internt mellem håndværkerne. De har stået for al planlægning med VVS’er og murer, og vi har ikke på noget tidspunkt måtte vente pga forsinkelser, dårlig planlægning eller andet. Derudover valgte vi undervejs at lave flere af tingene selv, hvilket der på intet tidspunkt har været sure miner over, selvom det betød større ændringer i deres planer både økonomisk og tidsmæssigt. Og da vi havde svært ved at overskue projektets omkostninger efterfølgende, var Tobias så sød til at hjælpe os og bruge den tid det tog at give os ro i maven.

Vi er ikke i tvivl om, hvem vi ringer til næste gang! 😊

14 February 2021
Rated 5 out of 5 stars

Total renovering gik som smurt.

Tømrerne.dk har lavet en totalenteprise på vores hus - et forløb der har været helt i top.
De har ydet god og konstruktiv sparring gennem hele forløbet, samt forventningsafstemt, så vi har fået det bedst mulige resultat, ud af de penge vi havde til rådighed.
De sørger virkelig for, at man føler sig fulgt trygt til dørs.
Højt humør og højt service niveau samt godt håndværk hele vejen igennem.
Det gælder også for deres samarbejdspartnere.
Ingen efterregninger - prisen blev som tilbudet lød på.
Vi vil klart anbefale dem, om det gælder totalrenovering eller en mindre opgave - vi har prøvet begge dele, og vil i fremtiden fortsat benytte os af deres firma.
Kæmpe tilfredshed, tillid og anbefaling her fra.

25 January 2021

Super høj standard

Hvis du vil have arbejdet gjort efter bogen og en meget høj faglighed, så er der ingen tvivl om, at Tømrerne.dk er et rigtigt godt valg.
De har skiftet vores tag, etableret en kvist og inddraget 2. salen. Alt gjort i en meget høj standard.
Derudover er de yderst behagelige og flinke at have med at gøre.
Vi vil til hver en tid bruge Tømrerne.dk igen og ligeledes give dem vores fulde anbefaling.

12 March 2020

Is this your company?