Syttende Reviews 4

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Som Eta Cameron vil have sagt - "I får en double femmer"

Man tænker Michelin mad, ja det har jeg da hørt om før... men det her er ikke blot endnu en Michelin restaurant, det her er noget helt særlig en restaurant på toppen med helt unik udsigt udover det sønderjyske, samt et helt åbent køkken hvor man fra bordene i restauranten kan se lige hen på de exceptionelle kokke, der står og kreere kunstværker helt ud over det sædvanlige. Jeg er så glad for at vi valgte at få et bord hos jer, fremfor et andet sted. Aldrig i mit liv har jeg været igennem en 16 retters menu med så mange smagsoplevelser, der fik mit madglade hjerte til at smelte. Tusind tak for mad og vi glæder os virkelig til at komme derned igen.

Med venlig hilsen,
Miguel & Nina.

14 February 2026

Fantastisk mad og vine

Fantastisk mad og vine! Meget tydeligt at der er tænkt over hver en ret og brugt de bedste råvarer. Gode præsentationer af mad og vine—interessant at høre hvordan de fx har fundet specielle peberkorn.
Behageligt personale og en atmosfære der ikke er for prætentiøs. Vi kommer helt sikkert igen.

15 November 2025
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde en magisk aften på Syttende i…

Vi havde en magisk aften på Syttende i går den 23/8-25. Intet var overladt til tilfældighederne. Lige fra modtagelsen i lobbyen af Alsik med en smuk velkomstdrink, til præsentation af både menuen samt de tilhørende vine, blev udført til perfektion og på en behagelig og jordnær måde. Man følte sig meget speciel og godt behandlet. Maden var sublim og smagte himmelsk. Indretning og de små detaljer i restauranten var smukt, gennemtænkt og ‘out of this world’. Lige fra den lille taske krog, der blev hægt på bordet, til min håndtaske, til den lille skuffe i bordet til mobiltelefonen, til når man rejser sig, og skal fx på toilettet, ligger min serviet jeg havde i skødet, på min stol, og vupti, så var den fjernet, og der var lagt en ny frisk sirligt smukt placeret, af en hurtig kompetent tjener. De lagde mærke til alt, hver en bevægelse, hvert et behov. Syttende er deres Michelin stjerne værdig, og det var value for money! Helt bestemt og 100% besøget værd. Tak Syttende, for en oplevelse ud over det sædvanlige, som i gav os i går den 23/8-25.

22 August 2025

Is this your company?