Swedera Reviews 3

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Fick billig kopia istället för rätt produkt

Jag beställde Meno, tabletter mot klimakterieproblem. Först tog det 6 veckor att få produkten, står 5-15 dagars leveranstid. Sedan får jag burkar av namnet Nneno, vilket helt tydligt är en dålig kinesisk kopia av produkten. När jag kontaktar företaget hävdar de att det är samma är rätt produkt och att det är vanligt att den levereras under olika varumärkesettiktetter! När jag vill returnera så vill de istället erbjuda mig 25% tillbaka och säger att det är en så krånglig och dyr process att returnera. Mitt råd är att aldrig köpa något från Swedera!

28 March 2026
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Beställde cocktail julkalender

Beställde cocktail julkalender, såg jättefin ut på bild med 24 olika flaskor med drinkar att smaka en för varje dag för 349kr. Det jag fick var en kalender som var 30 * 20 cm och pyttesmå luckor och några flaskor såg jag inte till, skakade man på det lät det som det fanns godis i den. Blev mycket besviken och känner mig jätte lurad. Nu vill jag skicka tillbaka men då får jag nej. Istället vill dom ge mig 20 % rabatt om jag behåller den. Har sagt nej till detta och vill ha allt återbetalt och returnera min order så jag återkommer i ärendet. Rekommenderar absolut inte detta ställe till någon att spendera sina pengar på, tänk er för innan ni handlar här

Tack swedera för svar
Måtten på den lilla pappers kalendern såg jag men flaskorna på bilden proportionerligt med det jag antar ligger i dessa ultra små luckorna kan man knappt ens se med blotta ögat i en julgran. Jag har inte öppnat någon lucka då jag inte ämnar behålla denna produkt men luckan är inte större än tv:s julkalender så flaskan måste vara millimeter liten så i en gran lär man ha förstoringsglas. Varnar fortfarande från att handla från denna butik och till råga på allt så står det på er hemsida hur enkelt det är att returnera produkten men det är också lögn, då blir man erbjuden 20 % om man behåller den istället för att returnera.
Alla har 14 dagars ångerrätt enligt Konsumentverket.
Charlotte Andersson

27 November 2025
Unprompted review
Swedera logo

Reply from Swedera

Hej Charlotte,

Tack för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att kalendern inte motsvarade dina förväntningar.

På produktsidan anges både måtten på kalendern och att innehållet består av mini cocktail-flaskor, men vi förstår att storleken kan upplevas annorlunda när man får produkten i handen. Vi tar sådan feedback på allvar och arbetar på att göra våra beskrivningar ännu tydligare.

Produkten du mottog överensstämmer med informationen på hemsidan, men vi vill gärna hjälpa dig vidare. Kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer så går vi igenom ärendet igen och ser vilka alternativ som finns inom våra villkor.

Kundsupport – Swedera

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look