Susilaskincare Reviews 28

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Modtog min creme flot indpakket, og et par dage efter bestilling. Jeg kan se, at tingene håndteres med omhu og omhyggeligt. Det betyder meget for mig. Handler helt sikkert hos Susila Skincare ige... See more

Rated 5 out of 5 stars

En absolut fantastisk betjening! Jeg ledte efter en olie eller creme til mine behandlinger i klinikken og blev anbefalet Urtedrøm. Vi blev så forelsket i Urtedrøm, at vi har brugt den i privaten i ste... See more

Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastiske cremer. Jeg har i lang tid haft svært ved at finde gode cremer til min tørre hud i ansigtet. Jeg bruger både age embrace og herbal wonders (når huden trænger til lidt ekstra fugt).... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Super lækker body butter! Produktet smelter som smør på huden, som efterlades fugtmættet og blød. Ansigtscremen er også virkelig lækker, den giver masser af fugt uden at fedte. Super hurtig levering... See more

Company replied

Company details

1. Skin Care Clinic

Written by the company

På susilaskincare.com finder du vores produkter lavet på rendyrkede botaniske ingredienser og plantebaserede formler. Vi tilbyder de bedste håndlavede produkter inspireret af havet.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Flot og overskuelig hjemmeside.

Flot og overskuelig hjemmeside.
Hurtig ekspedition.
Lækre produkter.
Kan varmt anbefale Susila Skincare

9 November 2023

Reply from Susilaskincare

Tusind tak for de fine ord! Det er jeg super glad for at høre.

Kærligst Team Susila Skincare, Linda

Rated 5 out of 5 stars

Min kæreste fik for 3 år siden voldsom…

Min kæreste fik for 3 år siden voldsom eksem udbrud på hænderne.
De sidste 3 år har han prøvet et utal at creme, også med hormoner i.
Nu er vi i gang med at afprøve Herbal Wonder. Jeg burde ikke allerede lave en anmeldelse måske, eftersom vi kun har været i gang i et døgn..
Men! For der er et stort MEN!
Normalt reagerer hænderne indenfor de første minutter på creme. Og alt han har forsøgt indtil nu, får eksemen til at eksploderer, på nær hormon cremene, som tilgengæld gør huden ultra tynd og sårbar.
Herbal wonder cremen smelter ind i huden, så snart den kommer i kontakt med varmen fra huden. Så ingen fedtet fornemmelse. Og bedst af alt, ser det ud til at cremen beroligerer og starter helingsprocessen.
Det er altså ret vildt!

14 November 2023
Unprompted review

Reply from Susilaskincare

Sikke dejligt, at hans hud ikke reagerer negativt på behandling! Jeg glæder mig til at følge med i processen. Jeg håber inderligt, at vi kan hjælpe din kæreste med hans eksem.

Kærligst
Susila Skincare, Linda

Age embrace creme

Age embrace er den helt rette creme til mig som altid har døjet med tør hud i ansigtet. Når jeg har været i bad har jeg altid haft super tør og træls hud, og har ikke kunne finde en god creme.
Age embrace er super lækker, lidt rækker langt. Den giver mig en dejlig fugtig hud, og gør mit ansigt blødt. Alt i alt er jeg super glad for den.💜

17 October 2023
Unprompted review

Reply from Susilaskincare

Hvor er det fantastisk, at Age Embrace gør underværker for din hud. Stay glowing girl <3

Kærligst
Team Susila Skincare, Linda

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look