See what reviewers are saying

Company replied

Rated 3 out of 5 stars

Jeg fik mine trusser i går som lovet, men de skulle være behandlet så smådryp ikke skulle føles vådt og lugten skulle være ikke eksisterende. Det passer ikke, men som en almindelig trusse er de Ok. De... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte trusser, som jeg fik leveret i dag. Kvaliteten ser rigtig god ud 😃👍🏻 Leveringstiden svarede til den angivne på hjemmesiden. Så jeg er meget tilfreds.

3.6

1-star

Replied to 33% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Pedido en línea sencillo y explicación clara

La compra en línea fue fácil gracias a las explicaciones claras y comprensibles. El cálculo de tamaños resultó muy útil. La entrega fue rápida. La calidad de los materiales y la mano de obra es muy alta, lo que hace que la relación calidad-precio sea totalmente razonable.

20 January 2026
Rated 4 out of 5 stars

Cliente satisfecho

Después de dejar una reseña negativa porque no tenía noticias ni había recibido mis productos, acabo de recibirlos ahora. Han llegado en buen estado y funcionan bien. Estoy contento con ellos.

9 January 2026

Svindel og humbug!

Svindel og humbug!! Jeg bestilte 10 par trusser og gik kun eet par! Sendte flere mails til firmaet, men fik kun automatiske standardmails tilbage, som ikke besvarede mit spørgsmål om hvornår resten af ordren kom.
KØB IKKE NOGET FRA DETTE FIRMA!!!

8 May 2025
Suertees logo

Reply from Suertees

Vi beklager oprigtigt den ubehagelige shoppingoplevelse, du har oplevet. Dette er absolut ikke det serviceniveau, vi bør levere. Vi forsikrer dig om, at vores kunder altid er vores højeste prioritet, og vi er forpligtet til at levere service af højeste kvalitet. Du har muligvis ikke kontaktet vores korrekte support-e-mail, hvilket kan have forsinket din løsning. Vi forstår din frustration. For at løse dit problem mere effektivt, bedes du kontakte vores kundeservice-e-mail: service@suertees.com. Vores dedikerede kundeserviceteam vil give dig den bedste løsning inden for 24 timer.

Kina Kina

Gratis retur - nej det skal du selv betale og det er til Kina - varerne er ikke dem du ser på filmen - billederne - hold Jer langt væk

2 May 2025

Jeg er ked af jeg ikke kan give 0 stjerner

Jeg er ked af, at jeg ikke kan give 0 stjerner. Jeg købte en vare sidst i marts måned d.å. Trods rigtig mange henvendelser til dem, har jeg aldrig fået en ordning om en returvare med dem. De skriver flere gange, at en anden vare er på vej. Har aldrig modtaget den. Hold jer langt væk fra dette firma

3 April 2025

Svindel

Svindel bestilte en kjole i lys khaki modtog en tynd krøllet gul kjole lige til at smide ud

7 April 2025

Negleklipper genopladelig

Negleklipper genopladelig. Jeg kan desværre ikke sende den retur da der kun må gå 14 dage og vi har ikke været hjemme før nu.
Det er det værste bras det ser så nemt ud på jeres videoer, men virker overhovedet ikke.
Køb IKKE hos det firma.

1 February 2025
Rated 3 out of 5 stars

For små trusser

Jeg har modtaget mine 10 par trusser. De ser gode ud, men feltet med det inkontinenssikre stof er meget lille. Pasformen er ikke som forventet, de er for små. Jeg håber at min datter kan bruge dem, ellers er pengene spildte.

2 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i dag skrevet flere mail om…

Jeg har i dag skrevet flere mail om annullere af ordre . Da jeg fik svar på det jeg bestilte . Jeg fik en mail om jeg kunne kontakte jer for flere spørgsmål. Og det gjorde ingen svar og har derfor vil annullere ordre hos men intet svar uden over en Auto mail ????
Hold jer langt væk fra at handle der

9 July 2024

Trusser

Jeg bestilte tilbuddet, køb 5 par trusser og få 5 gratis. Efter lang tid modtog jeg ET par trusser. Det er så de dyreste trusser jeg nogensinde kommer til st eje, små 300kr for et par trusser.
Jeg føler mig i den grad snydt, og handler aldrig mere der. 😡

27 April 2024

Min pakke blev leveret efter 10 dage

Min pakke blev leveret efter 10 dage - dvs. det hævdede DAO, men jeg fandt ingen pakke ved min hoveddør. Kontakter DAO, som efterlyser pakken i deres system. Da avisbuddet hævder at have leveret pakken og jeg ikke har fået den, er der en uoverensstemmelse. DAO har et princip om, at kunden har ret, og refunderer beløbet til Suertees. Jeg har også løbende været i kontakt med Suertees kundeservice, som alle gange har svaret indenfor 1-2 timer. De tilbød mig refusion eller fremsendelse af ny pakke.

23 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Min ordre er endnu ikke kommet

Min ordre er endnu ikke kommet. Men er betalt. Bestilling fra start februar. Jeg har skrevet 2 gange til firmaet uden at få et svar retur. Fupfirma mener jeg der er tale om 🥵 kan ikke anbefale at handle med firmaet - hold dig langt væk.

13 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Mangel på kundeservice og uorden i lagerbeholdningen.

Kundeservice er en mangelvare, jeg bestilte vinterstøvler d. 13/12 og d. 29.12 fik jeg at vide - efter at have kontaktet dem at mine støvler var i restordre?!? Hvorfor oplyste de ikke det af sig selv. Nu har jeg så skrevet siden at de skulle annullere min ordre i en del efterfølgende mails der ikke kom svar på, Endelig, nu en måned efter jeg har købt støvlerne og 4 mails til suertees.com om at slette min ordre får jeg at vide de er i transit, de har haft 10 dage til at slette min ordre hvis de ellers gad svare. Der handler jeg ikke igen.

9 January 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look