Oförsiktiga med lägenheten. Efter att de packat ihop fanns skador på väggen, som de inte ville ersätta. De angav att vi inte kan bevisa att just de orsakat skadorna, och därför kommer de inte göra mer... See more
Company replied
Dom gjorde det fint men bristfälliga instruktioner ledde till förvirring och mindre bra lösningar. Jag är högst osäker om det ledde till att jag fick ut ett högre värde för min lägenhet än vad jag fic... See more
Company replied
Öppna, tillmötesgående, flexibla. Stilrent o proffsigt resultat, med litet minus för några glömda saker, samma designbok på flera ställen och plastväxter. Stajlingen höjde av allt att döma försäljning... See more
Styling såg ut som förväntat. Svår att kommunicera med gällande fakturering samt fakturan var på ett högre belopp än avtalat offert. Då jag skickade avtalad offert justerades fakturan till korrekt... See more
På Style & Stage inreder vi med brinnande passion lägenheter/kontor/visningslokaler runt hela Stockholm. Vår nisch är skandinavisk interiör och stilren "Stockholm"-stil. Att visionera och skapa livfulla utrymmen är det som driver mig i arbetet. Är du i behov av styling eller andra inredningstjänster så har du hittat rätt. Vi finns belägna på Kungsholmen, Stockholm.
Lindhagensgatan 108, 11218, Stockholm, Sweden
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Detta företag stjäl med sig era saker utan att lämna tillbaka dem. Passa er för att anlita dem.
Styling såg ut som förväntat.
Då jag skickade avtalad offert justerades fakturan till korrekt belopp.
Enkla, snabba och duktiga. Tog hand om allt och stylingen blev väldigt snygg, och inbjudande och visade alla möjligheter med lägenheten på ett bra sätt.
Så underbart att komma hem till sitt hem som blivit så fint stylat och bonat att man nästan ångrar sig att man ska sälja sitt hem.
Man blir så glad i själen. Tack så mycket Style & Stage! Kommer att rekommendera er starkt. Hör säkert av mig när vi ska inreda vårt nya boende!
Energisk, intelligent, övertygande och smakfull i sin design.
Tack Nesma.
Mouyed
MVH
Fantastiskt bemötande, otroligt proffsigt, så sjukt snyggt stylat. 5 av 5 helt klart!! 👏🏼👏🏼
En stilfull styling av vårt hem inför försäljning som passade in i våra inre mtrl val och möblemang, smidigt och enkelt...ett utmärkt jobb som gav resultat !
Mycket proffesionellt bemötande och styling enligt konstens alla regler !
Superbra, supernöjd!
Fantastiska, trevliga, snabba, proffsiga stylister. Med stort engagemang.
Jag behövde inte säga någonting. Jag har bara lämnat lgh-s nyckel. Det blev väldigt snygg elegant styling. TACK!
Jag var så sjukt nöjd med snabb och proffsig service!! En klippa när man behöver helt enkelt ✨✨✨✨✨
Fick tips om Style & Stage via min mäklare och blev supernöjd med stylingen samt rådgivning om möblering, bortforsling av överflödiga möbler osv. De förmedlade och bokade även in städfirma och transport/magasinering så allt gick smidigt.
Fick ett tips från en kollega om Style & Stage och dom levererade verkligen styling i toppklass! Riktigt duktiga! 5/5
Fantastiskt hur ni kan få fram känslan av både stil, harmoni och hemkänsla.
Ni vet vad ni håller på med🥰
Fick en jättefin stylad lgh inför försäljning. I jämförelse med andra stylingfirmor hade den här även ett rimligt pris plus att jag fick ta del av en julkampanj fast det var straxt efter jul. Det uppskattas! Händiga tjejer på plats som trollade med både elen och piffen på lägenheten. Tack! Kommer anlita er igen om det skulle behövas samt rekommenderar denna firma starkt till andra!
Fick ett kanonpris för lägenheten vid försäljning också!
Det är andra gången på knappt ett år jag tar hjälp av SS. Blev superbra denna gång också!
Bra första kontakt, gav ett engagerat och seriöst intryck.
Bra oh snabb återkoppling efter första mötet
Gjorde ett väldigt bra jobb helt enligt överenskommelse.
Bra snabb service och flexibilitet.
Väldigt snygg styling också !
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.