Nette prijzen voor buiten stucwerk. Wij wilde het graag laten doen deze zomer en afgelopen week was het zover. Alles is goed en naar wens verlopen.
See what reviewers are saying
ik vond dat ze goed balans hadden tussen snelheid en zorg, netjes gedaan, wachttijd wel
na drogen zag ik geen gekke vegen klein krasje maar bijna onzichtbaar
Goede stukadoor. Lekker flexibel in ze planning en een vriendelijke kerel. Goed work voor een normale prijs.
Company details
Written by the company
Welkom bij Stukadoor Tilburg, uw deskundige partner voor alle stukadoorswerkzaamheden in en rondom Breda. Wij zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige vakmanschap en uitstekende klantenservice. Onze diensten omvatten alles van glad stucwerk tot sierpleisters en buitengevelisolatie. Elk project, groot of klein, wordt met de grootste zorg en aandacht voor detail uitgevoerd. Bij Stukadoor Tilburg gebruiken we alleen de beste materialen en de nieuwste technieken om ervoor te zorgen dat uw ruimtes niet alleen mooier maar ook duurzamer worden. Of u nu uw interieur een nieuwe frisse look wilt geven, of de buitenkant van uw huis wilt beschermen tegen de elementen, ons team staat klaar om u te helpen. Onze professionals zijn grondig getraind en hebben jarenlange ervaring in de branche. Wij begrijpen het belang van een thuis en streven ernaar elke klant een tevredenstellend resultaat te leveren. Uw mening is belangrijk voor ons en we nodigen u uit uw ervaringen te delen. Bezoek ons op Trustpilot en laat een review achter! Ontdek waarom Stukadoor Tilburg de eerste keuze is voor stukadoorsdiensten in de regio. Uw muren, ons meesterwerk.
Contact info
Hart van Brabantlaan 12-14, 5038 JL, Tilburg Noord Brabant, Netherlands
- +31133699291
- contact@stukadoortilburg.net
- stukadoortilburg.net
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
ik vond dat ze goed balans hadden…
vrij schoon gewerkt en ook voorzichtig…
vrij schoon gewerkt en ook voorzichtig met meubels dat was prettig
geen rommel gezien tijdens het werk wat…
geen rommel gezien tijdens het werk wat echt verschil maakt
geen spatten op plafond en toch strakke…
geen spatten op plafond en toch strakke lijn knap gedaan
Na Drogen Zag Ik
na drogen zag ik geen gekke vegen klein krasje maar bijna onzichtbaar
geen overhaasting gewoon strak en…
geen overhaasting gewoon strak en doordacht gewerkt
ze maakten t mooi af zonder een druppel…
ze maakten t mooi af zonder een druppel te morsen
ze raadden een kalkpleister aan die…
ze raadden een kalkpleister aan die geen schimmel toelaat top advies
De Combinatie Van Stuc En Verf Maakt Dat De
de combinatie van stuc en verf maakt dat de woonkamer er uit ziet als nieuwbouw
Er werd aandachtig gevraagd wat ik…
Er werd aandachtig gevraagd wat ik vond, mijn nicht zei dat dat servicevol is.
Geen Haastklus, Alles Met Aandacht En Toewijding
geen haastklus, alles met aandacht en toewijding
duidelijke afspraken en netjes op tijd
Vakwerk voor fijne prijs
Lekker duidelijk betaald per opdracht
Lekker duidelijk betaald per opdracht, en vriendelijke stukadoor ook nog
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.