Super toffe winkel
Super leuk dat de planten zijn gesorteerd op interieurstijlen! Hierdoor echt de perfecte plant kunnen vinden voor mijn huisje, keurig netjes geleverd, super shop!!
Studio-PLNT is er voor mensen die planten zien als onderdeel van hun interieur. Geen overaanbod, geen ruis — wel een gecureerde selectie kamerplanten en potten met een rustige, stijlvolle uitstraling. We kiezen op vorm, bladstructuur en silhouet: groen dat een ruimte afmaakt in plaats van ‘erbij’ staat. Of je nu houdt van Japandi, Landelijk, Bohemian, Scandinavisch, Urban Jungle of Modern Minimal: bij Studio-PLNT vind je planten die passen bij de sfeer die je wilt neerzetten. Denk aan statementplanten voor hoogte en impact, volle groenmakers voor warmte en balans, en kleinere accentplanten die een kast, sidetable of werkplek net dat beetje extra geven. We staan voor kwaliteit, duidelijke keuzes en een premium beleving van begin tot eind. Elke bestelling wordt met zorg samengesteld en stevig verpakt, zodat je plant mooi aankomt en direct klaar is om te stylen. Heb je een vraag over formaat, standplaats of combinaties? We denken graag mee — praktisch, eerlijk en met oog voor jouw interieur. Deel je ervaring met Studio-PLNT op Trustpilot en help anderen hun perfecte match te vinden.
1076JL, Amsterdam, Netherlands
Mooie ficus plant! De plant kwam goed aan in de verpakking. Heel handig om meteen een passende pot erbij te kopen, echt een toevoeging aan de woonkamer.
Goede ervaring met Studio Plnt. Heb een Strelitzia Augusta gekocht. Plant ziet er goed uit en was keuring verpakt. Had nog wat vragen over een andere plant en werd goed geholpen.
Learn more about other kinds of reviews.