Company replied
Een kledingwebshop met de nieuwste mode en tijdloze klassiekers.
Stelling van Amsterdam , 1462SJ, Middenbeemster, Netherlands
Ik heb onlangs een item gekocht bij Studio Maes en mijn ervaring was super van begin tot eind. Het T-shirt zelf is van uitstekende kwaliteit. De pasvorm is precies zoals beschreven op de website, en de kleur en het ontwerp zijn net zo mooi als op de foto's. De klantenservice is geweldig. Júlia is super behulpzaam en houdt je up-to-date over jouw bestelling. Een echte aanrader!
Alles past. Mooie stoffen. Echt een verwen momentje voor mij.
De kleding ruikt ook zo lekker. Ik doe mijn nieuwe outfit morgen meteen aan.
Ik scroll snel weer naar jullie site.
Thanks groet Minke

Reply from Studio Maes
Super snelle verzending, lief handgeschreven kaartje en de broek is perfect!

Reply from Studio Maes
Snelle reactie en snelle bezorging.
Product nog mooier in het echt en vond het op de foto al een parel helemaal blij met mijn leopard bomber 🪩🌸🫶🏼✨🐅

Reply from Studio Maes
Ik ben ontzettend tevreden over Studio Maes en zou ze zonder twijfel 5 sterren geven! Mijn bestelling werd prachtig verpakt, kwam met een lief kaartje en de jumpsuit was perfect gestreken. Een waar cadeautje om te ontvangen :-)

Reply from Studio Maes
Weer mooie items gescoord voor de herfst van goede kwaliteit! Verzorgd ingepakt en snel bezorgd, top!

Reply from Studio Maes
Super leuk jurkje gekocht bij de creatieve meiden van Studio Maes snelle service en het jurkje paste precies ook de stof voelde fijn en koel aan voor de warme zomerdagen ! Goed verpakt met een leuke persoonlijke kaart erbij ik blijf Studio Maes zeker volgen….

Reply from Studio Maes
Hele snelle levering en de jurk was precies zoals beschreven en op de foto’s. Er zat een handgeschreven kaartje bij en de jurk rook heel erg lekker. Zeker een aanrader☺️

Reply from Studio Maes
Mijn bestelling kwam snel binnen, en met een persoonlijk kaartje erbij! De kleding is van goede kwaliteit, ik bestel hier snel weer

Reply from Studio Maes
Wat een ontzettend leuke webshop!! Ik vind online shoppen altijd erg leuk en vindt het erg belangrijk dat de items goed beschreven zijn en dat ik vragen kan stellen waar nodig! Studio Maes heeft het allemaal, geweldige producten, goede omschrijving en de meiden achter de webshop zijn mega toegankelijk! Kort om top.

Reply from Studio Maes
Hele leuke kleding voor een leuke prijs. Snelle en goede service. Ben erg blij met mijn aankopen.

Reply from Studio Maes
Heel lief kaartje ontvangen met een leuke tekst en ontzettend snelle levering. Erg blij mee, zeker een aanrader om te bestellen!!

Reply from Studio Maes
Ik ben heel blij met mijn nieuwe heaven broek!! De broek is van mooie kwaliteit en lekker licht voor de zomer, precies waar ik naar op zoek was. De communicatie was ook top, ik ben goed geholpen en fijn dat ik hem kon ophalen! :) ik heb al een aantal complimenten gehad over de broek, heel leuk.

Reply from Studio Maes
Learn more about other kinds of reviews.