Sprogstimulastik Reviews 5

TrustScore 4 out of 5

4.1

1. Learning Center

Written by the company

Lille virksomhed med webshop hvor sprogstimulering er i fokus. Virksomheden er startet med at Tina Kristensen har skrevet to dialogbøger "En Julehistorie" i 2018 og "Koen Kakao" i 2021, bøgerne er skrevet til de mindste 0-5 årige, og her er dialog og interaktion med børnene det centrale. Bøgerne er foldebøger hvor et stort billede vender ud mod børnegruppen og tekst og et lille billede vender ind mod oplæseren. Derved kan alle børn se billedet mens oplæser kan have øjenkontakt med alle og invitere til at være deltagende i bøgernes finurligheder. Sprogstimulastik holer også workshops for pædagogisk personale. Som udgangspunkt har alle et færdigt produkt med hjem i form af sprogkuffert eller lignende, klar til at bruge med børnegruppen i institutionen.

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg læser “en julehistorie” hver jul…

Jeg læser “en julehistorie” hver jul for de børn jeg passer, hver eneste dag i december. Og de fanger den lige med det samme, og synes den er SÅ sjov. Den ene af dem, som er 1 1/2, snakker stadig om “humande”(julemanden), som siger ho ho ho, og slår en kæmpe prut, og at vi skal puste😍. Jeg har også “Koen Kakao”, og “edderkoppen Edna”, som også er rigtigt gode 🤩

14 January 2024

Super materiale

Nogle virkelig gode bøger der fanger og fænger. Jeg arbejder med børn fra 0-3 og jeg kan dagligt se glæden og forståelsen hos dem når vi bruger bøgerne. Som en bonus kan jeg hører de bruger replikker fra bøgerne i deres indbyrdes leg. 10 stjerner herfra

12 January 2024
Sprogstimulastik logo

Reply from Sprogstimulastik

Tusind tak . Hvor er jeg glad for din kommentar.

Rated 5 out of 5 stars

En spændende webshop med gode og…

En spændende webshop med gode og lærerige bøger til sprogstimulering for de mindste børn - Og en masse gode ideer til sprogstimulering igennem materiale om f.eks insekter
Jeg giver hermed Sprogstimulastik.dk den bedste anbefaling med på vejen

19 June 2022

Take a closer look