See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Der var lidt problemer med forsendelsen, da jeg havde forudbestilt løbevesten, men kundeservicen hos Sprinta har været helt perfekt, som undervejs har opdateret en når der skete noget nyt. Løbeves... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nydt min spinta vest utroligt meget! Den har virkelig fået mig igang med at løbe igen efter en længere skade 10/10 anbefaling herfra!

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte både løbevesten og sportsbrillerne fra Sprinta, og jeg er virkelig imponeret. Begge dele er længder bedre end det løbegear, jeg tidligere har brugt. Løbevesten bruger jeg fast på mine... See more

Rated 4 out of 5 stars

Meget tilfreds! Løbevesten sidder komfortabelt og i god kvalitet. Prisen er helt klart rimelig!!!

1. Sporting Goods Store
  2. Running Store

Written by the company

Sprinta udvikler funktionelt løbeudstyr til løbere, der vil have det til at fungere i praksis – uden at betale overpris Vores produkter er skabt med fokus på pasform, komfort og holdbarhed. Samme funktion og brug som de dyre brands, men til en pris der giver mening. Ikke fordi vi går på kompromis, men fordi vi skærer alt det overflødige fra. Vi tror på: Funktion før trends Gennemtænkt design, der holder til brug Ærlig kommunikation om hvad produktet kan – og ikke kan Sprinta er bygget til rigtige løbeture. Ikke til at se godt ud i en annonce, men til at sidde rigtigt, føles let og gøre løb mere ubesværet. Vi svarer hurtigt, tager ansvar og står ved vores produkter. Hvis noget ikke lever op til forventningerne, vil vi hellere løse det ordentligt end forklare os udenom. Sprinta er til dig, der vil løbe frit – med udstyr der bare fungerer.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kvalitet – langt bedre end alt andet, jeg har prøvet

Løbevesten bruger jeg fast på mine long runs, og den sidder helt tæt uden at genere – noget jeg aldrig helt har oplevet med andre mærker. Den slår endda min gamle vest fra Salomon, og det siger ikke så lidt. Samtidig er prisen lavere, hvilket gør det til et endnu bedre køb.

Sportsbrillerne er lette, sidder godt og dugger ikke til, selv på længere ture. Man kan tydeligt mærke, at der er tænkt over detaljerne.

Jeg kommer helt klart til at købe hos dem igen.

9 December 2025

Reply from Sprinta

Tusind tak for den meget grundige anmeldelse. Det betyder ekstra meget for os at høre, at vesten fungerer bedre end tidligere alternativer, og at både vest og briller lever op til dine krav på lange ture.

Jeg købte Sprintas løbevest

Jeg købte Sprintas løbevest, og den lever fuldt ud op til det jeg havde brug for. Den er let, sidder stabilt, og lommerne gør det nemt at have vand og småting med på turen. Den fungerer godt både på korte og lange løb. Alt i alt 100% tilfreds

6 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at vesten fungerer godt på både korte og lange løb, og at du er fuldt tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik performance pakken i gave og må…

Jeg fik performance pakken i gave og må ærligt indrømme at den gør hvad den ska. Altså vesten er dejlig og jakken er virkeligt let. Brillerne føles også af god kvalitet. Klar anbefaling fra min side af. 🤩🤩

6 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at hele performance pakken lever op til forventningerne, og at du er glad for både vest, jakke og briller.

Rated 5 out of 5 stars

Helt klart en af de bedste på markedet

Helt klart en af de bedste på markedet. Du får en god kvalitet især for prisen. Ville virkelig anbefale den her hvis du leder efter en løbevest.

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse, Carl. Vi er glade for, at du synes kvaliteten står mål med prisen, og at du vil anbefale vesten videre.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god vest, som gør det let at have alt med på løbeturen

Rigtig god vest, som gør det let at have alt med på løbeturen. Den føles let, sidder tæt uden at stramme, og lommerne er godt placeret. Kan varmt anbefales til andre løbere

5 December 2025

Reply from Sprinta

Tusind tak for din anmeldelse, Jacob. Fedt at høre, at vesten både sidder godt og gør det nemmere at have alt med på turen.

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god løbevest med lækkert materiale

Denne løbevest overgår alle forventninger. Den har en rigtig god pasform og materialet er super lækkert. Kan varmt anbefales til både begynder og erfaren løbere!!

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at vesten overgår dine forventninger, og at både pasform og materiale fungerer så godt for dig.

Godt køb

Godt køb. Vesten er meget funktionel, når man skal ud på en længere tur.

Reply from Sprinta

Tak for anmeldelsen, Emil. Vi er glade for, at vesten fungerer godt på de længere ture.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering! Produkterne er i rigtig god kvalitet, og det er nemt at finde det, man søger. Kan klart anbefales.

5 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse, Laurits. Vi er glade for, at både kvaliteten og oplevelsen rundt om købet har været god, og at du fandt det, du søgte.

Super fedt produkt!

Super fedt produkt!!
Jeg købte en løbevest til eget forbrug, efter jeg fik den anbefalet af flere af mine venner.
Den levede 100% op til mine forventeringer og håb!

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse, Laura. Det betyder meget for os, at du fik vesten anbefalet af venner, og at den lever helt op til dine forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en mega fed løbevest

Jeg købte en mega fed løbevest, som jeg seriøst har anbefalet til alle i min løbeklub! Virkelig funktionel og fedt design🤗🤗🤗Klar 10/10!

27 November 2025

Reply from Sprinta

Tusind tak for anmeldelsen, Amalie. Det betyder virkelig meget, at du anbefaler vesten i din løbeklub og fedt at høre, at design og funktion spiller!

Perfekt jakke

Købte jakken til min far i fødselsdagsgave, eftersom han er begyndt at løbe.
Han blev så glad. Kvaliteten er super samt pasformen.🙏🏽🙏🏽

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse, Emma. Dejligt at høre, at din far blev glad for jakken, og at både kvalitet og pasform lever op til forventningerne.

Rated 4 out of 5 stars

Meget godt produkt til de lange løb

Virkelig godt produkt, bruger det til min lange løb, er meget glad for det iforhold til prisen, leveringen var hurtig og der var ingen problemer

3 December 2025

Reply from Sprinta

Hej Onkel Ber, tusind tak for din anmeldelse. Fedt at høre, at vesten fungerer godt på de lange ture, og at levering og pris sad lige i skabet.

Topstilet løbevest

Topstilet løbevest. Købte den og den kom lige med det samme ogs. Kvaliteten er ordentlig luksus. Brandvarm anbefaling herfra!!?

3 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for anmeldelsen. Dejligt at høre, at du er glad for kvaliteten – og tak for den varme anbefaling!

Løbevesten

Jeg har efterhånden løbet i nogle år, hvor jeg førhen ikke har brugt løbevæst. Jeg købte Sprintas løbevest, og jeg har ikke andet end positive tanker. Det er fuldstændig genialt, for en som mig der tager løb seriøst, og jeg kan ikke anbefale det mere, specielt til de lange løbeture hvor man har brug for geler eller vand.

2 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er super glade for at høre, at vesten giver mening på dine seriøse løbeture.

Sindsyg lækker løbevest

Sindsyg lækker løbevest, god kvalitet og super brugbar. Hurtig levering også.

Reply from Sprinta

Tak for anmeldelsen. Fedt at høre, at du er glad for både kvaliteten og funktionaliteten – og at leveringen var hurtig.

Rated 4 out of 5 stars

Hvorfor kendte jeg ikke til sprinta…

Hvorfor kendte jeg ikke til sprinta før???
Sikke en dejlig oplevelse!

2 December 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du har fået en god oplevelse – og velkommen til Sprinta!

WOAW

Jeg købte nogle fremragende sportsbriller som kan benyttes for forskellig brug. Min far bruger dem til at løbe, mens mig for at cykle. Hurtig og effektiv levering, intet negativt at sige.

24 November 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse, Mathias. Fedt at høre at både du og din far bruger sportsbrillerne og at leveringen spillede. Det betyder meget for os.

Fin kvalitet og service

Fin kvalitet og service, jeg er fuldt ud tilfreds. Vh Andreas

18 November 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Dejligt at høre du er tilfreds.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bestilte et par træningsshorts og…

Jeg bestilte et par træningsshorts og blev virkelig positivt overrasket. Stoffet føles let og åndbart, og pasformen er lige i øjet. Der var en lille fejl på syningen, men kundeservice tog sig af det med det samme og sendte et nyt par uden problemer.
Alt i alt en rigtig god oplevelse - både produktet og servicen.
Kan helt klart anbefales!

17 November 2025

Reply from Sprinta

Tusind tak for anmeldelsen. Godt at høre, at shortsene lever op til forventningerne og at ombytningen gik nemt og hurtigt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte den lysegrå løbejakke.

Jeg købte den lysegrå løbejakke.
Rigtig god kvalitet og god pasform, og en flot grå farve, som går til både løbetøj og til hverdag

11 November 2025

Reply from Sprinta

Tak for din anmeldelse. Fedt at høre du er glad for kvaliteten og pasformen.

Take a closer look