Sparholt VVS Reviews 11

2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Effektivt og billigt

Det var en fornøjelse at få besøg af sparholdtvvs. Jeg skulle have skiftet en ekspansionsbeholder og efterfølgende have fundet et læk i mit varmesystem. De var hurtige, effektive og enormt søde. En varm anbefaling her fra 😊

3 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

tak for hjælpen

Jeg har haft en helt fantastisk med sparholt vvs, Emil var ude og hjælpe med vores radiator og wc og der kom den mest høflige og behjælpelig vvs’er. Og så blev det gjort så pænt. Tusind tak for skøn oplevelse

3 June 2024

Hold jer væk fra Sparholt VVS

Hvor er jeg ked af, at jeg ikke kiggede her, inden jeg ringede til Sparholt, men jeg fik dem anbefalet af ejerforeningen i min søns lejlighed, så det troede jeg på 🥲 Over kr. 7.500,- for skift af blandingsbatteri og bruseslange, og de monterede det mest primitive og grimme blandingsbatteri. 4,5 time for skift af disse to ting. Jeg havde en aftale om at mødes med VVS’eren om eftermiddagen, men da jeg kom, var de allerede blevet lukket ind og var gået igen, så jeg havde ikke en kinamands chance for at vide, hvor længe de har været der, men ifølge rådgivning fra 2 andre VVS firmaer, så kunne dette job snildt kunne gøres på den halve tid. På materialer er de 75% dyrere end andre. De fortjener ikke engang den ene stjerne, som jeg er nødt til at give dem for at kunne skrive denne anmeldelse 😡

14 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Ubehagelig ejer og ubehagelig oplevelse

Efter en flytning til København var jeg nødt til at skifte VVS´er, og jeg skulle aldrig have taget fat i Sparholt.

Manden der var ude at se min opgave, var flink nok. Han mente, at det rør der skulle skiftes, kunne gøres hurtigt og nemt.

Et par uger senere kom så en anden VVS´er ud og udførte opgaven. Røret blev skiftet på 4 timer, hvor VVS´eren måtte køre hjem på lageret undervejs, da han manglede noget for at kunne skifte røret. Den tid endte jeg med at skulle betale for, og generelt blev det meget dyrt ift. hvad den første der havde set opgaven, havde lagt op til.

Da jeg skrev venligt til dem efterfølgende for at få uddybet en meget voldsom regning, fik jeg det mest ubehøvlede svar, som jeg ikke engang vil nævne her, af frygt for at de kommer ud på min adresse.

Find en anden VVS´er. Det bliver du glad for. Sparholt VVS er ubehagelige, dyre og ubehøvlede.

4 March 2021

Hold jer fra Sparholt!!

Skulle skifte utæt spindel i Damixa blandingsbatteri. Jeg havde på forhånd undersøgt partnummer og nærmeste leverandør. Montør valgte i stedet at køre til egen grossist, hvor han fik den forkerte spindel. Til gengæld brugte han minimum en halv time ekstra i transport (á 560 kr + moms i timen) og fakturerende mig 3x prisen for reservedelene. Der er ingen anerkendelse af fejl fra Sparholt og de fastholder at jeg skal betale det fulde beløb iht. deres udregning. Nu har jeg så et blandingsbatteri hvor koldt og varmt vand skal drejes forskelligt og for at føje spot til skade er håndtaget hvor montøren skiftede spindel nu gået løst.
De vil ikke skifte til den korrekte spindel og de vil ikke give nedslag i prisen og hvis man ikke betaler bliver man sendt til inkasso.
Hold jer langt væk!!!

17 December 2020
Rated 2 out of 5 stars

Enig med de andre anmeldelser

Enig med de andre anmeldelser.

Den første håndværker gjorde ikke som han blev bedt om. De "kunne" ikke give et tilbud. Prisen endte med at blive 75% dyrer end forventet, og jeg føler at jeg har betalt for langsomme medarbejdere. Dertil var de virkelig svære at få fat på.
Kan absolut ikke anbefales på pris og service.
Grunden til to stjerner er, at jeg antager at arbejdet der er blevet lavet, er lavet korrekt.

29 July 2020
Rated 1 out of 5 stars

Sender faktura på ikke udført arbejde

Kontaktede dem for at få et tilbud på et stykke arbejde. Endte med at få en faktura for noget jeg ikke havde bedt om og som vi ikke havde aftalt inden. Deres tilbud var i øvrigt dyrere end de andre tilbud jeg også fik. Ingen af deres konkurrenter, som også var ude at kigge har efterfølgende sendt en faktura for at give et tilbud. Ubehagelig oplevelse med ubehagelige mennesker. Kan ikke anbefales

1 July 2020
Rated 2 out of 5 stars

Utilfreds med prisen på det udførte arbejde

Jeg har fået skiftet noget af faldstammen i kælder og ca. 4 m. vandrør frem til måler, pris 22.000, denne pris havde jeg slet ikke regnet med !
Der er gået ca. 7 timer med at skifte faldstamme, og ca. 14 timer med at skifte de 4 m. vandrør.
Der er udført en pænt arbejde, men på grund af prisen vil jeg aldrig kontakte dette firma igen, og jeg vil råde andre til at få et tilbud inden arbejdet påbegyndes.

28 September 2018

Ingen gratis uforpligtende tilbud

Jeg er lige blevet truet med at min sag bliver sendt til inkasso, hvis jeg ikke betaler 650kr + moms for et indhentelse af et tilbud hos SparholtVVS Brønshøj.
Jeg havde bedt om et tilbud på udskiftning af faldstamme, som allerede var blevet vurderet som en K3 i tilstandsrapporten og konstateret udtjente. SparholtVVS kom og gav et tilbud på hvor meget det skulle koste at udskifte den del af faldstammen han umiddelbart vurderede skulle skiftes.
Da vi ikke ønskede at benytte deres tilbud sende de os en regning, da der ikke var tale om en tilbudsafgivelse, men det de kaldte en gennemgang og vurdering af faldstammen. Jeg mener dog ikke man kan give et tilbud uden samtidig at vurdere omfanget af opgaven.
SparholtVVS har på intet tidpunkt oplyst mig om at de kostede noget at få en mand og give et tilbud. På deres hjemmeside står der heller ikke noget om dette. I så fald var det selvfølgelig helt på sin plads at jeg skulle betale.
Men som indehaveren Kim skriver til mig "vi komme aldrig ud og arbejder gratis" så spørg derfor altid hvor meget det koster at få SparholtVVS ud og se på en opgave eller endnu nemmere find en anden VVS'er ;-)

7 December 2015

Is this your company?