Jeg får kun lavet min Suzuki hos spar 2…
Jeg får kun lavet min Suzuki hos spar 2 biler. Det har altid virket godt
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Jeg får kun lavet min Suzuki hos spar 2 biler. Det har altid virket godt
Min nye Suzuki e Vitara er bare den bedste bil, jeg har haft.
Jeg ønsker hermed at indgive en klage over en meget ubehagelig oplevelse, som desværre er sket gentagne gange. Jeg har oplevet, at en medarbejder ved navn Mikkel/Mikael taler til mig i en ubehagelig og nedladende tone, hvilket får mig til at føle mig både flov og dum. Den måde at kommunikere på er efter min mening respektløs og helt uacceptabel.
Generelt har jeg været tilfreds med Spar To Biler, men når man bliver mødt med en så negativ og uprofessionel attitude, mister jeg lysten til at benytte jeres virksomhed fremover. Jeg håber, at I vil tage min henvendelse alvorligt og sikre, at jeres kunder fremadrettet bliver mødt med den respekt og professionalisme, man bør kunne forvente.
Jeg skulle have udbedret nogle mindre parkerings skader gennem min forsikring. Jeg valgte spar 2 biler og har været utrolig glad for deres service. Jeg fik en fin lånebil og en ren & støvsuget bil retur
Er kommet hos Spar 2 biler siden 2012 og er yderst tilfreds.
Hvis der har været noget bøvl, har de altid imødekommet mig på bedste vis eller beklaget for en misforståelse.
De er ærlige i deres tilgang vedr.reperationer og har fuld forståelse for at det økonomisk kan være svære tider.
Det eneste lille minus jeg har er når man skal låne deres toilet på 1 sal 😁
Når alt andet er SÅ dejligt, så er det knap så dejligt endsige lækkert at låne deres toilet.
Jeg har nævnt det af flere omgange og jeg synes det er pinligt at sådan et dejligt sted med så skønt og imødekommende personale vægter så ramponeret toiletforhold - især når man også tænker på deres egne
ansatte.
Men ...som sagt...jeg er yderst tilfreds med deres tilgang til mig og min bil.😊
Har fået skiftet en fartpilot og lavet service.
Super service og meget søde medarbejdere.
Glæder mig til at komme tilbage.
Jeg anbefaler klart spar 2 biler.
Super god service og flot arbejde.
Vh Henrik
man bliver altid godt behandlet og jeg handler der selv
Har flere gange benyttet mig af Kim’s værksted og har aldrig været 1% utilfreds. Kim og de andre er så søde og gode til deres arbejde. Det bliver ikke sidste gang jeg benytter mig af spar to biler
Har netop skiftet fra Baleno til S Cross. God byttepris god betjening. Jeg er meget tilfreds.
Har lige købt min første Suzuki hos spar 2 biler. Fik en super god behandling fin service og bilen blev leveret til tiden. De sidste 2 stjerner må vi se om de kan få når den skal til service første gang
Jeg har igennem de sidste mange år købt og fået serviceret mine biler hos Suzuki i Glostrup og er rigtig tilfreds med dem.
De overholder aftaler og laver et godt stykke arbejde.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.