See what reviewers are saying
For Søren hvor er jeg skuffet. Købte en julekalender til mine børnebørn der ser ud til at være lidt ekstraordinært (kæmpestor), men her føler jeg mig taget godt og grundigt i bag delen. Låge nr... See more
Jeg elsker chokolade lakrids kugler. Jeg prøvede jeres, og de smagte elendigt. Læste på bagsiden at de er lavet på vekao. Godt nok dårlig standard at have. De fåes bedre og billigere i discount s... See more
Julekalendere 2025. Da jeg læste"Du må godt!" tænkte jeg det drejede sig om, at forsøde tilværelsen i julemåneden. Men nøj hvor tog jeg fejl. Der er selvfølgeligt tale om, at man godt må lade... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Ingen flødeboller.
Ingen flødeboller med chokolade overtræk, men prisen er den samme.
Ja Ja nu er i også hoppet med på…
Ja Ja nu er i også hoppet med på shrinkflation bølgen. Men at fjerne 10 flødeboller også tage samme pris som før er fuldstændig latterligt, det er slut med at købe flødeboller hos jer, køber flødeboller i Tyskland til kvart pris af jeres
Elendige flødeboller
Købte i dyre domme flødeboller Dubai med pistacie smag i et supermarked. Plastic inde i pakken dækkede over at chokoladedæklaget var så tyndt at massen var tørret ud. Køber aldrig deres flødeboller eller andre af deres opreklamerede produkter.
Vi er mange det er ved at "kaste" op…
Vi er mange det er ved at "kaste" op over den amatøragtige og fuldstændig latterlige reklame med "den søde tand" hvis den har opnået nået noget, så er det ihvert fald en så stor irritation over spangsbergs produkter så, selvom deres flødeboller og slik blev foræret bort gratis.....så vil jeg hellere smide det i havnen....TILLYKKE MED den dårligste reklame, som hurtigt tager enhver lyst til at købe noget fra jer væk...hurtigere end jeres reklame "søde tand" kan gøre..I må være meget indskrænket
Skulle overveje at hyre andre end konen.
Nogen der bare hare har lidt sans for reklamer.
Gode og lette flødeboller fra Kvistgaatd
Jeg købte en kasse flødeboller i dag i deres Outlet. De smagte glimrende. Skummet var frisk ig let og smagte af kaffe. Bunden var som bunde er - lidt kedelig. Jeg synes dog heller ikke om marcipanbunde. Det bliver for tungt.
“romkugle” flødebolle
Købte 4 æsker af jeres “romkugle” flødeboller i går, i anledningen af min fødselsdag, og alle der smagte dem inkl mig selv, blev godt nok skuffede over smagen. Der var intet der havde noget med romkugler at gøre, andet end en meget meget lille smugle smag af romessens.
Alle der smagte dem, blev godt og grundig skuffet.
Enten skal de trækkes tilbage, eller der skal meget mere essens i.
Burde få pengene tilbage igen, for en meget skuffet oplevelse
Jeg elsker chokolade lakrids kugler.
Jeg elsker chokolade lakrids kugler.
Jeg prøvede jeres, og de smagte elendigt.
Læste på bagsiden at de er lavet på vekao.
Godt nok dårlig standard at have.
De fåes bedre og billigere i discount supermarkeder, lavet med rigtig chokolade.
Ingen kundeservice
Vi købte 2,5 kg blandede bolcher i en plastik beholder. Efter to uger går der hul på siden af beholderen. Vi kontakter kundeservice med billeder og kvittering som skriver: Det er ærgerligt emballagen gik i stykker. Et godt råd er, hvis du kommer bolcherne over i nogle lufttætte emballager efter du har åbnet den. Dette er bare ikke i orden. Det er jo ikke en pose bolcher til 20 kr. Skal vi nu til at pakke varerne om ved køb? Hvis vi havde købt bolcherne i Bilka eller andet sted havde de undskyldt, og givet et nyt produkt eller pengene tilbage.
Køb det ikke
Posen er på ingen måde en god oplevelse. Ingen variation i pakken. Karameller som er løbet ud mellem hinanden.
En skam
En skam, at det ikke er muligt at give 0 stjerner.
Flødeboller smagte elendigt.
Nørregade bolcher, billionærmix smagte syntetisk. "Flæsk" uspiselig.
Farvel Spangsberg.
Spangsberg store julekalender…
Spangsberg store julekalender Skuffelsen er mindst lige så stor som julekalenderen, 20 g. vingummislik, hver dag, og 40 g den 24. total fantasiforladt, med undtagen prisen.
Der er intet at fremhæve.
Elendig kvalitet, dårlig smag.
Nørregade bolcherne er elendige kopier af ellers gode mærker.
Generelt for sødt. Forstår ikke at Danskerne skal plages med noget så elendigt. Marzipan til jul...kunstig elendig smag.
Købte den store julekalender og sikke…
Købte den store julekalender og sikke en skuffelse, ca 3 små stk i hver låge.
Absolut IKKE pengene værd, det gør jeg aldrig igen!!
Dårlig kundeservice og elendige produkter
Havde fundet karameller i Nørregade blanding der jo også er Spangsberg. Karamellerne var fuldstændig fejl-fremstillet i forhold til konsistens. De var så klistrede så ikke ville slippe papiret, nærmest flydende. Blev tilbudt Kr. 25,- i refusion, og det er jo nærmest en latterliggørelse. Spurgte om kundeservice om den info ikke var mere værd, i forhold til at få rettet op på den fejlbehæftede produktion, men de mente ikke, at det var mere værd end værdien af posen. Havde jeg vidst det havde jeg bare smidt posen ud. Men nu ved jeg det, aldrig mere Spangsberg eller Nørregade.
Skam jer Spangsberg
Jeg har altid været glad for de helt igennem fantastiske flødeboller.
Så blev det november og jeg faldt over en KÆMPE Spangsberg julekalender. Fejlagtigt troede jeg der var flødeboller i. Men der blev fruen godt nok skuffet. Aldrig har vi købt så skuffende en julekalender (og aldrig gør vi det igen, og til alle jer læsere, hold jer væk). Der er små poser i dem, i går var der "frugt konkfekt", ja altså 2 stk. Gud hvor har jeg aldrig følt mig så snydt. Jeg har virkeligt købt katten i sækken. Det gør jeg aldrig igen. Skam jer Spangsberg.
Jeg har købt en beholder med karameller…
Jeg har købt en beholder med karameller og der var 3 stk fremmedlegemer i en karamel virker som plast og rigtigt ulækkert.skrev til spangsberg og klagede og fik at vide at det ardrig var sket før men jeg kunne sende de 3 stk plast ind til umdersøgelse og de skulle nok betale porto
Så nu bliver det altså her det kommer frem.Andre firmaer ville beklage det skete og levere en kompensation og alt blev godt igenmen ikke hos spangsberg som vi er færdige med købe
Påtænker at kontakte fødevarestyrelsen og se på disse fremmedlegemer.
Mikrobøffer i store kasser
Spangsberg " bøffer" er så små at de nærmest forsvinder i kassen.
Holdbarhed passer ikke. De er oftest tørre.
Drop dem og køb en ordentlig bøf eller flødebolle.
Meget skuffende
Meget, meget skuffende.
Ingen penge værd
Man får for det meste 3 stk. vingummi og små slik hver dag
Elendig kvalitet
Elendig kvalitet. Deres marcipansnitter er ren sukker og har ingen lighed med marcipan. Deres flødeboller er overtrukket med tynd vekao osv. Jeg undgår for alt i verden deres underlødige produkter.
Spangsberg julekalender
Spangsberg julekalender. Den ser stor flot og fyldig ud. Købte den som en familiekalender. Det viser sig dog at være en kæmpe fuser i flot indpakning. Første dag var der en pose med 2-3 stykker vingummi og de næste dage samme mængde. Der er i hvert fald mere pap end lækkerier.
Kære spangsberg: hold kæft hvor er det pinligt og ren og skær tyveri. Tænk at i vil sætte jeres firmanavn på spil for sådan en oplevelse. Jeg er i hver fald færdig med at handle jeres produkter. Pinligt!