Jeg opdagede Soundsnice gennem deres kæmpe engagement og gode energi på Instagram. Jeg har holdt et brag af en fest med 2 SoundBokse, selv naboerne synes det var fedt! Jeg blev taget i hånden hele ve... See more
See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Soundsnice.dk er hele Aarhus’ facilitator af lyd og event. Vi rummer en vifte af services med primær funktion i udlejning af Soundbokse igennem en brugervenlig online portal. Du kan leje en soundboks fra 349 kr,- til den anledning, du finder passende. Vi finder en løsning, som passer til dine behov. Besøg os på www.soundsnice.dk og lej din soundboks nu!
Gebauersgade 2, 8000, Aarhus C, Denmark
- support@soundsnice.dk
- soundsnice.dk
Kanon oplevelse
Jeg blev taget i hånden hele vejen og vi fik lynhurtigt planlagt afhentning og tilbagelevering. Tak til holdet bag Soundsnice
Problemfrit og perfekt service
Vi lejede en soundboks GO til Roskilde Festival og det hele fungerede problemfrit! Helt i top kundeservice! Vil klart anbefale
Rigtig god oplevelse
Simpelt, nemt og fantastisk service! Jeg bruger dem uden tvivl igen, næste gang jeg skal bruge musik.
Tak for god service
Særligt sangene “Orange Overalls, Paten & Charlig” og “Onani, Dario Von Slutty” spiller - 😉 - eminent på jeres fine lydsystemer. Prisen, servicen og humøret er i top! Tak for venlig behandling, vi ses helt sikkert igen 🥳
Verdensklasse service!
Største ros og anbefaling herfra!!!
Kommer til at bruge Soundsnice igen
Soundsnice gør det næsten for nemt og professionelt.
Leveringen + aflevering er super lige til og kvaliteten af udstyret spiller bare. Kæmpe anbefaling!
Pålidelig og god service
I forbindelse med en sommerhustur til…
I forbindelse med en sommerhustur til Nordjylland havde vi brug for et par Soundbox. Servicen var eminent, og det var dejlig let. God oplevelse🙏🏽
Tak for samarbejdet
Har over weekenden lejet Soundboks af Soundsnice! Suverænt den mest professionelle og bedste oplevelse jeg har haft i forbindelse med at leje soundsbokses på markedet - uden tvivl! Serviceniveauet er helt i top og det er ikke sidste gang jeg bruger Soundsnice!
Helt igennem fantastisk service
Helt igennem fantastisk service. Hurtig på tasterne og dejlig kundeservice. Skaffede os en soundboks selvom der ikke var flere på lager. 10/10 herfra. Stor anbefaling.
nemt og let med god fleksibel service…
nemt og let med god fleksibel service omkring hentning og aflevering
Prisvenlig og super kundeservice
Udover at være super prisvenligt, leverer Soundsnice også en meget behagelig service. Deres transparente kontrakt og gennemgang af produktet, giver en tryghed og lyst til at handle med dem igen. Tak for hjælpen, I gjorde vores fest lige en tand bedre 🫡
Stor anbefaling herfra
Jeg lejede i forbindelse med en firmafest en Soundboks. God service, god lyd og super fleksibel afhentning. Søde gutter :-)
Drengene fra Soundsnice leverede SB's…
Drengene fra Soundsnice leverede SB's til vores rustur. Sublim service, problemfri bestilling og bokse i god stand. What's not to like?
Har booket soundboks til SMUK 2022
Har lige været igennem booking processen i forbindelse med SMUK 2022. Det gik helt problemfrit, og fik hurtigt svar på min forespørgsel. Sublim service!
Introhyttetur - nemt!
Jeg skulle på introhyttetur, hvoraf vi benyttede Soundsnice. Det fungerede fuldstændig problemfrit og nemt!
Helt forrygende koncept
Helt forrygende koncept! Jeg lejede en soundboks i forbindelse med fejringen af min 25 års fødselsdag, og det var uden tvivl den bedste beslutning. Soundboksen leverede suveræn og høj lyd, og opladningen holdte hele aftenen og mere til. Derudover oplevede jeg kun god service hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!
Perfekt lyd til fødselsdagen
Fuldstændig problemfrit fik jeg en soundboks til min 25 års fødselsdag. Virkelig god lyd og fantastisk service. Ikke sidste gang jeg bruger soundsnice.
Super god virksomhed som forstår at…
Super god virksomhed som forstår at leve op til kundens ønske! Det er ikke sidste gang jeg booker en soundbox igennem jer! Kæmpe anbefaling herfra