Soulfloating Reviews

TrustScore 3 out of 5

Company details

1. Metaphysical Supply Store

Written by the company

Verkoop van spirituele en aanverwante artikelen.

Contact info

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 2 out of 5 stars

Waar komen deze reviews vandaan?

Ik probeer via trustpilot op de site van Soulfloating
tekomen, maar daar beland ik op een lege inhoud.
Er staat alleen emailadres indienen, daarna valt het weer weg.
Zelfde met wachtwoord, maar dat is logisch want ik ben daar niet geregistreerd.
Verder kom je niet,hoe kunnen al deze reviews geschreven staan als je daar niet eens wat kunt bestellen?
Ik ben erg benieuwd naar het antwoord!?

20 April 2026

Een dikke 5 en 5 dikke 👍👍👍👍👍up

Mijn schelp was er niet dus ik contact gehad met hun(ik had het hard nodig omdat mijn zogenaamde moeder die nooit moeder was daarom zogenaamde moeder overleden is en spookt in mijn huis)en kreeg al heel snel een antwoord en ik kreeg een nieuw doosje met alles en ik emailde een dank je wel en zag dat mijn hele email was gelezen wat bij de meeste bedrijven niet zo is
Omdat ik door een slechte tijd ga zei ze we wilde iets extra doen en dat bewees ook direct dat mijn volledige email was gelezen wat 90 procent van de bedrijven niet doen
De producten van hun zijn ook geweldig ruiken heerlijk en ik voel geen negatieve energy meer dus het werkt ook nog eens heel goed
Nou kan ik wel doorgaan maar denk dat dit dit genoeg is in kort,hun compassie en support en de snelheid hoe ze reageren in 3 dagen tijd had ik antwoord en mijn nieuwe artikel, heb nog nooit zoiets meegemaakt waanzinnig

4 April 2024

Soulfloating Gouden Driehoek

Snelle levering en prettig contact met medewerkers over advies. Voor mijn vriendin een 'Gouden Driehoek' aangeschaft, kwam in een mooie verpakking. Super!

7 December 2021
Rated 5 out of 5 stars

Ontzettend goed geholpen en…

Ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Voor een hemelverjaardag was ik op zoek naar een bepaalde steen maar helaas waren deze niet leverbaar. Soulfloating heeft toen een prachtig alternatief aangeboden. Kortom super service!

28 October 2021

Fijne aankoop

Een snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling .
Artikelen waren ook goed verpakt .

2 April 2021

Dankejwel!

Rated 5 out of 5 stars

Onlangs een mooie steen bij…

Onlangs een mooie steen bij Soulfloating besteld, ondanks dat ik in Zuid Amerika woon na anderhalve week een mooi exemplaar mogen ontvangen, ik ben hier ontzettend blij mee
🙏🏼

23 March 2021

Reply from Soulfloating

Leuk! En fijn dat ej er blij mee bent! Bedankt voor de foto!

Rated 3 out of 5 stars

Zeer matige kwaliteit

Zeer matige kwaliteit. Ik had onder andere een armbandje besteld, dit kwam precies recht uit een grijpkastje van de kermis....
Ook zou ik een gratis pendelzakje krijgen bij mijn bestelling, dit zat er helaas niet bij.
Update; de eigenaar van de shop heeft mij gecontacteerd; een mooie oplossing geboden en dit in alle vriendelijkheid. Echt top! Doe zo verder!

18 March 2021

Reply from Soulfloating

Hey Charlotte, dat vind ik heel spijtig. Bij de betreffende pendel zit als het goed is al een net doosje maar het pendelzakje sturen we graag na , als dat fijn vindt.
Verder zal ik even naar de kwaliteit van het betreffende armbandje kijken. Maar mag je hem altijd retourneren als je ontevreden bent hoor. Ik zal je hierover even een e-mailtje sturen. In ieder geval bedankt voor je reactie.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look