Sørby Auto Reviews 108

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Så er jeg kørende igen efter en kedelig motorfejl på min i20, hvor kæden i motoren skulle skiftes. Det tog lidt længere tid end forventet, men var fint kørende undervejs i lånebil. God dialog hele vej... See more

Rated 5 out of 5 stars

VF3WA5FXC34409876 Sørby Auto forstår mig og vil ikke bare smide en dyr reservedel i . Istedet gør de en kæmpe indsats for at lave reparation så billigt som muligt 👍 . Sørby Auto stoler jeg 100 % på... See more

Rated 1 out of 5 stars

❌❌❌ KØB IKKE BILER HERFRA ❌❌❌ 🛑⛔️ DE SNYDER MED ARM OG BEN ⛔️🛑 Vi købte en bil sidste sommer, og ved købet lovede Brian Gryning, at hvis der opstod den mindste fejl, skulle vi bare komme... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service på allerhøjeste niveau! Vi havde en kanon god oplevelse med Mathias fra Sørby Auto. Vi følte os meget trygge hele vejen gennem processen. Han gjorde meget ud af at forklare os hvord... See more

Company details

1. Auto Repair Shop

Information provided by various external sources

Vi tilbyder alt indenfor biler, service, reparation, skader, autoruder og bilpleje. Salg af biler og biludlejning

4.1

1-star

Replied to 71% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Så er jeg kørende igen efter en kedelig…

Så er jeg kørende igen efter en kedelig motorfejl på min i20, hvor kæden i motoren skulle skiftes. Det tog lidt længere tid end forventet, men var fint kørende undervejs i lånebil. God dialog hele vejen.

16 April 2026

Reply from Sørby Auto

Tusind tak for den fine anmeldelse den er vi glade for mvh

VF3WA5FXC34409876

VF3WA5FXC34409876
Sørby Auto forstår mig og vil ikke bare smide en dyr reservedel i . Istedet gør de en kæmpe indsats for at lave reparation så billigt som muligt 👍 . Sørby Auto stoler jeg 100 % på 👍.

10 April 2026

Reply from Sørby Auto

tusind tak for den fine anmeldelse den er vi glade for mvh

Rated 1 out of 5 stars

Lovet rækkevidde på elbil – ikke som oplyst

Jeg købte en elbil hos Sørby Autocenter ApS med et helt konkret krav: bilen skulle kunne køre mindst 200 km på én opladning.

Dette blev flere gange bekræftet af to forskellige sælgere på to uafhængige dage, og min kæreste var med til nogle af samtalerne. Jeg har det også på skrift fra forhandleren. Alligevel kan bilen ikke opnå denne rækkevidde i praksis.

Udover rækkevidden har jeg oplevet andre problemer, fx med opladning og OBC (On-Board Charger), som blev konstateret som fejl under syn og skøn og efterfølgende udskiftet. Forhandlerens forsikringer om, at “alt er som det skal være” og argumenter om kørselsmønster og WLTP-tallene, ændrer ikke det faktum, at bilen ikke opfylder det konkrete krav, jeg lagde til grund for købet.

Når man vælger sin første elbil hos en autoriseret bilforhandler, forventer man ærlige, realistiske oplysninger om rækkevidde, så man kan planlægge sin daglige kørsel. Havde jeg fået samme forklaring før købet, som jeg fik efter, havde jeg aldrig valgt bilen.

Sagen har været behandlet ved Ankenævn for Biler, men jeg fik desværre ikke medhold. Det ændrer dog ikke, at den solgte bil ikke lever op til det, jeg blev lovet.

Jeg kan derfor ikke anbefale at handle hos Sørby Autocenter, da købet blev baseret på oplysninger, der ikke var korrekte eller realistiske.

Opdatering:
Forhandleren har svaret, at rækkevidden afhænger af WLTP-tal, kørselsmønster, temperatur og andre faktorer. Det er jeg fuldt ud klar over. Mit krav før købet var dog meget konkret: bilen skulle kunne køre 200 km på én opladning, og dette blev bekræftet skriftligt og mundtligt af flere sælgere. Dette er fortsat det centrale punkt i min kritik og dokumentationen understøtter det.

Jeg har desuden faktura for udskiftning af OBC, som var defekt, hvilket viser, at der har været konkrete tekniske problemer med bilen, men disse ændrer ikke på, at rækkeviddekravet blev brudt.

14 March 2025

Kære Rene de la Cruz.

Først og fremmest skal vi bemærke, at vi som en sund brugtbilsforretning igennem 30 år, naturligvis agerer i markedet efter gældende lovgivning og vi bestræber os altid på at yde en god service over for vores kunder.

For hvad angår rækkevidden på en elbil, så er der, ligesom på en fossilbil, adskillige faktorer der gør sig gældende i forhold til rækkevidden. En fossilbil kører ikke lige så langt på literen, som den er normeret til, da der i princippet er tale om en laboratorietest under de absolut mest optimale betingelser, når man udmåler normen. Fuldstændig det samme gør sig gældende for en elbil.

Rækkevidden er afhængig af dit kørselsmønster (motorvej, bykørsel, km/t o.l.), omgivende temperatur, batteriets kapacitet, evt. forvarmning, diverse komfort indstillinger samt naturligvis vind og vejr.
Der er derfor virkeligt mange faktorer der gør sig gældende, når vi taler rækkevidde.

Vi har efter din anke overrækkevidden, gentagne gange kontrolleret din bil, ganske som vi er forpligtet til – og har ikke kunnet finde fejl på denne eller på bilens batteripakke.

Det skal også oplyses at Ankenævn for biler er omfattet af Lov om alternativ tvistløsning i forbindelse med forbrugerklager (forbrugerklageloven).
Ankenævnet er opført på Erhvervsministeriets liste over alternative tvistløsningsorganer, der er omfattet af forbrugerklageloven, og som skal anmeldes til Europa-Kommissionen, jf. forbrugerklagelovens § 4, stk. 3, og artikel 20 i Europa-Parlamentets og Rådets direktiv om alternativ tvistbilæggelse i forbindelse med tvister på forbrugerområdet.

I en ankenævnssag sidder der 3 medlemmer af ankenævnet og afgør en given sag – disse er hhv. en uvildig dommer, en repræsentant fra en forbrugerorganisation og en repræsentant fra en bilbrancheorganisation.
Sammensætningen af nævnet, er netop for at sikre at alle parter, er ligeligt repræsenteret og at der derfor ikke kan drages en uretmæssig fordel, hverken som forbruger eller bilforhandler.

Vi må derfor stille os uforstående over din påstand om, at ankenævn for biler er ”købt” af bilbranchen.

Rated 5 out of 5 stars

Vi satte vores bil til rep

Vi satte vores bil til rep. og der var en leje bil klar til os og der gik er par dage og så var den klar til afhentning, så vi er tilfredse.

14 February 2026

Reply from Sørby Auto

Tusind tak for den fine anmeldelse mvh

Forsikringsskade på Hyundai I20

Forsikringsskade på Hyundai I20

Alt fungerede bare optimalt; taksering, tidsbestilling, lånebil og udførelse af reperationen..Super Søren Leander

10 February 2026

Reply from Sørby Auto

Hej Søren mange tak din fine anmeldelse mvh.

Rated 5 out of 5 stars

Super service og professionel…

Super service og professionel forhandler og værksted.
Alle aftaler overholdes - jeg kan kun give den bedste anbefaling.

30 January 2026

Reply from Sørby Auto

Hej Tom tusind tak for din fine anmeldelse mvh

❌❌❌ KØB IKKE BILER HERFRA ❌❌❌

❌❌❌ KØB IKKE BILER HERFRA ❌❌❌
🛑⛔️ DE SNYDER MED ARM OG BEN ⛔️🛑

Vi købte en bil sidste sommer, og ved købet lovede Brian Gryning, at hvis der opstod den mindste fejl, skulle vi bare komme forbi, så ville de udbedre den. Han gav os 6 måneders garanti på bilen.

Efter ca. 4 måneder begyndte bilen at få problemer med batteriet. Da vi henvendte os, var de fuldstændig ligeglade og krævede, at vi selv skulle betale for et nyt batteri – selvom det tydeligt burde være dækket af garantien.

Derudover blev jeg mødt af en ældre dame ved navn Bettina Gryning, som kaldte mig idiot og min søster for kaelling” og brugte andre grove og uacceptable udtryk.

De holder ikke deres løfter og behandler kunder respektløst.
PAS PÅ – jeg kan på ingen måde anbefale dette sted.

14 July 2025

Reply from Sørby Auto

Hej det lyder noget grimt det du skriver der, i var her i forretningen d 22/9-25 det er 4 måneder siden, men for det første gir vi aldrig 6 md garanti men som købeloven skriver gir vi altid 24 måneders reklamationsret derudover kan man købe en tillægs forsikring hvis man ønsker yderligere garanti, et batteri er ikke nødvendigvis dækket af reklamationsretten, hvis der er nogen her der har været bestemte i deres sprog er de helt sikkert blevet provokeret tilstrækkelig meget, jeres attitude var meget provokerende det skal vores medarbejdere ikke finde sig i vi kan snakke ordentligt til hinanden også selv om vi ikke er helt enige, vi snakker som udgangspunkt altid pænt til vores kunder, vi er med på at kunden har ret indtil andet er bevist at kunden i det her tilfælde ikke vil se det i øjnene kan vi desværre ikke gøre noget ved mvh.

Rated 1 out of 5 stars

God salgsservice til at starte med - Men ingen service når det kommer til deres ansvar

Anmeldelse opdateret den 13/02-26- delt i salgservice og kundeservice/reklamation.

Salgservice:
Ekstrem god service ydet af Nikolaj, som er en super god sælger og ærlig. Giver en tryg oplevelse hele vejen igennem salgsprocessen.
Der bliver tilkøbt nysynet og nyserviceret/48 punkt tjek, for at bilen stod i helt perfekt stand ved afhentning. Så en perfekt oplevelse til at starte med, men det ændrede sig drastigt efter afhentning af bilen.

Reklamation:
2 uger efter afhentning af bilen, får jeg selv den op på en lift for at tjekke at alt er som det skal være(hvilket det burde være).
Der bliver opdaget med det samme at de to bageste fjedre har tydelig rust og den ene er knækket og den anden sidder løst.
Jeg kontakter med det samme Sørby auto, da bilen ikke længere kan kører. Og får at vide de skal vælge værksted og det ikke må være autoriseret suzuki forhandler der laver den. (Jeg bor i Svendborg)
Jeg snakker med Brian og den bliver sendt til et værksted, jeg beder Brian om en lånebil da jeg ikke har noget køretøj og er afhænglig af det.
Dette lover Brian at vende tilbage på, dette sker aldrig. Jeg kontakter Brian gentagende gange angående lånebil, og får at vide at han vil vende tilbage. Til sidst informere Brian om at det ikke kan lade sig gøre med en lånebil.
Efter 1 1/2 uge med bilen på værksted, afhenter jeg bilen og snakker med værkstedet. Værkstedet bekræfter at Brian ikke har kontaktet dem vedrørende en lånebil til mig.
Så alt i alt en dårlig oplevelse og dårlig kommunikation. Samt forventer man ikke rustne/knækkede fjedre på en nysynet/nyserviceret bil.

19 January 2026

Reply from Sørby Auto

Tusind tak for den fine anmeldelse det er vi glade for mvh. vi er da meget ærgerlige over din opfattelse af denne reparation. Der skal ikke meget til og ændre din mening, du ringer og siger der er knækket en fjeder på din bil ( det er noget som sker pludseligt ) vi aftaler med det samme at vi får det lavet tæt på din bopæl og jeg bestiller reservedel med det samme, bilen kører med sænknings fjedre som ikke er hylde varer hos Suzuki derfor finder vi dem i Tyskland som den hurtigste leverings mulighed, det ku på ingen måde ha været lavet bedre eller hurtigere hos Suzuki, vi havde desværre ikke mulighed for at stille lånebil til rådighed vi prioriterede derimod at få lavet reparationen så hurtigt som muligt.

Rated 1 out of 5 stars

Desværre kan man ikke give nul…

Desværre kan man ikke give nul stjerner.
De overholder ikke deres aftale, om leje af varebil.
Kørte forgæves til ingen verdens nytte, hele planlægningen med fri for at flytte møbler total spildt.

31 October 2025

Lej aldrig bil her.

Lejer en bil om eftermiddagen og køre direkte hjem, får ik rigtig set mig omkring for bilen lugter så meget at det lige er det eneste der fylder.
Skal på arb næste dag og får set hvor beskidt og ulækker bilen er og så er der noget med gearet.
Ringer til dem på vej hjem fra arb for 1 jeg vil ik hænge på noget i forhold til bilen ik fungere som den skal og 2 kompensation for standen.
Sælger bliver små sur og jeg ryger videre til værkføre som giver alle andre skylden.
De er godt klar over der er noget med gearene så det hænger jeg ik på,
Jeg bliver tilbudt jeg kan komme ud og få en kop kaffe mens de ser på bilen.
Alt det her havde været fint hvis det var en låne bil MEN jeg betaler for at leje en bil så skal den altså også være i orden!

18 September 2025

Hej Lulle,
Tak for din anmeldelse, vi er selvfølgelig ærgerlige over at du har haft en dårlig oplevelse. Vi prøver at være opmærksomme på at tjekke om bilerne er rene indvendig inden de kommer ud at køre igen, den er så smuttet i det her tilfælde, det er vi naturligvis ærgerlige over, Vores værkfører tilbød med det samme at rette op på det, men det ønskede du ikke. Vi kan næsten ikke gøre andet, men når ting skal være billige så er det desværre det der kan ske. Mvh

Rated 5 out of 5 stars

Sørby auto vejledt os i henhold til at…

Sørby auto vejledt os i henhold til at skifte bil, dette har de gjort med indsigt i vores situation og det endte med at vi købte 2 biler og vi er blevet mødt i øjenhøjde og der er blevet lyddet til vores behov
Jeg kan kun anbefale at tage en snak med sørby Auto vis man tænker at handle bil, de vil altid gøre deres ypperst for at man får det man efterspørger
Mvh Steen

8 August 2025

Reply from Sørby Auto

Hej Steen Tusind tak for den fine anbefaling, den er vi glade for mvh.

Take a closer look