Company details

1. Kitchen Supply Store

Written by the company

Smak o Bak är webbutiken för dig som älskar matlagning och bakning! Här hittar du noggrant utvalda köksredskap, maskiner och tillbehör som kombinerar kvalitet, design och funktion. Vårt mål är att göra det enklare och roligare för dig att skapa fantastiska måltider och bakverk hemma. Vi erbjuder ett brett sortiment – från köksmaskiner och stekpannor till bakformar och serveringsartiklar. Oavsett om du är nybörjare eller passionerad hemmakock finns produkter som inspirerar i köket. Hos oss handlar du tryggt och enkelt med flera betalningsalternativ, fri frakt vid köp över 699 kr och snabb leverans. Vår kundservice finns alltid redo att hjälpa dig om du har frågor eller behöver tips. Smak o Bak – där smak möter kreativitet!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Lätt att beställa

Lätt att beställa , snabb leverans. Smidig upplevelse.

16 September 2025

Reply from Smakobak

Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟
Vi är glada att höra att du upplevde både beställningen och leveransen som smidig.

Välkommen tillbaka när du behöver oss igen!

Rated 5 out of 5 stars

Lätt att hitta på hemsidan

Lätt att hitta på hemsidan. Nöjd med min blender 🤩

3 September 2025

Reply from Smakobak

Tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både hemsidan och din blender 🤩 Varmt välkommen tillbaka när du är sugen på något nytt!

Mycket nöjd

Snabb kontakt när DHL klantade sig åh det uppskattas! Mycket bra och jag kommer tillbaka

1 September 2025

Reply from Smakobak

Stort tack för din recension! Vi försöker alltid vara snabba på bollen när något inte går som det ska, så det känns toppen att du blev nöjd. Varmt välkommen tillbaka! 🙌

Rated 5 out of 5 stars

Bra kvalitet och snabb leverans

Jag är supernöjd med mina köp från Smak&Bak! Bra kvalitet på varorna och snabb leverans. Rekommenderas.

3 September 2025

Reply from Smakobak

Tack snälla för dina fina ord och för att du tog dig tid att skriva en recension! Vi är jätteglada att du är nöjd med både kvaliteten och leveransen. Varmt välkommen tillbaka till Smak o Bak när du vill 🌟

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look