Blev otroligt förvånad för hur snabb…
Blev otroligt förvånad för hur snabb hjälp jag fick! Har fått min behandling nu och jag ser fram emot resultaten.
Skinmedic är en svensk digital hudklinik som gör det enkelt att få kvalificerad medicinsk hjälp för hudproblem – helt utan att behöva besöka en fysisk mottagning. All vår vård sker digitalt, vilket betyder att du kan få en professionell bedömning och behandlingsplan direkt från din mobil, surfplatta eller dator. Vi hjälper patienter med en rad hudbesvär, bland annat akne, rosacea, eksem, melasma, pigmentförändringar och åldersrelaterade hudproblem. Vid behov kan våra läkare förskriva receptbelagd behandling, som du sedan hämtar ut på valfritt apotek. Alla konsultationer utförs av legitimerade läkare med lång erfarenhet inom dermatologi. Att söka vård via Skinmedic är enkelt: du skickar in bilder på din hud och svarar på några frågor om dina besvär. Inom 24 timmar får du en personlig bedömning, behandlingsplan och tydliga instruktioner för nästa steg. Eftersom allt sker digitalt behöver du varken boka tid långt i förväg eller resa – du får vården snabbt och smidigt, var du än befinner dig. Vi är stolta över att kombinera medicinsk kvalitet med digital tillgänglighet. Skinmedic använder endast evidensbaserade metoder och arbetar alltid för att ge trygga, effektiva och individuellt anpassade behandlingar. Många av våra patienter uppskattar särskilt den snabba återkopplingen och att de kan följa sin behandling och ställa frågor direkt via vår digitala plattform. Vårt mål är att göra professionell hudvård mer tillgänglig för alla – utan att kompromissa med kvaliteten. Med Skinmedic får du expertvård för din hud på dina villkor, enkelt och tryggt, direkt hem till dig.
Sweden
Fick ett otroligt bra bemötande, förståelse och hjälp med det jag behövde direkt. Väldigt proffsigt.
Det gick väldigt snabbt och jag blev kontaktad av läkaren direkt. Jag förklara mina besvär och fick grym hjälp! Mina utslag är borta nu efter behandling. Jag gillar hur smidigt det är.
Positivt överraskande över hur fort jag fick hjälp. Proffesionellt bemötande och allt gick väldigt smidigt från första kontakten. Väldigt kompetenta och prisvärt. Rekommenderas!
Professionell och mycket smidigt sätt att få hjälp. Bedömningen gjordes snabb och mycket noggrann med bra återkoppling. Sonen fick hjälp och vi slapp trassla med vårdcentral.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.