3.3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

narty Rossignol Hero

Zamówione narty Rossignol wraz z montażem wiązań przyszły kolejnego dnia więc szybciutko. Cena w tym sklepie była najkorzystniejsza, dodatkowo okazało się, że załapałem się na 2dniową promo z kodem rabatowym -10% nawet na przeceniony asortyment, więc radość podwójna:)
Pozdrawiam, zadowolony klient ;)

7 April 2026
Rated 1 out of 5 stars

Sklep zwleka ze zwrotem pieniędzy za…

Sklep zwleka ze zwrotem pieniędzy za odstąpienie od umowy. Opóźniają wysyłkę zwrotu do sklepu w oczekiwaniu na ich potwierdzenie które nigdy nie przychodzi. Przekraczają ustawowy czas na zwrot pieniędzy, nie odpowiadają na zadawane mailowo pytania. Nigdy więcej nie zrobię zakupów w tym sklepie.

24 February 2026

Zakup nart z wiązaniami

Narty zamówiłem w niedzielę wieczorem. Zostały przygotowane zgodnie z danymi, które przekazałem przy zamówieniu w pierwszym dniu roboczym. Dobrze zabezpieczone. Natychmiastowa wysyłka. Poprzez GLS dostarczone we wtorek. Pełna satysfakcja, polecam sklep.

24 February 2026

Magiczne narty i program „Eco-Pro+ Asphalt-Grind” w ski24.pl 🎄

### 🎄 Magiczne narty i program „Eco-Pro+ Asphalt-Grind” w ski24.pl 🎄

Jeśli szukacie w te święta emocji na poziomie Johna McClane’a, to ski24.pl (Dariusz Mazur) dostarczy Wam ich więcej niż Hans Gruber w Nakatomi Plaza. Kupiłem narty Head Supershape E-Magnum i zamiast nudnego wyjazdu, zostałem wybrany do elitarnego, tajnego programu testowego.

1. Matematyka kwantowa i PKD 82.92.Z 📐
Sklep rzuca wyzwanie prawom fizyki: wysłali narty o szerokości 12,9 cm w kartonie, którego szerokość zewnętrzna w najwęższym miejscu (tam, gdzie narta przebiła karton) to równe 12,0 cm . Przy ściankach 0,6 cm, przestrzeń wewnętrzna to zaledwie 10,8 cm. Upchnięcie tam towaru o 2,1 cm szerszego to już nie logistyka, to magia! .

Gdy zobaczyłem, że wiązania same „wyjrzały przez okienko wizyjne”, nie mogąc doczekać się rozpakowania, poczułem się jak dziecko w Wigilię. Na szczęście pan Dariusz posiada w CEIDG oficjalny wpis o PKD 82.92.Z (Działalność związana z pakowaniem). Jako profesjonalista na pewno wie lepiej, że wciskanie nart na siłę to autorska technika stabilizacji towaru . Sklep stwierdził, że „karton nie stanowi przedmiotu zamówienia”, więc karton z dziurą mam gratis!. Popatrzę sobie przez nią, jak inni narciarze zasuwają na stoku.

2. Darmowy serwis „Asphalt-Grind” i betonowa ochrona 🏎️
W ramach pionierskiego programu narty dotarły z darmowym szlifowaniem o beton i asfalt . Sklep skromnie nazwał to „powierzchownym, kosmetycznym przetarciem elementu skistopera/wiązania”. To profesjonalizm najwyższej próby – wykonali dla mnie tuning aerodynamiczny za darmo!.

STOP: kupiłem produkt fabrycznie NOWY, ale widocznie w ski24.pl, kiedy pieniądze są już na koncie, narta zeszlifowana o asfalt staje się nagle „pełnowartościowa” .
🚨 OSTRZEŻENIE DLA KUPUJĄCYCH: Ponieważ Sprzedawca oficjalnie uznaje takie uszkodzenia za „bezpieczną kosmetykę”, istnieje niemal 100% pewności, że ten konkretny egzemplarz Head Supershape E-Magnum z moim „tuningiem asfaltowym” trafi wkrótce do kolejnego klienta jako produkt fabrycznie nowy. Sprawdzajcie swoje paczki suwmiarką!

3. Tajność wywiadowcza i „Szklana Pułapka” 🚫
Poczułem się tak bezpieczny, jakby ratował mnie sam John McClane. Sklep, dbając o moją psychikę, orzekł autorytatywnie bez widzenia nart na oczy, że wady są: „niewpływające na konstrukcję, bezpieczeństwo ani właściwości użytkowe sprzętu”. Aby utrzymać ten program w tajemnicy, kategorycznie zabronili mi wizyty w serwisie: „Prosimy nie przekazywać towaru do zewnętrznego serwisu ani nie podejmować napraw we własnym zakresie do czasu zakończenia oględzin”. Ekscytujące, nigdy nie byłem członkiem tajnego programu! Genialne – zakaz uzyskania niezależnej opinii technicznej od razu sprawił że poczułem się bezpieczny i zaopiekowany!. I co właściwie miałbym naprawiać jeśli narty są bezpieczne ?

Zamiast wymiany od ręki, dostałem propozycję ekspertyzy u nich, co „przyspieszy sprawę” (szczególnie w sylwestra!) lub nawet dodatkowo w serwisie producenta !. Wyznaczyli termin odbioru tak aby narty były u nich najwcześniej na 31.12 – ostatni dzień mojej ochrony prawnej (odbiór nart 17.12 -> 31.12 -> 14 dni na zwrot) .
Idealnie! oni biorą narty, a ja zostaję bez sprzętu i bez pieniędzy .

4. Priorytety: Marketing > Klient 📱
Wigilię spędziłem na nerwowym ratowaniu wyjazdu i dokumentowaniu absurdów. W tym samym czasie sklep zajmował się tym, co ważne – radosnym marketingiem na Facebooku (posty „Xmas Sale” z 23, 25, 26 i 27 grudnia).
oraz relacje z wyjazdów do Czech.

Zignorowano nawet oficjalną korespondencję z Miejskim Rzecznikiem Konsumentów w kopii . Inne firmy potrafiły w Wigilię zafakturować sprawne narty w kilka godzin, u Pana Dariusza aktywność dotyczyła tylko naganiania nowych klientów .

Finał przygody:
Na koniec dostałem od nich złotą radę: „prosimy o powstrzymanie się od (...) składania kolejnych zamówień”. Poczułem się dokładnie jak Hans Gruber w finale filmu, w momencie gdy John McClane puszcza jego rękę na szczycie wieżowca. Ten mail był moim ostatecznym upadkiem z Nakatomi Plaza Waszego profesjonalizmu.

Niestety nie można tutaj dodać zdjęć, ale są załączone na google! Porównanie unboxingu i wypełnień paczki od konkurencji, która uratowała mi wyjazd, już wkrótce na YouTube i forach narciarskich!.

#ski24 #HeadSki #AsphaltGrind #SzklanaPułapka #KonsumentKontraGazela #LogistykaKwantowa

29 December 2025

Omijajcie ten sklep!

Wszystko jest ok, dopóki nie chcesz zrobić reklamacji, buty, które kupiłam za ponad 1000 zł rozkleiły się po 2 tygodniach. Nieststy sklep odrzuca reklamację, wymyślając absurdalne powody np. "Zbyt duży nacisk", jednocześnie nie chcąc podać żadnych norm, ani ekpertyzy. Ewidentnie unikają odpowiedzialnosci, wypinając się całkowicie na klienta, arogancko próbują zbyć temat. Bardzo odradzam ten sklep, omijajcie go szerokim łukiem, bo jak coś ze sprzętem będzie nie tak, to nie odzyskacie ani złotówki, a stracicie mnóstwo nerwów.

30 April 2025

Profesjonalna obsługa

Profesjonalna obsługa. Kupiłem narty Salomon. Szybka terminowa dostawa. Towar dobrze zapakowany. Komplet dokumentów i miły mały gadżecik.

4 March 2025

Profesjonalny sklep internetowy - ski24

Moje zamówienie obejmowało narty zjazdowe, wiązania i montaż wiązań. Dostawa (za granicę) zrealizowana została błyskawicznie. Wysyłka została nadana w dniu zamówienia. Narty były dobrze opakowane; częściowo zaopatrzone w oryginalną folię wytwórcy. Montaż wiązań wzorowy. Cena konkurowała z oferentami z Niemiec i Austrii. Portal internetowy wykonany profesjonalnie. Udzielam sklepowi nieograniczonej rekomendacji.

6 August 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look