Silver Tray - togrejser i særklasse Reviews 115

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god information inden rejsen. Hurtig og effektiv hjælp undervejs, da toget var forsinket, så vi ikke kunne nå det planlagte tog i Innsbruck Fantastisk hotel incl. beliggenhed Meget hurti... See more

Rated 5 out of 5 stars

Panoramabaner gennem Tyskland, Schweiz og Italien i juli 2024. Rigtig god kommunikation inden rejsen. Fint tilrettelagt rejse med overordnet set fine hoteller. Kunne godt have undværet Flixbus fra Ham... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt var planlagt og forberedt til UG. De spørgsmål vi havde før afrejse blev besvaret næsten omgående. De forsinkelser vi oplevede med toget var hændelser, der var uden for Silvertrays område(... See more

1. Tour Agency
  2. Cultural Tours Provider
  3. Railway Service
  4. Tour Operator
  5. Travel Agency

Written by the company

Klassiske rejser for feinschmeckere og romantikere. Silver Tray har udvalgt Europas bedste tog og smukkeste jernbaner. Du kører på første klasse, og næsten altid i direkte tog uden skift. I hver by bor du på perfekt beliggende firestjernede hoteller. Og når du skal videre til næste by, kører en chauffør dig til banegården. Man kan godt rejse hurtigere gennem Europa - men man kan ikke gøre det bedre end på vores måde. Silver Tray er en dansk rejsearrangør, der tæller nogle af Danmarks mest erfarne og anerkendte profiler i rejsebranchen. Vores mission er at genskabe togrejser som de var i rejsernes guldalder: Den mest afslappede, behagelige og romantiske måde at rejse på. Silver Tray sælger europæiske togferier til kunder i USA, Storbritannien og Danmark. Vi er medlem af Danmarks Rejsebureau Forening og Rejsegarantifonden. Om vores navn: Hvis du nogensinde har prøvet at arrangere en togrejse gennem Europa, så ved du, at det er hårdt og kompliceret. Det gør vi op med. Vi serverer det hele på en sølvbakke – med personlig service og førsteklasses komfort.

4.5

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god information inden rejsen.
Fantastisk hotel incl. beliggenhed
Meget hurtig overførsel af udlagt beløb til taxa

28 March 2026

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak, kære Nina, vi var rigtigt glade for at have jer på rejse med os. Vi er også selv meget tilfredse med hotellet i Bologna - og tak for jeres store tålmodighed ved togforsinkelsen.

Rated 2 out of 5 stars

Levede ikke op til forventningerne

Silvertray præsenterer rejserne flot på deres hjemmeside, med indbydende billeder, og beskrivelser som lover en unik luksus oplevelse. Min tur gik til Rom via Verona, med sovevogn og luksus tog - og Silvertray lover spektakulær togrejse. Sagen er bare den, at en togrejse afhænger fuldstændig af de øvrige passagerer som også er i den vogn man er placeret i. De rejser muligvis den strækning ofte, og er derfor ikke interesseret i udsigten. Derfor bliver rullegardinerne trukket ned, så lyset ikke generer dem når de arbejder på deres bærbare. Så får du en "spektakulær" udsigt ind i et rullegardin. På min tur var vi også så uheldige, at nattoget gik i stykker undervejs, og vi blev smidt af mit om natten på en kold banegård. Her måtte vi så finde ud af, hvordan vi kom videre. Når man har den slags oplevelser, bliver man mindet om, at det at rejse med tog aldrig kommer til at føles som luksus.

1 November 2025

Hej Kenneth,
Mange tak for feedback på jeres rejse i november sidste år.

Vi er enige med dig - det var helt forfærdeligt at blive sat af nattoget midt om natten pga teknisk uheld, men vi er overraskede over at læse, at I selv måtte finde ud af, hvordan I kom videre. Vi var rent faktisk i kontakt med jer kl 03.42 for at vejlede om jeres videre færd med tognumre og nye pladsreservationer.

Senere udbetalte vi kompensation til jer via Mobilepay til din rejsefælle, som kvitterede med ”tak for god opfølgning på problemerne”.

I havde fire togstrækninger på jeres rejse. Det er svært at bestemme over andre passagerer, men de fleste er vel åbne for en henstilling om at rulle gardinet op, så man kan se ud? Alternativt må man gerne flytte til en ledig plads – vi kunne have hjulpet med det, hvis I havde kontaktet os – vi svarer døgnet rundt.

Vi håber, vi får chancen en anden gang til at vise, at togferier er en skøn måde at rejse på.

Fantastisk Togrejse med unikke oplevelser

Var på en fantastisk rejse fra København gennem Tyskland til Østrig og Schweiz med slut destination i Milano.
SilverTray var fra starten meget informativ og hjælpsom og rigtig god til at tilpasse turen til netop vores ønsker. Det var en perfekt kombination af unikke natur oplevelser, unikke oplevelser på steder og i byer vi ikke vidste fandtes og unikke tog-oplevelser. Vi ville aldrig selv have kunnet arrangere en sådan rejse.
Rejsen var planlagt og beskrevet og alle rejsedokumenter og bookninger havde SiverTray sørget for. Det gjorde det hele meget nemt og overskueligt. I det hele taget er servicen fra SilverTray helt i særklasse – de har virkelig 24 timers service. Da vi nåede til Italien på en lørdag var der togstrejke. Vi ringede til SilverTrays 24-timers service og med det samme satte de i gang med at finde alternativ transport og de sørgede tilmed for at vi blev holdt skadesfrie.
Vi opgraderede til 1. klasse for den del af turen, hvor det var muligt for en beskeden sum. Det gjorde togoplevelserne helt fantastiske og unikke og vi var sikret gode pladser hele vejen. Hotellerne havde en fantastisk beliggenhed og standard, intet manglede. Det var det hele værd.
Det er ikke sidste gang vi rejser med med SilverTray, som arrangør.
Tak – SilverTray.

1 March 2026

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak, kære Sif, for denne flotte anmeldelse! Og mange tak for jeres forståelse under strejken i Italien :-)

Rated 5 out of 5 stars

Er lige kommet hjem fra 8 dages togtur…

Er lige kommet hjem fra 8 dages togtur hvor alt var som planlagt. Kæmpe oplevelser og lækre overnatninger. Har lige bestilt endnu en tur til november 🤗

1 March 2026

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak, Carsten, vi var super-glade for at have jer på rejse med os - næste tur bliver endnu bedre :-)

Rated 4 out of 5 stars

Panorama togferie til Kroatiens øer.

Vores 4. rejse med Silver Tray. Antallet af rejser siger vel alt om tilfredsheden med Silver Tray. Denne gang tog vi turen : "Panorama togferie til Kroatiens øer." Nok mere en sommertur frem for en efterårstur. En gang blev vi stoppet af en aflyst færge, og vi fik med det samme hjælp fra Silver Tray, som fik arrangeret en alternativ rute. Tak for turen. Lars og Elin

26 October 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak, kære Elin og Lars, vi er meget stolte af, at I nu har rejst fire gange med os! Ærgerligt, at færgen blev aflyst pga vind, men godt, at vi fik indhentet rejseruten på anden vis.

Tryg og god oplevelse

Vi var på togrejse til Matera i Syditalien.
Inden ferien var kommunikationen med Silvertray fin, og information inden rejsen var god og nemt overskuelig.
Under rejsen blev vi udfordret af strejke i Italien. Silvertray håndterede det bedst muligt, og var efterfølgende imødekommende med hensyn til at søge kompensation for nedgradering i forbindelse med togrejsen.
Fine hoteller, der alle lå i gåafstand fra banegården. Særligt Matera var en stor oplevelse og virkelig anbefalelsesværdigt. Man skal være forberedt på, at der sker ændringer undervejs - toge er forsinkede eller aflyses, men Silvertray håndterede det til vores tilfredshed og gjorde rejsen tryg.
Særdeles anbefalelsesværdige.

29 September 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Helle, 1000 tak! Og endnu mere tak, fordi I var så tålmodige undervejs, da strejker afbrød jeres rejse. Og vi er enige mht Matera :-)

Professionel og erfaren rådgivning

Professionel og erfaren rådgivning og en togtur ud over det sædvanlige.
Vi glæder os til den næste togrejse
Bh Søren Karlsen

11 September 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hjerteligt tak, Søren - det var en fornøjelse at have jer på rejse med os! I er velkomne tilbage :-)

Tågresa genom Europa

Fantastisk resa!
Silver Tray planerade en upplevelserik tågresa från köpenhamn till Rom för oss.
Många intressanta stopp på vägen. Bra hotell. All planering fungerade.

9 September 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tack, Kerstin - vi var yderste glade for at have jer afsted med os, og så fint, at vore rejser også fungerer fra Skåne :-)

Perfekt tilrettelagt rejse

Perfekt tilrettelagt rejse, der levede helt op til den flotte beskrivelse på bureauets hjemmeside. Vi fik fantastisk support undervejs. Et tog blev forsinket, så vi ikke ville kunne nå det næste tog, men vi blev straks orienteret med en SMS, der beskrev, hvilket tog vi skulle tage i stedet - de ringede oven i købet for at sikre, at vi havde modtaget beskeden. Virkelig flot support!

9 September 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Ole, vi er meget stolte af din anmeldelse, mange tak! Og tak for tålmodigheden under togforsinkelsen.

Rated 5 out of 5 stars

Super selskab med god planlægning og…

Super selskab med god planlægning og gode destinationer med lækre hoteller og hele vejen igennem styr på transport

29 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak, Ilse, kombinationen af Hamburg, Prag og Wien plejer at være rigtig god, med et godt udvalg af forskellige togoplevelser - og selvfølgelig hoteller :-)

En fantastisk oplevelse

Alt var tilrettelagt omhyggeligt. Vi havde en fantastisk togrejse fra Århus over Hamborg, videre over Innsbruck, til Bologna og sluttede i San Gimignano. Vi oplevede at alt klappede og hotellerne var gode. Det besværlige arbejde med at booke hoteller og tog, var ude af vores hænder. Ja det hele blev serveret på en sølvbakke. Rejseplanen var meget udførlig og nem at gå til. Det bliver ikke sidste gang vi rejser med Silver Tray.

25 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak, Brian. Vi er også glade for de hoteller, I boede på. Velkommen tilbage en anden gang :-)

Intet svar fra kundeservice

Redigeret 29/9: vi har haft en rigtig god dialog med SilverTray, og også fået tilbudt en helt ok kompensation. Jeg har derfor givet dem 4 stjerner, og vil også igen sige at vi havde en fantastisk ferie med en spændende og dejlig togtur, som vi godt kan finde på at gøre igen.

Org anmeldelse: Vi rejste i sommerferien på en togtur fra Aarhus til Stresa. Overordnet set en fin og dejlig tur, men desværre var der en af strækningerne hvor vi ikke fik det vi havde betalt for.
Gentagne henvendelser om dette til Silver Tray er ikke blevet besvaret, og har endda prøvet to forskellige mailadresser. Meget dårlig kundeservice at man ikke svarer på kritiske henvendelser.

21 July 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak for opfølgningen og "opgraderingen", Allan :-)

Hej Allan, din anmeldelse er vi meget kede af at læse, for selvfølgelig skal vi besvare henvendelser. Seneste email korrespondance med dig synes at være 9. juni vedrørende flyafgang hjem, som vi besvarede med det samme. I jeres rejseplan stod vores 24 timers vagttelefon, som man altid opfordres til at ringe, hvis noget brænder på. Vi håber ikke, at omtalte strækning ødelagde for meget af jeres togferie, men skriv os gerne på vacation@silver-tray.com eller ring 3164 5200, så vi kan afslutte sagen på en god måde.

Rated 5 out of 5 stars

Min drømmerejse blev til virkelighed

I mange år har jeg drømte om at rejse med Glacier og Bernina Expressen. Min drøm blev endelig til virkelighed og tilrettelagt af Silvertray. Den levede fuldt ud op til alle mine forventninger.
Togrejsen og hotellerne var af rigtig god kvalitet. Rejseplanen, som var udarbejdet af Silvertray, var til stor hjælp i forbindelse med skift af tog undrvejs og til at finde vej til hotellerne.
På et tidspunkt skrev jeg til Silver
tray vedrørende et af hotellerne. Roxana fra Silvertray reagerede promte med at ringe mig op, og sagen blev straks taget hånd om.
Undervejs på min rejse mødte jeg andre danskere, som også var på rejse købt hos Silvertray. Alle roste bureaet i høje toner.
Suma summarum er, at jeg uden tvivl igen kommer til at købe rejser hos Silvertray.

23 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Arne, vi er rigtigt glade for dit feedback, mange tak! Det var en fornøjelse at være i kontakt med dig undervejs på rejsen - altid glad og positiv.

Rated 5 out of 5 stars

Alt var planlagt og forberedt til UG

Alt var planlagt og forberedt til UG.
De spørgsmål vi havde før afrejse blev besvaret næsten omgående.
De forsinkelser vi oplevede med toget var hændelser, der var uden for Silvertrays område(væltet træ og personpåkørsel)
Virkelige lækre hoteller især Collins på Isle of sky var vi begejstret for.
Vi har efterhånden rejst meget gennem årerne. Så er erfarne mennesker.
Det var første, men ikke sidste togrejse med Silvertray.
En stor tak til folkene der har planlagt vores 2025 ferie🚂

4 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hjerteligt tak, Martin, og mange tak for jeres tålmodighed undervejs, da togselskaberne havde udfordringer, for at sige det mildt :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde den dejligste tur til Stresa…

Vi havde den dejligste tur til Stresa start August.
Da vi nåede Tyskland var der faldet et træ ned over skinnerne og vi kunne ikke komme videre.
Silvertray sørgede for at vi blev hentet af en taxa og fik ombooket os så vi nåede Köln med kun 2 timers forsinkelse.
Super fin service og alt klappede bare på resten af rejsen.
Vil sikkert rejse med dem igen og anbefaler dem til alle der er til dejlige togture.

30 July 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Tusind tak, Elke, vi er meget stolte over dit positive feedback på trods af forsinkelsen. Heldigvist fik vi så nogenlunde rettet op på den :-)

Rated 4 out of 5 stars

Første men absolut ikke sidste gang 🚂

Vi har været på vores første tur med Silver Tray til Wien fra København.

Det har været en super dejlig tur, det klappede med det hele, bortset fra København til Hamburg, hvor vi sad i hver vores kupé, det må være DSB som fejlede der.
En sjov oplevelse med egen sove kupé 🚂
Dejligt hotel som lå lige midt i ❤️ af Wien, gå afstand til det hele.
Chaufføren som skulle hente os på hotellet kom lige til tiden 👍
Vores første tur med Silver tray men absolut ikke sidste.
Til jer der overvejer det, gør det 👍

12 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Mange tak, Lone - vi er selv glade for rejsen til Wien :-) Vi undskylder for, at I ikke sad sammen på den første del af turen; vi lover at gøre det bedre på jeres næste rejse.

God skræddersyet rute

God skræddersyet rute, hurtig hjælp med de små udfordringer vi mødte undervejs samt utrolig god rejseinformation. De fik togturen til at blive en del af rejse, hvor hvis vi selv havde booket, havde vi taget hurtigruterne ned igennem Europa, og ikke fået samme smukke oplevelser med.

19 July 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

1000 tak, Rikke - vi er superglade for din anmeldelse! Enig, slow travel med tog er noget helt andet. Mange tak.

Rated 2 out of 5 stars

Togtur med Bernina Express.

Der lægges op til at Silver Tray er et eksklusivt rejseselskab, med styr på tingene, men informationsniveauet er ikke bestået ifølge vores opfattelse.
Silver Tray har godt nok en hotline og de tager telefonen, så det er et plus, men der var flere situationer hvor rejsen kunne være kørt af sporet, hvis vi ikke selv havde løst tingene.

Vi skulle tage nattoget fra Hamborg hovedbanegård og var der heldigvis i meget god tid, idet toget ikke kom op på tavlen. Vi forhørte os derfor i informationen og det viste sig at toget afgik fra Harburg, som ligger en togtur på ca. 15 minutter fra hovedbanegården. Som sagt heldigt vi var i rigtig god tid, hvilket betød vi lige netop nåede nattoget, sammen med et andet par, der som os var ret overraskede.

I Østrig og Schweiz, var der generelt ikke problemer men i Tirano, hvor der skal skiftes til regionaltog til Milano var der sporarbejde og ingen information om hvad man så skulle gøre. Vi var igen heldige at følge et skilt igennem en tunnel, hvor vi endte på busstationen. En dame sagde vi skulle tage bussen til Lecco, så i stedet for en 1. klasses togtur, kørte vi knap 2 timer i en fyldt rutebil. I frustration ringede vi til Silver Tray og fik at vide vi skulle fortsætte med bus fra Lecco til Milano og at man godt nok havde hørt noget om sporarbejde, men ikke tænkt at informere os. I Lecco gik vi ombord på et helt almindeligt regionaltog til Milano.

Selvom vi steg på toget i Kolding, havde Silver Tray bestilt flyrejsen til Kastrup, hvor vi blev nødt til at vente 6 timer på et fly til Billund.

Generelt var hotellerne okay, men på Alp Grüm skal man have gode ben, ellers er der intet at lave.

1 August 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Henrik, vi er enige - det var ikke godt nok. En af de store fordele ved at rejse med Silver Tray er netop, at vi har styr på alle uregelmæssigheder og altid står til rådighed og tager både praktisk og økonomisk ansvar hvis der er det mindste problem undervejs. Som du kan læse ud af de andre anmeldelser på denne side er det også sådan langt de fleste af vores gæster oplever os. Men det glippede altså for os at være opmærksom på, at nattoget fra Hamburg ganske uventet blev flyttet til an anden banegård. Når sådan noget sker, sørger vi for en bil med chauffør fra restauranten hvor du indtager middagen den nye banegård. I jeres tilfælde blev vi snydt af, at det fremgår af nattogsbilletten, at toget afgår som sædvanlig fra Hamburg Hbf - vi blev altså ikke advaret af ÖBB om ændringen som vi normalt gør. Tilsvarende vil du også kunne se, at billetten fra Tirano til Milano fra Trenord også fremgår som en helt almindelig togbillet. Igen - normalt vil det altid fremgå på billetten at der er indsat en togbus. Vi skulle naturligvis have opdaget begge ting alligevel, og vil på baggrund af dine erfaringer styrke vores beredskab omkring pludseligt opståede uregelmæssigheder.

Skuffende med få lyspunkter

Skuffende med få lyspunkter. Meget dårlig kommunikation. Selvom Silvertray f.eks. udmærket vidste, at en af vore togrejser var aflyst og lagt om til bus, havde de "glemt " at fortælle os den detalje og vi skulle selv opdage det og selv finde frem til den rigtige (overfyldte) bus. Vi fik konsekvent elendige hotelværelser, selvom vi havde bestilt første klasse. Togrejserne i Alperne er gudesmukke og vi havde en ok ferie, men det var ikke Silvertrays fortjeneste.

8 July 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Hej Bo, vi er kede af, at rejsen ikke levede op til dine forventninger. Vi er heller ikke glade for togbusser, men når der er store sporarbejder kan de være umulige at undgå - som i dit tilfælde mellem Tirano og Milano, hvor italienerne er i gang med at opgradere jernbanenettet til olympiaden næste år. Heldigvis kørte du med tog på alle de panoramastrækninger vi havde fundet til dig, både gennem Arlbergpasset, Gotthardpasset, Rhinkløften med Glacier Express, og endelig på Bernina banen. Vi synes faktisk, at oplevelserne i høj grad er vores fortjeneste, for vi har skabt nogle rigtig smukke ruter, som de færreste ville finde på egen hånd - det gælder fx ruten fra Innsbruck til Andermatt, kombinationen af både Gotthard-passet og Gletscher Expressen, samt overnatningen på et historisk stationshotel i 2000 meters højde ved Bernina-passet med en vild panoramaudsigt som du forhåbentlig nød i fulde drag. Vi vil meget gerne høre fra dig omkring hotelværelserne - vi bestilte perfekt beliggende firestjernede hoteller til dig i alle byer. Hvis et værelse ikke lever op til forventningerne, arbejder vi gerne på at skaffe vi et bedre. Her er det vigtigt, at man kontakter os straks på vores servicetelefon, der er åben døgnet rundt, så vi kan gå i aktion. Det er jo desværre ikke muligt når du først er kommet hjem. Men kontakt os endelig hvis du gerne vil have en snak om dine oplevelser.

Velplanlagt og veludført rejseoplevelse

Min nu 4. rejse med Silver Tray, og det var igen en ubetinget velplanlagt og veludført rejseoplevelse. Jeg kan virkelig kun anbefale Silver Tray som rejsearrangør 🙏 Turen gik til London, York og Edinburgh. Jeg fravalgte stop i Tyskland, og fik derfor lidt flere dage i de 3 byer. Hotellerne var super gode, velplaceret, rolige men alligevel centralt beliggende. Flot togtur x 2 med behagelige sæder er en oplevelse i sig selv, og bevirker man ser landskaberne undervejs, samtidig med at der er god service med mad og drikkelse.
Fly afgang ud og hjem var tilpasset, så tur og tid blev optimeret og oplevelsen endnu bedre. Jeg har allerede besluttet mig for min 5. tur til næste år, som vil gå til Irland. Silver Tray giver tryghed, samtidig med en mulighed for mig til at se,rejse og opleve 💪

12 July 2025

Reply from Silver Tray - togrejser i særklasse

Kære Lene, som sædvanligt var det en kæmpe fornøjelse at have dig på rejse med os! Tak for dine mange gode fotos og altid brugbare feedback :-) Vi takker for tilliden og glæder os til din næste rejse.

Take a closer look