See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wederom goed geslaagd bij Siga Mode. De kleding was zoals gewend netjes ingepakt en voorzien van een persoonlijk kaartje. Mijn bestelling werd bovendien snel verstuurd. Toen ik berichtte dat twee kled... See more

Rated 5 out of 5 stars

Koop leuke en trendy fashion items en leuke lifestyle hebbedingetjes bij Siga! Met goede service en hele lieve dames die je vakkundig adviseren. En alles wordt na aankoop mooi ingepakt, zowel in de w... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik had gemaild over een andere maat en werd gelijk gebeld en… dezelfde dag nog verzonden en de volgende dag ontvangen. Super goede service en vriendelijke mevrouw

Rated 5 out of 5 stars

Lieve mensen, Al snel nadat we onze bestelling geplaatst hadden, werd ons pakje geleverd. Met zorg ingepakt en een fijn persoonlijk kaartje erbij. Wij zijn fan en houden jullie website in de gaten.... See more

Company details

1. Women's Clothing Store
  2. Clothing Store
  3. Decoration and Interior Design Store
  4. Fashion Accessories Store

Written by the company

Siga is een begrip in de regio en wordt ook ver daarbuiten vaak bezocht door modebewuste dames. De kwaliteit en professionaliteit van het team van Siga staan garant voor tevreden bezoekers, zowel online als in de winkel.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Was heel blij met het gevonden artikel

Was heel blij met het gevonden artikel. Kon het nergens anders meer bestellen. Levertijd lekker snel.

1 October 2020

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Goed verpakt en een feest als je de verpakking opent🎉

22 September 2020

Super

Ik heb een blouse besteld bij hun
En heel netjes verpakt aangestuurd gekregen
Met een persoonlijke kaartje erbij

19 September 2020

Rated 5 out of 5 stars

Een dikke pluim voor jullie!

Ik ben zeer tevreden over de bestellingen die ik al geplaatst heb bij Siga Mode. Altijd heel mooi, netjes en tof verpakt, met een persoonlijk lief briefje erbij. Ik kan jullie alleen maar aanraden. Dikke pluim voor het ganse team! Ik blijf jullie volgen. Tot in de toekomst! Lieve groetjes, Sofie

17 September 2020

Reply from Siga Mode

Dankjewel voor je lieve review! Altijd een feestje om er een leuk cadeautje voor je van te maken ♥︎♥︎♥︎♥︎

Aanrader

Mooie collectie, goede service, snelle reactie op email en Insta ,zeker een aanrader

30 August 2020

Reply from Siga Mode

Bedankt voor je lieve review ♥︎♥︎♥︎♥︎

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Handig bezorgd als brievenbuspakketje zodat ik er niet voor thuis hoefde te blijven.

28 August 2020

Bedankt Karin voor je review! ♥︎♥︎

Snel geleverd

Snel geleverd, mooi verpakt. Echt een cadeautje Ik ga zeker vaker bestellen bij Siga.

25 August 2020

Reply from Siga Mode

Wat een lieve review Natascha! We pakken ook je volgende bestelling weer met ontzettend veel liefde in! ♥︎♥︎

Top. Shop zeker weer

Snelle levering goede klanten service.
Je wordt goed op de hoogte gehouden over je pakket

23 August 2020

Reply from Siga Mode

Wat fijn om te horen Steve!

Perfecte levering

Woensdag besteld en donderdag gelijk in huis! Het pakket was heel netjes ingepakt met een leuk kaartje erbij. Ik ben super blij met mijn aankoop en ga hier zeker nog een keer bestellen.

19 August 2020

Reply from Siga Mode

Wat een lieve review! We vonden het erg leuk om je bestelling in te pakken ♥︎

Super

Super, dank jullie

25 July 2020

Reply from Siga Mode

Graag gedaan! Veel plezier ervan!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look