HELT UTROLIG GOD KVALITET!! HAR HAFT MIN BOLD I CA 20 ÅR NU! Nogle gange minder jeg mig lige selv om, at kigge rundt i huset og se på ting som bare har holdt usædvanlig længe og så skriv... See more
See what reviewers are saying
Lars var så venlig at gøre mig opmærksom på at den håndpumpe jeg havde bestilt, ikke kunne pumpe min siddebold op. Tak for det. Man kunne måske ønske sig at det fremgik tydeligere af hjemmesiden at d... See more
Jeg var træt af at købe en ny siddebold hvert halve år, når min fitness bold punkterede, så jeg investerede i en siddebold med betræk fra siddebold.dk. Bolden og betrækket er begge SUPER kvalitet. Kan... See more
Jeg bestilte deres siddebold på 55 cm. med betrækket Lysegrå. Der gik kun et par enkelte hverdage, så havde jeg modtaget begge dele i en samlet pakke. Betrækket var desværre en smule mørke... See more
- Office Furniture Store
- Children's Furniture Store
- Fitness Equipment Store
- Furniture Store
- Massage Supply Store
- Physiotherapy Equipment Supplier
Written by the company
Familiedrevet virksomhed som siden 2001 har solgt siddebolde produceret i Italien uden skadelig kemi. Siden er betrækkene til boldene i lækkert stof kommet til - de produceres på lokal systue i Danmark. Til børn og barnlige sjæle er der sjove og søde dyrebetræk. Boldene bruges både på kontor, i skole og hjemme af børn og voksne. Børn træner motorik og muskler mens de sidder/leger på bolden. Voksne forebygger rygproblemer, får træning foræret mens man sidder alligevel og bolden kan være med til at forebygge og fjerne ryg/nakke smerter. Udover siddebolde har vi træningsbolde, siddepuder, pilatesbolde og massageruller.
HP Christensensvej 1, 3000, Helsingør, Denmark
- team@siddebold.dk
- siddebold.dk
Godt produkt (små pilatesbolde) som…
Godt produkt (små pilatesbolde) som svarer til mine forventninger - og hurtig afsendelse :-)
Bolden afgiver en stærk plastlugt
Bolden afgiver en stærk plastlugt. Har vasket den og prøvet af lufte den udendørs i flere dage. Stadig samme stærke plasticlugt. Tænker ikke det er særlig sundt at have den stående i sit hjem. Fortryder mit køb.

Reply from siddebold.dk
Varen som beskrevet
Varen som beskrevet, den giver et boost til kroppens naturlige ryg stillingen.
Hurtig levering.
Hurtig levering og god kvalitet
Jeg bestilte deres siddebold på 55 cm. med betrækket Lysegrå.
Betrækket var desværre en smule mørkere i forhold til på billedet på Deres hjemmeside, hvilket jeg ikke kan kritisere, da det kan handle om lyset osv. men ganske enkelt et meget smukt betræk.
Jeg skrev en mail til forhandleren (Lars), da jeg ikke havde fået en prop med til bolden og betrækket desværre ikke længere passede til indretningen pga. farven var en smule mørkere, hvilket jo i sidste ende kommer an på en smags sag.
Jeg blev ringet op med det samme dagen efter og jeg blev tilbudt, at få syet et nyt/andet betræk i en anden farve, hvis jeg ønskede det, som de vil sende med en prop. Jeg skulle selvfølgelig returnere det andet betræk efterfølgende.
Det er sjældent man oplever sådan en hurtig respons og så lige op til december! Jeg kan klart anbefale siddebold.dk og glæder mig til at få bolden i brug.
Seriøst foretagende, alt ok
Hurtig levering, god service før købet, kan 100% anbefales
Ingen respons fra butik/ejer.
Min arbejdsgiver bestilte en siddebold til mig sidst i november, og den ankom forholdsvist hurtigt, og i fin stand.
Dog var der lidt uoverensstemmelser ift. størrelse (en Ø 75cm bold er bestemt ikke stor nok til mine 195 cm), så jeg forsøgte gentagne gange at ringe til firmaet - men ingen tog telefonen.
Dernæst kontaktede jeg dem via hjemmesiden, med en lang og udførlig beskrivelse. Dét var midt i December, og jeg har på nuværende tidspunkt (16. Januar) stadig ingen respons fået.
Summa summarum:
Hvis du ved præcist hvad du skal have, og tør satse på at du ikke skal i kontakt med dem efterfølgende, kan du nok roligt bestille hérfra. Ellers ville jeg nok finde en anden leverandør.

Reply from siddebold.dk