Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Stor ros efter veludført arbejde

Super tilfreds. Rigtig flot stykke arbejde som SH-varmeteknik har udført. Hele forløbet var professionelt og resultatet er meget tilfredstillende. Jeg kan kun anbefale dette firma til andre☑️

8 February 2024

Håndvask og armatur -

Jeg fik udskiftet håndvask og armatur - flot, flot arbejde på en lidt udfordrende 50-årig rørføring. Venlig og meget behagelig håndværker - kan absolut anbefales.

15 January 2024

Venlig og veludført arbejde

Vi fik monteret to nye radiatorer og skiftet en gammel. Sherwin var både kompetent og venlig, og han gav en fair pris. Han var optaget af at finde løsninger, som vi var glade for, og han blev til opgaven var 100% afsluttet og ryddet op.

9 January 2024

Super fin service

Super fin service. Tålmodighed og interesse i, at vi som kunde faktisk fik det, som vi gerne ville have det. Proces med at udskifte radiatorer i en hel etage, så det betød meget for os, at alt blev gjort til tiden og fulgt op. Fem stjerner og tilfredse kunder her.

15 October 2023

Varmeste anbefalinger

Jeg har brugt SHvarmeteknik et par gange til bl.a. nyt armatur i brusekabinen, brusevæg, trukket rør til 1. Salen og opsat radiatorer på 1. Salen. Hurtig kommunikation. Sherwin kom til tiden hver gang, venlig og kompetent - og jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Fair pris. Ryddede pænt op efter sig. De varmeste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 November 2023
Rated 5 out of 5 stars

Shvarmeteknik er meget kompetent.

Shvarmeteknik er meget kompetent.
Faglig meget kompetent, holder sine aftaler, kommer til tiden og fair priser. Har både hjulpet os samt min svigermor flere gange.
Sherwin får vores absolut bedste anbefalinger

2 October 2023

Kan kun anbefale

Har benyttet SH varmeteknik flere gange og har hver gang været fuldt ud tilfreds. Altid et godt og professionelt stykke arbejde og virkelig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

3 October 2023

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look