Super service à la commande et…
Super service à la commande et après-vente!
Je recommande
Sharkspeed är ledande inom Motorsport kläder & tillbehör. Hos oss hittar du allt du kan tänkas behöva när du ska ut på vägarna. Vi har byxor, jackor och ställ i både textil och skinn. Vi har även ett brett sortiment på diverse hjälmar, sko...
461 55, Trollhättan, Sweden
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super service à la commande et après-vente!
Je recommande
Bestemt ikke et sted jeg vil anbefale.
Enten bliver ordren annuleret eller så går der flere uger før varen bliver afsendt og man får absolut ingen information om noget som helst.
Hold jer langt væk fra den virksomhed.
Meget trist oplevelse. Bestilte og betalte for 4 varer, fik 2 og har efter 4 måneder ikke set eller hørt fra Shark Speed. Jeg skriver til dem hver 14 dag, men får hverken svar eller forklaring. Jeg har bedt om mine penge retur. Intet sker. Hold Jer langt væk fra Shark Speed.
Hilsen
Klavs (Ordre nr. 85980)
Jeg bestilte en hjelm. Derefter gik jeg på trustpilot og læste om butikken og tænkte at pengene var spildt. Men der gik kun een uge, så havde jeg min nye hjelm.
Jeg har intet at udsætte på Sharkspeed. Jeg handler gerne der igen. Mvh Palle Madsen
KØB ALDRIG AF Sharkspeed trækker pengene. du får aldrig varer eller penge retur. de er ikke til at komme i kontakt med. FUP firma.........
Total fup firma har trukket penge og ingen vare modtaget har mailet til dem og ringede flere gange men intet er sket hold jer LANGT VÆK!!!
Havde bestilt en ordre på en hjelm. Men da jeg så inde på trustpilot skyndte jeg mig at skive en mail til. Jeg skrev at jeg vil have pengene tilbage. De svarede ikke i 2 dage. Men så skrev de at de ville sende pengene. Og ganske rigtigt fik jeg dem. Jeg vil ikke give dem flere stjerner fordi jeg ikke vil have at deres rating bliver trukket op, nu hvor de højst sansyneligvis ikke sender pakkerne.
De fortjener ingen stjerne . Køb aldrig her det er svindel
De er hurtig til og trække betaling MEN sender ikke varerne
Varen Kom aldrig selv om de træk beløbet lige med det samme
Bestilte varen, fik ordrebekræftelse med det samme samt trukket pengene. Nu er der snart gået 3 uger og har intet hørt eller set til varerne. Tlf. nr. til kundeservice går direkte på tlf-svarer og der bliver ikke svaret på mail og Facebook. Virker meget som et Scam-website!...
Havde bestilt Kevlar jeans, utroligt dårlig kundeservice, svært at finde ud af hvordan vare skal returneres, og efter returnering af varen bliver pengene ikke returneret, pas på med at handle her!
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.