Senja Reizen Reviews 19

4.6

Company details

1. Tour Operator

Written by the company

Met Senja Reizen ontdek je de mooiste bestemmingen in het noorden. Bij Senja draait alles om een persoonlijke benadering. De reisspecialisten kennen alle uithoeken van de bestemmingen, mede omdat ze er zelf zijn geweest. Alle reizen zijn naar wens aan te passen, waardoor je een reis maakt die écht bij je past.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reis naar Fins Lapland

Reis naar Fins Lapland.
De locatie was top, de activiteiten geweldig!
We hadden veel geluk met het weer, daar kon Senja niets aan doen, maar voor de activiteiten kwam het goed uit. Het Noorderlicht hebben we meerdere malen kunnen zien.

11 February 2026

Reply from Senja Reizen

Super om te horen dat jullie zo hebben genoten van Lapland. Toch lekker als het weer én het noorderlicht meewerkt!

Reis naar Zweeds Lapland

We hebben een 8-daagse reis naar Jockfall gemaakt in de laatste week van december 2025. Via Senja hadden we een vaste contactpersoon. Voor de reis konden we met allerlei vragen bij haar terecht. We hebben een heerlijke vakantie gehad. Het was een kleinschalig verblijf in een afgelegen dorp. Alles was goed geregeld. Leuke excursies, een mooi chalet, goed eten en vriendelijke mensen. De kinderen (6 en 8 jaar) wilden niet meer naar huis. Voor herhaling vatbaar!

20 December 2025

Reply from Senja Reizen

Wat heerlijk om te lezen dat jullie zo hebben genoten van het prachtige Lapland! We hebben het met veel plezier geregeld.

Rated 5 out of 5 stars

Superfijn bedrijf om je reis mee te maken!

De communicatie is heel helder. Senja Reizen denkt heel erg mee in wat jouw wensen zijn en hoe zij die kunnen verwerken in de trip. Er wordt tijdig afgestemd en het is duidelijk wat er van je wordt verwacht. De reisinformatie is compleet en overzichtelijk, het maakte ons reis precies zoals wij hem wilden!

14 October 2025

Reply from Senja Reizen

Hi Nicole, wat fijn om te horen. Dankzij alle prachtige foto's konden we zelfs een beetje met je meereizen.

Rated 5 out of 5 stars

Dank voor de snelle aanpassingen

Mooie reis naar Groenland gemaakt via Senja Reizen. Senja, maar ook de/hun lokale reisorganisatie Greenland Travel, hebben hun extra waarde laten zien toen de vlucht terug gecancelled werd en we twee dagen langer in Groenland moesten blijven. Deze aanpassing werd perfect door zowel Senja als Greenland Travel geregeld, zodat ik zelf verder niks hoefde te regelen.

28 September 2025

Reply from Senja Reizen

Wat goed om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad. Bedankt voor het vertrouwen! Groetjes van Antoinette

Senja heeft hulpvaardige medewerkers

Mooie reis naar de verschillende Faeröer eilanden. Je krijg een goed verzorgt informatiepakket met de nodige tips.

Naar Suduraoy ga je per veerboot, voor mij één van de mooiste eilanden.

De Eilanden die je ook per zeetunnel kan bereikbaar is een bijzondere ervaring zeker als er een rotonde is.
Sinds december 2023 is Sandoy ook via een zeetunnel bereikbaar. Misschien een iets minder interessant eiland, maar zeker de moeite waard om te bekijken.

Hulpvaardige medewerkers, die inderdaad hulp bieden bij vragen of zelfs voor jou de vraag uitzetten. In mijn geval was dit vanwege een geannuleerde overtocht (die je zelf moest regelen bij de veerdienst) waarbij niks was aangegeven.
Later bleek dat er je opnieuw moest boeken.

Voor je op vakantie ga kreeg ik nog een leuke vakantiegroet en bij terugkomst vragen ze naar je ervaring.

13 September 2025

Reply from Senja Reizen

Bedankt voor de mooie review! Fijn om te lezen dat jullie een mooie reis hebben gehad. Groetjes van Team Senja Reizen

Rondreis door Zuid-Noorwegen via Senja

Wij hebben via Senja de rondreis door (indrukwekkend) Zuid-Noorwegen gemaakt. Alles was goed geregeld door Senja. Verder was het fijn dat Senja tijdens het selecteren en boeken van de reis zeer prettig per telefoon en email communiceerde met ons.
De reis was daarnaast ook nog eens onvergetelijk mooi!

8 September 2025

Reply from Senja Reizen

Wat leuk om te horen dat jullie zo'n onvergetelijke reis hebben gehad. We hebben jullie met plezier geholpen! Groetjes van Team Senja Reizen

Geweldige reis naar Zuid-Noorwegen

Geweldige reis naar Zuid-Noorwegen gemaakt en helemaal op maat samen gesteld met Senja. Er wordt heel goed geluisterd en gekeken naar de wensen/mogelijkheden van de klant. Het contact was snel en persoonlijk. Van kleurrijke kustplaatsjes tot bergen, fjorden en watervallen; van al het moois dat Zuid-Noorwegen te bieden heeft nu wat meegekregen!

12 September 2025

Reply from Senja Reizen

Wat fijn dat jullie zo'n mooie reis naar Noorwegen hebben gehad! Groetjes van Team Senja Reizen

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige reis met rolstoel door IJsland

Vanaf het eerste contact tot de puntjes op de i heeft Senja met ons mee gedacht. De communicatie is open, eerlijk en duidelijk. De vraag over rolstoel toegankelijkheid schrok ze niet af en ze dachten op nog meer vlakken met ons mee. Overal hadden we aangepaste kamers en op voorhand was bekend dat niet alle bezienswaardigheden rolstoel toegankelijk waren, maar ook waarom dit niet altijd het geval was.

Het ontvangen van al je gegevens op 1 pagina die ook offline te gebruiken is, vonden wij fantastisch. Met 1 druk op de knop wist je waar je hotel stond of waar de bezienswaardigheden waren.

Een volgende Scandinavische reis zullen wij zeker weer via Senja boeken.

18 September 2025

Reply from Senja Reizen

Dankjewel Cindy! We hebben jullie met plezier geholpen bij het samenstellen van de reis :) Groetjes van Tessa

Prachtige rondreis West-Groenland

We hadden in eerste instantie zelf gekeken om een rondreis te plannen naar West-Groenland, maar nadat we dit vergeleken met de door Senja reizen aangeboden reis hebben meteen besloten om het met deze reis organisatie te boeken. Het was redelijk kort dag, maar alles werd perfect geregeld. Het goede van de reis indeling is ook dat het opbouwd, qua hoogtepunten. In het verleden geboekt bij Askja reizen, wat nu een onderdeel is van Senja reizen en ook toen was alles perfect geregeld naar Spitsbergen.

18 August 2025

Reply from Senja Reizen

Wat leuk dat jullie zo enthousiast zijn over Groenland, we hebben het met heel veel plezier geregeld. Groetjes van Antoinette

Rated 5 out of 5 stars

We hebben een supermooie reis gemaakt…

We hebben een supermooie reis gemaakt met het gezin via Senja Reizen. Alles was goed geregeld: mooie accommodaties, leuke activiteiten en een prachtige boottocht langs de Hurtigruten. Waar nodig ook tijd voor eigen invulling zoals hikes. De natuur was adembenemend en de hele reis verliep soepel. Echt een aanrader!

12 August 2025

Reply from Senja Reizen

Noorwegen is ook prachtig! We zijn blij dat we jullie konden helpen bij het organiseren van deze reis met het gezin. Groetjes van Tessa

Rated 5 out of 5 stars

Mooie reis en goede support vanuit…

Mooie reis en goede support vanuit Senja. Bij vragen reageren ze snel.

21 August 2025

Reply from Senja Reizen

Heel fijn om te horen dat je een mooie reis hebt gehad. En natuurlijk dat wij je daarbij konden helpen. ;-)

Het team van Senja

Rated 4 out of 5 stars

Erg mooie hikes gemaakt op de Faeroër.

We hebben een erg mooie reis op de Faeroër eilanden gemaakt met hulp van Senja Reizen. De vluchten, autohuur en de verschillende accomodaties waren perfect geregeld, waardoor wij tijd hadden om ons te concentreren op de lange en mooie hikes die we wilden maken. Hiervoor was namelijk af en toe wel wat organisatie nodig, omdat de hike routes op de Faeroër meestal enkelzijdig zijn en we niet van op en neer lopen houden.

19 August 2025

Reply from Senja Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad naar de Faeröer eilanden en natuurlijk dat wij jullie daarbij mochten helpen. Groetjes van Nicolien

Geweldig geregelde reis naar Noorwegen

Wat een geweldige reis hebben we gehad in Zuid-Noorwegen en dit alles te danken aan Senja reizen.
We wilden een reis naar Noorwegen maken, maar wisten eigenlijk niet zo goed waar te beginnen. En heel veel tijd hadden we niet meer om iets te boeken, aangezien het maar enkele weken zou duren voordat de vakantie daar was.
Daarom contact opgenomen met Senja reizen en zij gaven aan om een omschrijving te geven wat we wilden gaan ervaren tijdens de vakantie.
En binnen enkele dagen, kregen we een geweldig voorstel, waar wij normaal een maand mee bezig zijn om te organiseren !!
En na het voorstel, wilden we nog een kleine wijziging doorvoeren. Dit was geen enkel probleem en de volgende dag alweer geregeld.
Ik zou zeggen, vooral voor de mensen die naar het betreffende vakantieland nog nooit eerder geweest zijn, maak gebruik van deze organisatie! Scheelt een hele hoop stress en je krijgt een geweldig voorstel van wat jij wilt bezichtigen en doen !!
Senja reizen, bedankt !!!

6 July 2025

Reply from Senja Reizen

Fijn dat we jullie konden helpen bij het regelen van jullie mooie reis naar het prachtige Noorwegen. Dit is waar we het allemaal voor doen! Groetjes van Nicolien

Rated 5 out of 5 stars

Geweldige reis naar de Faroër eilanden

Wij hebben een prachtige reis naar de Faroër eilanden gemaakt. Perfect georganiseerd door Senja Reizen, de communicatie verliep heel goed, vlot en denken mee over onze wensen. De autohuur en de vlucht waren goed geregeld en het boothuis waar we logeerde was geweldig. Iedereen die van natuur, rust, vogels en magische landschappen houdt, raden wij de Faroër eilanden zeker aan en ook Senja reizen. Nogmaals dank voor de goede service.

10 June 2025

Reply from Senja Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis hebben gehad op de Faeröer eilanden. Heel veel plezier met nagenieten. Groetjes Nicolien

Rated 5 out of 5 stars

Faroer eilanden, zeker de moeite waard

Wij hebben een heerlijke korte vakantie gehad naar de Faroer eilanden. Alles was uitstekend verzorgd: van de autohuur tot de comfortabele hotels. De reis verliep vlekkeloos en we hebben alle eilanden kunnen bezoeken. We genoten van adembenemende wandelingen, indrukwekkende boottochten en de overweldigend mooie natuur. Ook het zuidelijke eiland is absoluut de moeite waard. Een unieke bestemming die we iedereen aanraden – met dank aan de perfecte organisatie van Senja Reizen!

28 May 2025

Reply from Senja Reizen

Wat fijn om te horen dat jullie zo'n mooie reis achter de rug hebben. We hebben het met veel plezier voor jullie samengesteld.

Perfect georganiseerde reis

Perfect georganiseerde reis, passend bij onze wensen. ( Vooral landschappen, vogels) mooie accommodaties op soms spectaculaire plekken. Een niet te voorzien probleem met een accommodatie werd zeer snel opgelost. Onvergetelijke reis dankzij goede samenwerking met Antoinette van Senja Reizen

28 June 2025

Reply from Senja Reizen

Leuk om te lezen dat jullie zo genoten hebben en ook fan van IJsland zijn geworden. Groetjes van Antoinette

Duidelijke en heldere communicatie

Onze reis met Senja Reizen moet nog beginnen, maar tot nu toe zijn we al ontzettend tevreden over het traject vooraf. De communicatie verloopt snel, helder en vriendelijk .Er wordt goed meegedacht en alles wordt overzichtelijk gepresenteerd, wat veel vertrouwen geeft.

We kijken met veel enthousiasme uit naar de reis en hebben er alle vertrouwen in dat het net zo goed geregeld is als de voorbereidingen tot nu toe!

7 May 2025

Reply from Senja Reizen

Dankjewel, Marina! Geniet van je reis naar het prachtige IJsland. We zijn heel benieuwd naar je verhalen bij thuiskomst.

Veel kennis en ervaring.

Je merkt dat er veel kennis is over de gebieden die aangeboden worden. Er is goed geluisterd naar onze wensen, zodat de juiste reis en accomodatie wordt aangeboden.

19 February 2025

Reply from Senja Reizen

Bedankt voor deze mooie feedback. Heel veel plezier in het prachtige Noorwegen!

Rated 5 out of 5 stars

Wat een snel en goed reisvoorstel

Wat een snel en goed reisvoorstel. Nog veel belangrijker, een heel fijn contact. Ze weten precies waar ze het over hebbnen, en luisteren goed naar de wensen van de klant. Nu even snel een kort tripje geboekt, maar ik kom hier zeker terug voor meer.

27 March 2025

Reply from Senja Reizen

Wat fijn om te horen! Wij vonden het ook leuk om de reis voor je te regelen. Veel plezier bij de wedstrijd!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look