Sejlerdating Reviews 43

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det tog mig 5 min og gå samtlige profiler igennem. Størstedelen af profilerne har ikke været benyttet i 6-24 mdr. Det kunne sejlerdating jo forhindre med et klick, men man beholder profilerne såle... See more

Rated 1 out of 5 stars

Til en start blev jeg glad for at opdage dette medie. Henvendte mig om en funktion vedr. begrænset mulighed for anslag i tekst.. og fik et svar som i indledningen var anerkendende men i efterfø... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tog med på sejltur lidt spontan og med et vidst forbehold for ‘dating’ delen af det. Det viste sig dog at være super hyggeligt og afslappet. Både Lisbeth fra sejlerdating.dk og kaptajnen kreered... See more

Rated 1 out of 5 stars

Totalt spil af penge… Virker som om der er masser af fake profiler med ens tekst, ingen kommunikation overhovedet…..

Company details

1. Dating Service

Written by the company

Har du masser af vind i sejlene når du er på vandet, men knap så meget når det kommer til at finde den rigtige partner? Sejlerdating er for alle os som elsker at være på vandet. Om du sejler sejlbåd, motorbåd, kajak, er windsurfer eller noget helt femte, så er du velkommen her.

2.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig og nem ubesværet kommunikation.

Jeg arbejdede sammen med sejlerdating.dk omkring et sejlarrangement.
Kommunikationen, udførelse og det sociale efterfølgende var supergodt, der var virkelige søde mennesker involveret og jeg ser frem til meget mere.

27 May 2022
Unprompted review
Sejlerdating logo

Reply from Sejlerdating

Tak for din anmeldelse Phillip.
Fornøjelsen er gensidig og jeg håber også vi i fremtiden kan lave flere events sammen.
Hilsen Lisbeth
Sejlerdating.dk

Rated 1 out of 5 stars

Få brugere.. Begrænset mulighed for tekst.

Til en start blev jeg glad for at opdage dette medie.
Henvendte mig om en funktion vedr. begrænset mulighed for anslag i tekst.. og fik et svar som i indledningen var anerkendende men i efterfølgende linjer ikke-anerkendende.
Et svar som ikke var et svar.

Kort sagt:
Der er kun få brugere.. og efter mit indtryk bliver der ikke lyttet til kritik, så Nej Tak!

Nåede heldigvis ikke at bruge penge på denne side.

24 January 2022
Unprompted review
Sejlerdating logo

Reply from Sejlerdating

Hej Sune, tak for din anmeldelse.
Vi bestræber os på at svare alle henvendelser tilfredsstillende og er kede af at du har oplevet at få et svar du ikke kunne bruge

Mht. antallet af brugere er der kommet mange flere brugere til. Sejlerdating.dk er lige fyldt 1 år og har allerede langt over 1000 brugere og tallet er støt stigende dagligt. Om der er nogle af disse brugere som passer på dine søgekriterier, kan vi selvfølgelig ikke love dig. Men vi håber selvfølgelig at du har lyst til at prøve lykken igen. Det er altid gratis at oprette en profil og se de andre profiler. Der er kun ganske få funktioner som kræver medlemsskab.

Sejlerhilsner
Lisbeth