Scootsters Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Mobility Equipment Supplier

Written by the company

Scootsters is gespecialiseerd in scootmobielen en mobiliteitsoplossingen voor mensen die comfortabel, veilig en zelfstandig mobiel willen blijven. Wij bieden een breed assortiment 3-wiel, 4-wiel en overdekte scootmobielen, van compacte modellen voor dagelijks gebruik tot krachtige en comfortabele scootmobielen voor langere afstanden. Bij Scootsters staat persoonlijk advies centraal. Een scootmobiel moet passen bij de persoon die ermee rijdt. Daarom kijken we niet alleen naar snelheid en actieradius, maar ook naar comfort, stabiliteit, gebruiksgemak, woonomgeving en persoonlijke wensen. Klanten kunnen bij ons terecht voor advies, een proefrit en begeleiding bij het kiezen van de juiste scootmobiel. Wij leveren scootmobielen door heel Nederland en bieden daarnaast persoonlijke service en proefritten via ons groeiende netwerk van locaties en servicemogelijkheden. Ook na aankoop blijven we bereikbaar voor onderhoud, reparatie, onderdelen en ondersteuning. Scootsters helpt klanten bovendien met informatie over mogelijkheden rondom Wmo en PGB. We vinden het belangrijk dat klanten vooraf duidelijke informatie krijgen over modellen, uitvoeringen, accessoires, prijzen en service, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Ons assortiment bestaat uit verschillende typen elektrische scootmobielen, waaronder snelle scootmobielen, comfortabele vierwielers, wendbare driewielers, tweepersoonsmodellen en overdekte modellen. Ook accessoires en aanvullende comfort- en veiligheidsopties kunnen worden afgestemd op het gebruik van de klant. Onze missie is eenvoudig: mensen helpen om zo lang mogelijk zelfstandig, comfortabel en met vertrouwen mobiel te blijven.

Contact info

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met mijn Dike mini auto

Ik ben ontzettend blij met mijn Dike mini auto. Hij rijdt heerlijk en ik merk dat ik hem veel vaker gebruik dan ik vooraf had gedacht. Vooral de airco is echt een uitkomst, zeker met het warme weer. Het maakt het rijden een stuk comfortabeler.

Bij de aankoop kreeg ik het advies om te kiezen voor de uitbreiding van de actieradius naar ongeveer 130 kilometer. Achteraf ben ik daar ontzettend blij mee. Ik kan nu zonder zorgen wat langere afstanden rijden en hoef niet steeds na te denken of ik het wel ga redden met de accu. Dat geeft mij veel meer vrijheid.

Ook over de uitleg en het advies van Scootsters ben ik erg tevreden. Er werd goed naar mijn wensen geluisterd en ik kreeg de tijd om alles rustig te bekijken en te bespreken.

Ik heb inmiddels al heel wat leuke ritten gemaakt en geniet iedere keer weer van mijn Dike. Voor mij echt een hele goede aankoop!

11 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Zeer prettig en goed bedrijf

Ik heb telefonish bij Scootsters in Amstedam een scootmobiel gehuurd omdat ik geen auto kon rijden i.v.m. een nieuwe knie. Ik werd vriendelijk te woord gestaan en al snel waren we het eens over de te leveren scootmobiel.
Ze hadden gelijkertijd mij ook foto's gestuurd van deze scootmobiel voor ik akkoord ging. De levering was op zeer korte tijd en de uitleg hierbij was goed en duidelijk.
Na de uitleg heb ik het huurcontract ondertekend.
De scootmobiel was in zeer goede staat en de vering was perfect voor mijn nieuwe knie, gecontroleerd door mijn fysiotherapeut.
Voor het ophalen na de huurperiode was al snel een afspraak gemaakt en de volgende dag werd de scootmobiel weer opgehaald en heb ik de borg weer terug gekregen.
Ik kan u aanraden voor het kopen of huren van een scootmobiel contact met Scootsters op te nemen.

3 August 2026
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben erg blij met mijn Trice

Ik ben erg blij met mijn Trice die ik bij Scootsters heb gekocht. Het contact was prettig en ik ben tevreden over hoe alles is verlopen. Bedankt voor de goede service. Zeker een aanrader!

3 August 2026
Scootsters logo

Reply from Scootsters

Beste John,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Fijn om te horen dat u zo blij bent met uw Trice en dat u het contact en onze service als prettig heeft ervaren.

Wij wensen u heel veel plezier en vooral veel veilige kilometers met uw Trice!

Team Scootsters

The Trustpilot Experience