Zeer asociaal bedrijf. Na sollicitatie niets meer gehoord, geen enkele communicatie. Schandalig respectloos. Verwacht dat ze dit zullen ontkennen, maar geloof me: blijf hier weg.
Company replied
Company replied
Vanaf het moment van solliciteren had ik direct goed contact met Sales Professionals. Ik kreeg persoonlijke begeleiding en kan altijd bij Sales Professionals terecht met mijn vragen. Het werk is ook i... See more
Telemarketing opdrachten voor ZZP'ers. Telemarketing vacatures voor callcenter agents, telefonisch verkopers, sales professionals en telemarketeers bij hét allerbeste callcenter van Nederland.
Heilige Geestweg 18, 2201 JS, Noordwijk, Netherlands

Reply from Sales Professionals
Erg veel misverstanden. Meerdere keren gevraagd of ze contact met mij op wouden nemen, niks gehoord…

Reply from Sales Professionals
Had me aangemeld en was gebeld dn we hadden een Vervolgafspraak gepland voor de vrijdag maar ben niet meer gebeld of bevestiging gehad

Reply from Sales Professionals
Ik wil graag mijn oprechte waardering uiten voor de sales professionals die verantwoordelijk waren voor mijn sollicitatieprocedure. Het was een verademing om een sollicitatieproces te doorlopen dat niet alleen prettig was, maar ook duidelijk en transparant. Het team heeft uitstekend werk geleverd door ervoor te zorgen dat alle aspecten van de functie helder waren en dat ik al mijn vragen kon stellen. Hieronder deel ik graag mijn positieve ervaring.
Het bedrijf neemt de tijd om je correct en goed te woord te staan. Heel fijn om er mee samen te werken!
Super vriendelijke man Maurits en het belangrijkst, lekker direct en legt alles goed uit!
Maurits heeft mij buitengemeen goed geholpen. En al ins en outs duidelijk gemaakt.
Via sales professionals ingeschreven voor ZZP opdrachten. Lekker vanuit huis werken met een duidelijk platform.
Zeer fijn gesprek met Maurits. Goede informatievoorziening en duidelijkheid over wanneer ik contact kan verwachten.
Professionals maken professionals hele goede feedback en trainingen worden er meegeven. De plek om je skills te upgraden.
Goed opgevangen en doorverwezen, zeer betrouwbaar en toegewijd.
Mijn eerste ervaringen met deze organisatie zijn zeer positief. Een open en eerlijk verhaal.
Sales Professionals; nou, dat zijn het zeker!
Ik ben op een zeer prettige wijze benadert met een duidelijke omschrijving van de werkwijze, de mogelijkheden en kansen. Heldere communicatie en begeleiding indien nodig. Je kunt je eigen agenda indelen, eigen kansen creëren en benutten en het 'ons' gevoel krijgen.
Ik heb een heel prettige ervaring met Sales Professionals!
Eén dag nadat ik mij had aangemeld op de site van Sales Professionals werd ik al direct benaderd door ze. Het was een aangenaam gesprek waarbij ze ook echt de tijd voor je nemen. Alle onduidelijkheden die ik had werden aandachtig behandeld en daarnaast werd er samen gekeken naar de best mogelijke optie voor mij. Er wordt echt tijd & effort in je gestoken, dank!
Nadat ik opzoek was naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij salesprofessionals terecht. Ik werd super snel gebeld door Maurits. Hij heeft mij zo goed geholpen en zag direct mijn kwaliteiten in. Dit verdient een comment! Echte aanrader!
Bedrijf heeft snel contact met mij opgenomen en doen wat ze beloven. Duidelijke afspraken en een no nonsense mentaliteit.
Dit had ik 10 jaar eerder moeten doen. Snel contact, duidelijke afspraken, no nonsense.
Goede ontvangst, goed leertraject, correcte ondersteuning. Prettig community gevoel en oneindig veel vrijheid en kansen!
Learn more about other kinds of reviews.