Company details
Written by the company
RondOm Vandaag is een huis-aan-huiskrant welke al talloze jaren twee-of driewekelijks verschijnt in een groot gedeelte van Friesland. In de edities Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek en de Stellingwerven. Via onze webshop denken wij u van dienst te kunnen zijn met het aanbieden van lokale of regionale producten.
Contact info
Morra 2 - 40, 9204KH, Drachten, Netherlands
- 0512-726900
- webshop@rondomvandaag.nl
- rvshop.nl
precies wat ik van mijn bestelling…
precies wat ik van mijn bestelling verwacht had op tijd en correcht af gehandeld
Alles is eenvoudig binnen twee dagen…
Alles is eenvoudig binnen twee dagen uitgevoerd dus een pluim
we zijn in Drachten geweest voor het…
we zijn in Drachten geweest voor het boek "Foppe de Haan".
ze hebben me keurig geholpen!!!
Vlotte service
Vriendelijk en correcte behandeling.
Goede nazorg
Binnen een paar dagen had ik een pakketje in huis. Helaas ontbrak 1 van de bestelde boekjes. Na de vraag of er iets mis was gegaan werd er meteen gereageerd dat het ontbrekende boekje zou worden nagezonden, Die had ik ook binnen de kortste keren weer binnen. Leuke boekjes tegen een schappelijke prijs.

Reply from RondOm Vandaag webshop
Volgens mij is dit wel de 2e keer dat…
Volgens mij is dit wel de 2e keer dat jullie mijn mening vragen. Maar goed, de levering van het door mij bestelde boek ging prima. Daarvoor mijn complimenten.

Leuke boekaanbieding!
Mooi initiatief, leuke aanbieding met een leuk boek tegen een zeer aantrekkelijke prijs!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.