Slechte communicatie en klantvriendelijkheid
“Slechte communicatie en nul klantgerichtheid”
Wat een enorme tegenvaller bij RunX Tilburg. Ik had netjes een afspraak gemaakt om 17:30, maar werd pas na 18:00 geholpen. De winkel was al dicht, dus ik voelde me al bezwaard dat ik überhaupt nog geholpen werd.
Na veel passen kwam ik uit op een schoen die fijn zat, maar alleen in roze beschikbaar was. Toen ik vroeg of er een andere kleur was, werd stellig gezegd: nee, die bestaat niet. Dus maar met frisse tegenzin afgerekend. Pas ná het betalen kreeg ik doodleuk te horen dat je alleen kunt ruilen voor een tegoedbon. Heel handig als je twijfelt… not.
Thuis direct even gekeken: natuurlijk is die schoen er gewoon in andere kleuren. De volgende dag teruggegaan om dit aan te kaarten. In plaats van enige vorm van begrip of meedenken, kreeg ik een bot “onze leverancier heeft geen andere kleuren, dus die bestaan ook niet.” Echt? In 2025, waar iedereen binnen tien seconden online kan checken dat dat simpelweg niet waar is? Het enige dat werd aangeboden was een tegoedbon voor een winkel waar ik nooit meer een stap ga zetten.
Wat een ontzettend klantonvriendelijke ervaring. Voor mij nooit meer RunX Tilburg.