God hotel og gode guider og super mad…
God hotel og gode guider og super mad på udflugterne

Reply from Risskov Rejser
"Din rejse - Vores passion" er meget mere end blot et slogan. Vores rejseledere og rejsekonsulenter er alle velberejste - tilsammen har vi stort set været overalt på jorden, og rejser er en livsstil for os. Vi fortæller gerne detaljeret om dit næste rejsemål og rådgiver om de oplevelser, du ikke må gå glip af, når du tager ud på din drømmerejse. I Risskov Rejser har vi 30 års erfaring med rejser til hele verden, og hos os får du trygheden i en professionel samarbejdspartner, som kender en stor del af verden. Vi sammensætter rejsen, så den passer til netop dine ønsker eller finder den rundrejse, som indfrier dine drømme. Vi arbejder passioneret med vores mange rejsemål, og sætter en ære i at håndplukke hoteller og seværdigheder, der sikrer dig de bedste oplevelser. Vi kender verden, og personlig rådgivning og god service er vores varemærke. Vi vil meget gerne tale med dig - ring til os på tlf 70 22 66 00 og lad os sammen skabe din næste drømmerejse.
Østergade 10A, 8900, Randers, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
God hotel og gode guider og super mad på udflugterne

Reply from Risskov Rejser
Royal Scotland, great experience, amazing landscape , higlited by Tatoo show.

Reply from Risskov Rejser
Fantastisk guide og ingen problemer under rejsen , det er en god ferie .
En fantastisk tur med en fantastisk rejseleder.
Man får altid value for money hos Risskov