Riool Ridder

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Waardeloos. Komen afspraken niet na. Zouden langs komen tussen 17-19u. Niemand gezien. Telefoon wordt niet beantwoord. Ik zoek verder

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben echt zeer tevreden over de monteur die bij mij is geweest, meerdere monteurs van andere bedrijven hebben het probleem niet kunnen oplossen en deze monteur wel. Wij hebben zo lang met een versto... See more

Rated 1 out of 5 stars

Oplichters. Werken zogenaamd met vakmannen. Komt een half uurtje ontstoppen en rekenen €800,-. Je wordt verplicht direct te betalen. Bij een normale vakman kost dit tussen de €100 en €200 incl voo... See more

Rated 1 out of 5 stars

Inderdaad oplichters! Riool Ridder gebeld i.v.m. verstopte regenwaterafvoer naar het riool. Kon helaas het probleem niet verhelpen, maar voor een kleine 40 minuten aanwezig zijn was ik € 415 kw... See more

Zeer slechte service!

Rioolverstopping is verholpen (kostte wel € 2500 ivm zondag), echter toilet is niet goed terug geplaatst waardoor bij het doorspoelen het water onder de toilet eruit komt. Ik ben nu 2 weken bezig om dit te regelen. Er is me nu 6 keer gezegd dat ik de volgende dag zeker teruggebeld zou worden, maar gebeurd gewoon niet. Word hier echt radeloos van. Wat een slechte service!

2 June 2021

Inderdaad oplichters!

Inderdaad oplichters!

Riool Ridder gebeld i.v.m. verstopte regenwaterafvoer naar het riool. Kon helaas het probleem niet verhelpen, maar voor een kleine 40 minuten aanwezig zijn was ik € 415 kwijt. Op de factuur stond als uitvoerend bedrijf DAB Solutions vermeld.
Normaal zoekt mijn vrouw altijd recensies van bedrijven voordat we wat laten uitvoeren, maar vanwege de omstandigheden is dit er bij ingeschoten.
Goede leer voor de volgende keer.

Inderdaad oplichters..

Inderdaad oplichters... 1 uur binnen 650 euro armer,
Mijn normale loodgieter opgebeld, die kon vanwege omstandigheden niet, klus had bij hem zo’n 120 euro gekost.....
Hopelijk leest de volgende a.s. klant wél goed de recensies !!

Zeer slechte ervaring met Riool Ridder

Zeer slechte ervaring met Riool Ridder.
(Ben kennelijk niet de enigste, jammer dat ik niet van te voren de recensies had bekeken)

Tijdens hat maken van een afspraak vertelde de telefonist dat de voorrijkosten 35 euro zouden zijn en dat hij niet kon zeggen wat de verdere onkosten zouden zijn, dat deze ter plaatse zouden worden doorgegeven.
(Normaal is het bekend wat de onkosten zijn voor het 1e half uur)

En toen kwam de monteur (iets later dan de uiterlijke toegezegde aankomsttijd) met de onkosten voor het verwijderen van het toilet en het schoonmaken van het eerste gedeelte van de leiding.
Ik viel bijna achterover van de prijs, bijna 300 euro. Ik vind het een absurde hoge prijs, dit heb ik naderhand ook doorgegeven aan de telefoniste.
Ik heb de monteur weggestuurd zonder iets te laten uitvoeren. (was wel het geld kwijt (40 euro) voor de voorrijkosten).
En ben op zoek gegaan naar een andere ontstoppingsdienst. Daar was de prijs voor het 1e half uur 40% van wat de prijs bij Riool-Ridder zou zijn. (dit is inclusief voorrijkosten, inclusief een half uur werk en inclusief BTW).

MIJN ADVIES IS GA NIET IN ZEE met "Riool Ridder"

Rated 1 out of 5 stars

Ik bevestig de vorige recensie

Ik bevestig de vorige recensie! Oplichters eerste klas! 46 minuten langs geweest en bijna 800 euro lichter! En probleem nog niet opgelost! Verschuilen zich achter regeltjes in het contract en zijn zeker niet bereid om tot een oplossing te komen. Dat mag je zelf regelen met de monteur die zij hebben ingeschakeld....daar kunnen zij niet tussen gaan zitten terwijl ik toch echt hun als bedrijf heb gebeld om het op te lossen. Waardeloos!!!!! Staan inmiddeld meer dan 100 1 ster recensies over dit bedrijf online. Voor mij te laat maar voor een ander mss nog net op tijd!

19 May 2021

Oplichters

Oplichters, wc liep slecht door en ging beetje bij beetje steeds langzamer. Gebeld en wit busje voor de deur, alles was snel opgelost op een zondag. 500 euro verder. Volgende dag werd het probleem alleen maar weer erger!

26 April 2021

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look