rie6000.dk Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Overskuelig hjemmeside og nemt at bestille samt gennemføre køb. Opfølgende mail på hele forløbet og ret så hurtig levering. Og så er indpakningen rigtig fin! Omhyggelig indpakket med bølgepap om... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid venlig og hurtig respons på bestillinger. Jeg har et par gange fået en gave med, sidst ved oprettelse af et medlemsskab, tidligere har jeg modtaget en nærmer sig dato vare med min bestill... See more

Rated 5 out of 5 stars

Super god service. Havde annulleret min ordre. Desværre skete der en fejl, så ordren alligevel blev afsendt. Jeg gjorde opmærksom på fejlen og fik lynhurtigt mine penge retur. Derudover fik jeg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Altid god service, hurtig ekspedition og Rie svarer altid hurtigt når man har spørgsmål. Jeg køber collagen og det opløser sig så fint og hurtigt og smager fuldstændig neutralt. Slet ikke som meget an... See more

Company details

1. Health Food Store

Written by the company

🌱Lækker shop med produkter af høj kvalitet heriblandt collagen 2000 Da, MCT C8 uden palmeolie samt Akacie fibre fra min egen serie CorpoNordic. 🌱Produkter fra Sukrin, PharmaNord samt CorpoNordic.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

22 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Der er altid super god service🤩 jeg…

Der er altid super god service🤩 jeg har til tider bestilt en vare og en time efter har den klar stået til afhentning.

1 March 2023

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse. Jeg pakker altid afhentningsordrer lige så snart jeg ser dem, så dejligt at høre, at løsningen fungerer godt😀

Rated 2 out of 5 stars

Køber dyr Chai latte the.

Køber dyr Chai latte the.
Lige ret efter bliver denne the sat ned i pris. Lidt øv oplevelse.

25 February 2023

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for din anmeldelse. Det er altid ærgerligt at gå glip af et godt tilbud.

Husk, at man altid kan kontakte mig på mail@rie6000.dk, på Instagram eller via chatfunktionen på hjemmesiden.

Jeg vægter service og tilfredse kunder højt, så hvis man tager fat i mig, er det næsten altid muligt, at finde en god løsning☺️

Pålidelig site 😃😃😃

Godt web side, spændende nyt. Bestiller, betaler og får det tre dage efter, altid bare top iorden. 😃

5 February 2023

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for din anmeldelse, og glæder mig til at se dig på shoppen igen🥳

10/10

Super kundeservice, hurtig levering, kan varmt anbefales, en af de få danske sider fokuseret på Keto, fantastisk.

18 January 2023

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for de rosende ord. Jeg gør mit bedste for at blande inspiration og shop, så det er dejligt at høre fra en glad kunde🤩

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og nem forsendelse.

Mine vare kom efter få dage, jeg er helt tilfreds.

4 December 2022

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for din anmeldelse.
Jeg pakker og sender hver dag, så dejligt at høre, at det gør en forskel😊

Super hurtig levering

Super hurtig levering, super hurtig kundeservice og fantastiske produkter

3 October 2022

Reply from rie6000.dk

Tusind tak for anmeldelsen, og skriv endelig, hvis der er andre varer, du kunne ønske dig på shoppen 🎉

Take a closer look