3.9

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Köpte ett soffbord som såg betydligt…

Köpte ett soffbord som såg betydligt mer rustikt och fint ut än i verkligheten. Känns väldigt simpelt och som något man gjort själv. Färgen är inte alls som på bild och bordet är dessutom rangligt.

Vid kontakt så säger dom att färgen kan skilja och att den ser ut som den ska. På frågan om bordet verkligen ska vara så rangligt säger dom att vi måste skruvat åt benen fel för bordet ska inte vara rangligt.

Kommer inte köpa igen och nu får jag istället försöka sälja bordet vidare. Väldigt besviken då det ändå kostade mycket för oss :(

12 November 2025

Runda soffborden

Väldigt nöjd! Fina och rejäla soffbord som faller perfekt i min smak! Samt är RH design väldigt bra att ha och göra med! Svarar snabbt! Hjälper gärna och gör väldigt fina bord!

Mycket Nöjd!:)

26 November 2025

10/10

Jag är så otroligt nöjd med mitt nya soffbord! Enkel montering med tydliga instruktioner, fanns inga problem att få ihop det stadigt. Det märks att det är hög kvalité och noggrant gjort. Kan varmt rekommendera!!😍

27 August 2025
Rated 2 out of 5 stars

Köpt ett bord från RH design

Köpt ett bord från RH design, när bordet kom fram var ett ben trasigt. Istället för att be om ursäkt bad dom mig skicka tillbaka bordet och att jag skulle betala för frakten… Bordet kändes inte heller som samma design som de skriver på hemsidan, mer som ljust sämre kvalitets trä de har målet mörkt ( vilket oxå bevisades när benet gick sönder). Rekommenderar RH design att jobba på sin kundtjänst.

1 August 2025
Rated 3 out of 5 stars

Vi är nöjda med bordet vi beställde…

Vi är nöjda med bordet vi beställde (kryssbord till vardagsrummet) – fin design och bra kvalitet! Men det finns några saker som RH Design gärna får förbättra:

1. Orderbekräftelsen vi fick såg oseriös ut, vilket gjorde oss osäkra på om köpet verkligen gått rätt till. Det skapar onödig oro hos kunden.
2. Leveranstiden blev lång och vi behövde själva höra av oss för att få uppdateringar.
3. Bordet på produktbilden ser betydligt större ut än det är i verkligheten – måtten framgick inte tillräckligt tydligt vid beställning.

Överlag en fin produkt, men lite mer tydlighet och proffsighet i kommunikationen skulle höja helhetsintrycket rejält!

1 April 2025

Superfint soffbord!

Var lite osäker först om vi skulle våga köpa ett soffbord härifrån men är så nöjd att vi gjorde det. Soffbordet motsvarade våra förväntningar och såg ut som det gjorde på bilen. Kvalitativt och fin färg. Supernöjd! Kan varmt rekommendera

28 March 2025

Jättenöjd Stockholmare :D

Att få köpa ett så otroligt snyggt handgjort bord i äkta trä till ett så bra pris, inklusive leverans och med den bästa service man kan tänka sig, trodde jag bara man kunde drömma om! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 May 2025

Fantastiskt!

Otroligt nöjd med både bordet och den trevliga kontakten med företaget! Lätt att montera och snabb leverans. Toppen att få måttbeställa efter önskemål. Bordet är stabilt och av hög kvalitet som passar perfekt i mitt vardagsrum. Rekommenderas varmt!

8 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Är extremt nöjd med soffbordet jag…

Är extremt nöjd med soffbordet jag beställt! Bäst av allt är att jag kunde välja mina egna mått utifrån mina önskemål vilken passade perfekt till mitt vardagsrum. Utöver bordet så är jag även riktigt nöjd med supporten och hur snabbt man fick svar på sina frågor!

Extremt nöjd kund! 🌟🙌🏽

14 November 2024

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look