Restaurantluna Reviews 10

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Træls oplevelse med Fish and Chips

Vi var tre gutter, der spiste søndag aften på Restaurant Luna, som i øvrigt ligger helt fantastisk og har en super fed stemning. To af os bestilte fish and chips, mens den tredje fik en burger – som i øvrigt var helt i orden. De to portioner fish and chips var desværre under forventning: der var næsten ingen fisk, men til gengæld et tykt lag dej, som ikke var ordentligt bagt. Personalet var til gengæld yderst venlige og imødekommende. Jeg formoder, at køkkenet bare havde en dårlig dag på kontoret.

26 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Seks stjerner til Luna. En super oplevelse.

Er på weekendophold i Lemvig og besøgte Restaurant Luna på havnen en lørdag aften.
Vi (2 personer) fik en super dejlig oplevelse og vil anbefale stedet.
Vi fik en dejlig mør oksemørbrad, kæmpe bagt kartoffel og fri salatbar. Det hele krydret med en god rødvinssovs som var glutenfri, da alle sovse her er lavet på majsmel.
Da den ene iys har cøliaki (tåler ikke gluten), var personalet ekstra omhyggelig på dette område. Brødet blev udskiftet med en skål gode oliven. Vinen blev valgt. En lækker Italiensk Chiaro di Luna - Primotivo
Vi sad ved det store glasparti ud mod havnen og nød at mørket sænkede sig mens vi spiste.
Personalet var en oplevelse i sig selv. Hjælpsomme, flinke, meget smilende, meget opmærksomme og rare.
Ialt en super-oplevelse og til mere en Trustpilots fem stjerner.
Seks stjerner herfra.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐

20 September 2025

Sublimt køkken

Sublimt køkken.

Vi oplevede et let forvirret, dog super sødt, tjener-personale, der fik kludret lidt i hvad man kunne bestille. Men et køkken der leverede meget lækker mad og super god service.

Vi havde et lille barn med, der endnu ikke kunne spise fra menuen. Kokken lavede de lækreste små serveringer med kogte grøntsager og tjekkede flere gange ind under måltidet for at spørger til maden.

Maden var virkelig god! Både det på og uden for menuen.

Mange tak!

6 July 2025

Alt var perfekt

Vi oplevede en utrolig hjælp og rådgivning med menu og borddekoration i forbindelse med vores guldbryllup. Alt var nøje afstemt efter farverne på min kones brudebuket.
Maden var fuldstændig perfekt tillavet og smukt anrettet.
Kort og godt: En perfekt oplevelse som blev rost af samtlige gæster.
Tusind tak!

14 June 2025

Konfirmation

Jeg har lige afholdt min datters konfirmation dernede. Hele vejen gennem forløbet har der været en god dialog med stedet og her på selve dagen har alt bare kørt som smurt, personaltet omstillede sig hurtigt til ændringer og der manglede aldrig noget på bordene.
Kan kun anbefale at afholde arrangementer på stedet

10 May 2025

Lækker mad

Lækker mad, rigtig god betjening, og potionerne kunne bestilles i mindre potioner. Jeg giver min bedste anbefaling og kommer gerne igen.
Mvh Conny

21 April 2025

Sød og venlig personale

Sød og venlig personale. Vi fik stjerneskud og drinks. Selvom der var mange gæster i restauranten fik vi vores mad i løbet af 10 minutter.
Stjerneskud med pande stegt fiskefilet var stegt perfekt

9 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig oplevelse !

Dårlig oplevelse !
Stresset personale, veklager sig til os fordi de får travlt. Bestiller forretter, første forret kommer 10 min. Før anden. Dvs. vi spiser hver for sig. Forsøger at bestille en flaske vin til forretten. Den kommer til hovedretten. Vi spiste to forretter hver for sig iden vin.
Hovedret elendig, scener i kød og fisk indbagt i alt for meget dej. Uspiselig.
Havde gavekort med dom åbenbart var en måned efter udløb. Den nægtede de at modtage. En virkelig dårlig oplevelse og kommer ikke igen.
De kunne have solgt os to flasker vin men sad som sagt uden vin igennem to separate forretter. BLIV VÆK!

20 September 2024

Is this your company?