See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zelden zo'n goede ervaring gehad. In maart dit jaar zonnepanelen laten plaatsen, en super tevreden al vanaf de eerste schouw. Er wordt hardop goed meegedacht over de beste oplossing (voor nu én later)... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik was op zoek naar een airco installateur bij ons in de buurt. Na een beetje rondzoeken op het internet kwam ik bij Recharged uit. Ze zijn eerst netjes langs gekomen om de mogelijkheden en opties... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een aanbeveling van een vriend zijn we bij Recharged terechtgekomen voor de installatie van zonnepanelen en een thuisaccu. Twee vriendelijke monteurs zijn langsgekomen in ons huis in het Westland e... See more

Company details

1. Electrical Installation Service
  2. Air Conditioning Contractor
  3. Air Conditioning System Supplier
  4. Energy Equipment and Solutions
  5. Solar Energy Company
  6. Solar Energy Equipment Supplier

Written by the company

Recharged is dé professionele installateur van zonnepanelen, thuisbatterijen, airco’s, laadpalen en warmtepompen. En dat is iets waar wij trots op zijn: Ons hart gaat namelijk sneller kloppen van verduurzaming en het afleveren van werk tot in de perfectie bij onze klanten. Bij Recharged geloven we dat de aanschaf en plaatsing van duurzame installatietechnieken een zorgeloze ervaring moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om de ervaring van aanschaf tot installatie zo prettig mogelijk te laten verlopen. De kwaliteit die wij leveren wordt onder andere onderstreept door onze uitstekende klantervaringen op Trustpilot (4,8/5) en Google (4,9/5). Wij zijn InstallQ-erkend. Met deze landelijke erkenning voor zonnestroomsystemen (PV) onderstrepen wij onze vakbekwame, deskundige en veilige werkwijze. Zo maken wij aantoonbaar verschil in de markt. Je kunt als opdrachtgever namelijk vertrouwen op de kwaliteit die wij leveren. Wij beschikken over een F-gassen certificering. Daarmee zijn wij bevoegd en bekwaam om te werken aan koelapparatuur (airco’s), klimaatregelingsapparatuur en warmtepompapparatuur. Het gaat om werkzaamheden als installatie, service, onderhoud, reparatie en lekkagecontrole.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Onze zonnepaneleninstallatie is door…

Onze zonnepaneleninstallatie is door Recharged top geregeld!

5 October 2023

Reply from Recharged BV

Dank voor de gastvrijheid tijdens de installatie van jullie zonnepanelen Jan! En veel plezier met jullie zonnestroomsysteem toegewenst. - David | Recharged BV

Aanrader

Thuisbatterij met zonnepanelen laten monteren door Recharged. Wij werden goed betrokken bij het hele proces en vragen werden snel beantwoord. Aanrader!

18 September 2023

Dank je wel voor de mooie beoordeling Tim! - David | Recharged BV

Installatie oplader

Zij hebben bij ons een oplader voor onze auto geïnstalleerd. Dat hebben zij, terwijl de installatie niet makkelijk was, uitstekend gedaan. Zijn hun afspraken stip nagekomen en reageerde direct op app berichten of e-mails. Zijn zeker aan te raden als bedrijf. 👍👍👍

21 August 2023

Reply from Recharged BV

Bedankt voor de mooie review meneer Bus, en zo ook voor uw gastvrijheid tijdens de installatie. Veel laadplezier toegewenst! - David | Recharged BV

Zonnepanelen professioneel geinstalleerd.

Blij met onze mooie zonnepaneleninstallatie, wij bevelen Recharged van harte aan. De installatie was snel en professioneel gedaan door de ervaren monteurs!

5 September 2023

Reply from Recharged BV

Fijn om te horen Gerald, dank ook voor de gastvrijheid tijdens de installatie! - David | Recharged BV

Rated 5 out of 5 stars

Onze zonnepanelen werden snel en…

Onze zonnepanelen werden snel en deskundig geïnstalleerd, wij zijn helemaal tevreden.

2 August 2023

Reply from Recharged BV

Dank je wel voor de mooie review Karel en zo ook voor de gastvrijheid tijdens de installatie! - David | Recharged BV

Klasse!

Onlangs 12 zonnepanelen laten plaatsen door Recharged BV. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen: komen van te voren schouwen, dus geen nare verrassing qua prijs nadien, goed en eerlijk advies, heel schappelijk geprijsd, snelle levering en zeer zorgvuldig/netjes geïnstalleerd. Kortom, klasse mannen en ga zo door; T O P ! Weer een tevreden klant erbij!

23 June 2023

Reply from Recharged BV

Bedankt voor de mooie, uitgebreide review! Veel plezier met jullie zonnepanelen toegewenst. - David | Recharged BV

Topservice!

Wij zijn snel geholpen aan een zonnepaneleninstallatie. Topservice en vriendelijke monteurs. Dik tevreden!

5 June 2023

Reply from Recharged BV

Dank je voor je review Fenna, hopelijk tot de volgende keer - David | Recharged BV

Rated 5 out of 5 stars

Deskundig advies en snelle actie!

Wij waren opzoek naar een laadpaal voor thuis. De mannen van Recharged hebben ons goed geadviseerd. Zeer tevreden met de werkwijze!

31 March 2023

Reply from Recharged BV

Dank voor de mooie beoordeling Bas!

Rated 5 out of 5 stars

Twee laadpalen van Wallbox thuis laten installeren

Twee laadpalen van Wallbox thuis laten installeren, bedankt voor jullie professionele en vriendelijke aanpak.

9 February 2023

Reply from Recharged BV

Fijn om te horen dat je tevreden bent, jij bedankt voor de gastvrijheid tijdens de installatie! - David | Recharged BV

Rated 5 out of 5 stars

Was met spoed op op zoek naar een…

Onlangs informatie ingewonnen bij Recharged. Na telefonisch contact te hebben gehad, een zeer goed gevoel gekregen en daarna direct een afspraak gemaakt. Prettig in contact en zeer kundig in het geven van advies!

10 March 2023

Bedankt voor je mooie beoordeling Frank! - David | Recharged BV

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look